- 26 Haziran 2014
- 818
- 155
- 26
- Konu Sahibi elaprensess
- #6.001
İnsallah simdide kalkp temzlk yapacam hadi byy
kolay gelsin :121:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah simdide kalkp temzlk yapacam hadi byy
iyi yapmisinnn....hiçç ablacık akşam yoğrt yedim sadece dengelemek amaçlı :)) sabah bi tane salatalık 3 tane zeytin bir dilim ekmek yedim öğle de çeyrek domates
regl de banada oluyo o yuzden ben genelde kepekli grisinilerle gecistirmeye calisiyorum yada incire tarcin batirip yiyorum..saldirmamak icinİnsallah ama bu ara bn yedklermle hic doymuyorm yaa neden acaba once doyiyordm
3 gün erken olucak ama kilo bildirimi dırıdıırııımmm
şuan :56,3 kiloyum :81::81:
10 gün kadar giremicem nete inş 10 gün sonra 55 olarak geri dönerim yaaff
iyi yapmisinnn....
ozletme kendini hemen don ikinci haftaya kaydediyorum o zaman 55 le don emii
diyet yapiyoruz canim... benim herhangi bir listem yok.. kendime gore yapiyorum..aburcuburdan uzak durarak (cips kola meyva suyu cikolata tatlilar..vs)salatalar ve izgara agirlikli beslenerek..arada egzersiz yaparak.. halletmeye calisiyorum... burda yedikerimizi yaziyoruz ve sporumuzu amac motive olmak
ne oldiii papatyamm
iyi yapmisinnn....
regl de banada oluyo o yuzden ben genelde kepekli grisinilerle gecistirmeye calisiyorum yada incire tarcin batirip yiyorum..saldirmamak icin
ozletme kendini hemen don ikinci haftaya kaydediyorum o zaman 55 le don emii
kolay gelsin :121:
guzel formul abur cuburu kesmek iyi olacak sanırım...bende 58 kıloyum 50 olabılırımıyım ya
gözüm korkuyo 8 kılodan
niye veremeyesinki zaten motobolizman uyusan bile calisiyo sadece sende destek olacaksin ona az yiyerek yagli ve seketli yemiyerek 8 kilo neki kizzz...25 kilo verdim ben kilo senden korksun asil.. onemli olan kafaya koymak inanmak ve vaz gecmemek...guzel formul abur cuburu kesmek iyi olacak sanırım...bende 58 kıloyum 50 olabılırımıyım ya
gözüm korkuyo 8 kılodan
Tatli deglde acukiyorm istah cokk cok acm cokk
kızlar merhaba giremiyorum ne zamandır yoğunum biraz umarım hepiniz iyisinizdir, ben mecburiyetten saldım biraz. azıcık işlerim hafifleyince gireceğim yine düzenli.
cuma gununu hatirliyorsan onu yazalim.. cumadan cumaya tarti gunumuz ya yada diyeye basladigin gun kactin
bende 58 le hatta 58,5 le başladım :) boy kaç?
niye veremeyesinki zaten motobolizman uyusan bile calisiyo sadece sende destek olacaksin ona az yiyerek yagli ve seketli yemiyerek 8 kilo neki kizzz...25 kilo verdim ben kilo senden korksun asil.. onemli olan kafaya koymak inanmak ve vaz gecmemek...
grisni peynir.. yada karpuz peynir yiyorum ben acikinca...
benimde oyle canim ya hergun tartilinca insan.. evet. biz 60 yazalimmmm... bu arada 19 yasindamisin okuyomusun evlimisin:)))Bi bakmissin 60 bi bakmissin 59 hatta bazen 58,8 bile gösteriyor. Cuma icin 60 diyelim. Dün uyandigimda 59,3 tü. Bugün sabah 59.6. Cok dengesiz yani
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
boyum kısa tatlım ya 1,55
ooo baya iyi vermıssın canım sen 25 kılo....8 kılodan korkuyorum ya bakalım
benimde oyle canim ya hergun tartilinca insan.. evet. biz 60 yazalimmmm... bu arada 19 yasindamisin okuyomusun evlimisin:)))
kiz hala korkuyom diyonn neyse basladin mi diyete felan burda baslarmisin peki baslarsan senide ekliyim listeye boy kilo?? tabi istersen cumalari kilo bildirim gunumuz
sanırım baslayacagım dıyete yoksa pazartesıyı mı beklesem
gunaydin nasil oldun iyimisin??
benimde oyle canim ya hergun tartilinca insan.. evet. biz 60 yazalimmmm... bu arada 19 yasindamisin okuyomusun evlimisin:)))
kiz hala korkuyom diyonn neyse basladin mi diyete felan burda baslarmisin peki baslarsan senide ekliyim listeye boy kilo?? tabi istersen cumalari kilo bildirim gunumuz
umarim bugun daha iyisindirSağol, hastalığım geçti de halsizim hala
24 yasindayim, evliyim ve calisiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.