hedef 50 kilo olmak.. :)))

Lise sonum canim uni sinavima kazanmaliyim ama dogru söylüyorsun pTE="betulyakup, post: 36891876, member: 384260"]KPSS yemi gireceksin Üniversite sınavlarına mı?
ALLAH yardımcın olsun da kazamazdan da dünyanın sonu değil ya öbür yıl denersin nasipse.[/QUOTE]

[QUOTark, post: 36891895, member: 622551"]Hehehe kola bi de uuu içinde bisürü şeker var direk yağ. :p ondan sonra göbek bel. Ismim Ayşe tatlım seninde Tuba mı[/QUOTE]
Ayyy annecigImin adii :* ne guzel tuba bende abla

Lise sonum canim uni sinavima kazanmaliyim ama dogru söylüyorsun pTE="betulyakup, post: 36891876, member: 384260"]KPSS yemi gireceksin Üniversite sınavlarına mı?
ALLAH yardımcın olsun da kazamazdan da dünyanın sonu değil ya öbür yıl denersin nasipse.
[/QUOTE]
ALLAH yar ve yardımcın olsun inşaALLAH... Okumakta zor ama güzel bir şey.

ALLAH yar ve yardımcın olsun inşaALLAH... Okumakta zor ama güzel bir şey.[/QUOTE]
Evet :KK43: cok degistiryorlar cok oynuyorlar egitimle

Miracledark .!.:
Boyuna göre normal ama yaşına göre fazla. Çok hareket etmen lazım çikolatayı azalt , dondurmayıda külahta ye ama mcdonalds dondurması değil onlar hep yağ, algida falanda yeme
Tamam abla algida evet yaa

esra post: 36891962 .!.:
İnşallah böyle devam edebilirim tatlım... Kurban bayramında ailenin yanına gidişten korkuyorum şimdi kebaplar, tatlılar, baklavalar (biz antepliyiz :KK70: ), pastalar , kurabiyeler, börekler... Kurban bayramı çok çok tehlikeli
Ayyy bosver odul olur :) senn fazlalgn yok sakin :KK43:

Kizlar moralim bozuldu iki gündür.. carsamba tartildigimda 57.9 ciktim -200gr vermisim diye seviniyordim.. iki günde ne olduysa kilo aliyom. Bugun tartildim sabah 58.7 olmusum yani pazartesideen itibaren + 500 :KK43: :KK43: :KK43: 50 kiloyu düsemiyecem diye keyfkm kacik.. hatta gecen hesap yaptim kendimce. Her gün 100 gramm versem pazartesi kilom böyle olur diye. Kendi nazarimmi degdi anlamadim yaa... zayiflamak istiyorummmmmmm :KK43:

Elaprenses, cocugun nasil oldu.. geceleri uykusu nasil. Öksürük devam ediyormu??

k._19, post: 36892534, member: 164370"]Kizlar moralim bozuldu iki gündür.. carsamba tartildigimda 57.9 ciktim -200gr vermisim diye seviniyordim.. iki günde ne olduysa kilo aliyom. Bugun tartildim sabah 58.7 olmusum yani pazartesideen itibaren + 500 :KK43: :KK43: :KK43: 50 kiloyu düsemiyecem diye keyfkm kacik.. hatta gecen hesap yaptim kendimce. Her gün 100 gramm versem pazartesi kilom böyle olur diye. Kendi nazarimmi degdi anlamadim yaa... zayiflamak istiyorummmmmmm :KK43:

Elaprenses, cocugun nasil oldu.. gecfeleri uykusu nasil. Öksürük devam ediyormu??[/QUOTE]
Adetin yaklasmis olabilir

Merhaba benide listeye eklermisiniz
Boyum 159 kilomda 60
5 aylık bebeğim var emziriyorum oyuzden çok sıkı dıyet yapmıyorum ama dikkat edıyorum spor yapmaya çalışıyorum inş hedefim 52 olmak ama 50 de olsam hiç fena olmazz:))

X