- Konu Sahibi elaprensess
- #7.041
Kizlar yatmadan önce mekik cekeyimmi yirmi yirmi bes tane ya bide yan hareketo ya 64 kilonun kizlar vallla 8 kilosu yanlarda gobekte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar bu sene ygs lys ustumde baskı, koleje gidiyorum paralar yalan olcak uzulurum aileme babam cok istio okumami ama korkuyorum yaaa bu sene iyo hazirlancam ustine nasil kilo vercem ben
Canim benim, sagoll ellerine saglik insallah tamam ders caliscam hep ne gizel sen tip okuyosun :) alaninda en basarili ol insallah :) Allah seni en iyi yerlere getirsin canim benimOhooo tatlım mezuniyetine daha 9 ay var, sen o 14 kiloyu 4 ayda çatır çatır verirsin üzerine de 5 ayda korursun. Sınava çalışmak stresli iş seni çok iyi anlıyorum, ben her gün burger king menüsü yerdim sınava çalışırken. Ama yemeyi unut, yemek üzerine düşünme, sadece derslerine odaklan. Sadece annenin önüne koyduklarını ye, başka da bir şey yeme. Biliyorum yapılması çok zor. Ama yemek üzerine düşünmezsen hem daha çabuk kilo verir hem de sınavına daha iyi çalışırsın. Ders çalışmadığın bir gün olmamalı mesela. Ben hatırlıyorum sadece ders çalışırdım başka hiçbir şey yapmazdım. Okul dershane dışında günde en az 3 saat, sınava yaklaştıkça 7-8 saat. Baya inektim
Sporu bu sene boşver tatlım onunla vakit harcama. Bak kolejde okuyormuşsun annenleri üzme. Zaten sınav yılındaki insanlar normalden çok daha fazla kalori yakar. Beynin çalışması baya kalori yaktırır gerçekten.
Ya keske killanmasanizz kendiniz de verirdiniz kiloyuEla topiği Şubat'ta açmış şimdi kaç kilo acaba benimde hedefim 50 şimdi 59 um artı mızıkçılık yapıyorum xenical kullanıyorum yağdan vermek için...
Veremedim olmadı diğer ilaçlar gibi değil bi zararını görmedim ama günde bi defa almak yetiyo. Baya bi farketti göbeğim azaldı. Belimdeki yağlar eridi. Nedense yediğimiz yemekleri bünye uzun süre depoluyo herkeste şişkinlik sorunu var.Ya keske killanmasanizz kendiniz de verirdiniz kiloyu
Ben 18 yaşındayım hafif gobek yanlar var cok sinir oluyorum abartili degil yani amaVeremedim olmadı diğer ilaçlar gibi değil bi zararını görmedim ama günde bi defa almak yetiyo. Baya bi farketti göbeğim azaldı. Belimdeki yağlar eridi. Nedense yediğimiz yemekleri bünye uzun süre depoluyo herkeste şişkinlik sorunu var.
Senin yaşında zaten gerek yok, Hamburger falan yemiyorduk biz o yaşlarda lahmacun takılıyoduk :) Fast foodu bıraksan yeterBen 18 yaşındayım hafif gobek yanlar var cok sinir oluyorum abartili degil yani ama
Ramazanda 64 idim 1.67Boy kilo kaç
Tamam abla :) insallah veriirmBoyuna göre normal ama yaşına göre fazla. Çok hareket etmen lazım çikolatayı azalt , dondurmayıda külahta ye ama mcdonalds dondurması değil onlar hep yağ, algida falanda yeme
KPSS yemi gireceksin Üniversite sınavlarına mı?Bende bu sene gircek kazanirim insallah yaa yoksa babam oldurur beni