hedef 50 kilo olmak.. :)))

Kizlar yatmadan önce mekik cekeyimmi yirmi yirmi bes tane ya bide yan hareketo ya 64 kilonun kizlar vallla 8 kilosu yanlarda gobekte

Kizlar bu sene ygs lys ustumde baskı, koleje gidiyorum paralar yalan olcak uzulurum aileme babam cok istio okumami ama korkuyorum yaaa bu sene iyo hazirlancam ustine nasil kilo vercem ben

Ohooo tatlım mezuniyetine daha 9 ay var, sen o 14 kiloyu 4 ayda çatır çatır verirsin üzerine de 5 ayda korursun. Sınava çalışmak stresli iş seni çok iyi anlıyorum, ben her gün burger king menüsü yerdim sınava çalışırken. Ama yemeyi unut, yemek üzerine düşünme, sadece derslerine odaklan. Sadece annenin önüne koyduklarını ye, başka da bir şey yeme. Biliyorum yapılması çok zor. Ama yemek üzerine düşünmezsen hem daha çabuk kilo verir hem de sınavına daha iyi çalışırsın. Ders çalışmadığın bir gün olmamalı mesela. Ben hatırlıyorum sadece ders çalışırdım başka hiçbir şey yapmazdım. Okul dershane dışında günde en az 3 saat, sınava yaklaştıkça 7-8 saat. Baya inektim :KK70:

Sporu bu sene boşver tatlım onunla vakit harcama. Bak kolejde okuyormuşsun annenleri üzme. Zaten sınav yılındaki insanlar normalden çok daha fazla kalori yakar. Beynin çalışması baya kalori yaktırır gerçekten.

Ayy kizlar hele ela hic uzulme ben daha fazls sey yedim :KK43: sigara boregi cikolata toplari kahve yanında draje akşam kanat eti börülce az karpuz

Ela topiği Şubat'ta açmış şimdi kaç kilo acaba :KK70: benimde hedefim 50 şimdi 59 um artı mızıkçılık yapıyorum xenical kullanıyorum yağdan vermek için...

Ohooo tatlım mezuniyetine daha 9 ay var, sen o 14 kiloyu 4 ayda çatır çatır verirsin üzerine de 5 ayda korursun. Sınava çalışmak stresli iş seni çok iyi anlıyorum, ben her gün burger king menüsü yerdim sınava çalışırken. Ama yemeyi unut, yemek üzerine düşünme, sadece derslerine odaklan. Sadece annenin önüne koyduklarını ye, başka da bir şey yeme. Biliyorum yapılması çok zor. Ama yemek üzerine düşünmezsen hem daha çabuk kilo verir hem de sınavına daha iyi çalışırsın. Ders çalışmadığın bir gün olmamalı mesela. Ben hatırlıyorum sadece ders çalışırdım başka hiçbir şey yapmazdım. Okul dershane dışında günde en az 3 saat, sınava yaklaştıkça 7-8 saat. Baya inektim :KK70:

Sporu bu sene boşver tatlım onunla vakit harcama. Bak kolejde okuyormuşsun annenleri üzme. Zaten sınav yılındaki insanlar normalden çok daha fazla kalori yakar. Beynin çalışması baya kalori yaktırır gerçekten.
Canim benim, sagoll ellerine saglik insallah tamam ders caliscam hep ne gizel sen tip okuyosun :) alaninda en basarili ol insallah :) Allah seni en iyi yerlere getirsin canim benim

Yaa canim annenin onunr koyduklarını ye demissin de onlardanda aliom ahahahh bide dedim ya arkadasim dikkat eden biri degil bisi getiri ben yemeyince somurtur uzukurum

Ya keske killanmasanizz :KK43: kendiniz de verirdiniz kiloyu
Veremedim olmadı diğer ilaçlar gibi değil bi zararını görmedim ama günde bi defa almak yetiyo. Baya bi farketti göbeğim azaldı. Belimdeki yağlar eridi. Nedense yediğimiz yemekleri bünye uzun süre depoluyo herkeste şişkinlik sorunu var.

Veremedim olmadı diğer ilaçlar gibi değil bi zararını görmedim ama günde bi defa almak yetiyo. Baya bi farketti göbeğim azaldı. Belimdeki yağlar eridi. Nedense yediğimiz yemekleri bünye uzun süre depoluyo herkeste şişkinlik sorunu var.
Ben 18 yaşındayım hafif gobek yanlar var cok sinir oluyorum abartili degil yani ama

[QUOTE="Miracledark, post: 36891709, member: 62255seninin yaşında zaten gerek yok, Hamburger falan yemiyorduk biz o yaşlarda lahmacun takılıyoduk :) Fast foodu bıraksan yeter[/QUOTE]
Yok abla cikolata falan dondurma yemek bunlar yag yapti bana resmen

Boyuna göre normal ama yaşına göre fazla. Çok hareket etmen lazım çikolatayı azalt , dondurmayıda külahta ye ama mcdonalds dondurması değil onlar hep yağ, algida falanda yeme

Aslında Hamburger pizza hiç yememek lazım ben Üni.de falan bi kere yemiştim ondada bi tuhaf olmuştum metabolizmayı değiştiriyo sanki, direk yağlar yapışıyo kir gibi gitmiyo..
Göreyim seni ablası dondurmalarda pastaneden çikolata ayda 2 albeni falan o da nutella da yemicez :KK70:

Ayyy hemen arkadaisma mesaj attim abla hu arada adin nedir ? Memnun oldum sagol cokk dedimki bak kanka paket paket cikolata biskuvi getirmeyelim dedim ygs var diye salarsak 70 olcaz dedim

X