hedef 50 kilo olmak.. :)))

hiçç ablacık akşam yoğrt yedim sadece dengelemek amaçlı :)) sabah bi tane salatalık 3 tane zeytin bir dilim ekmek yedim öğle de çeyrek domates :KK70:
iyi yapmisinnn....
İnsallah ama bu ara bn yedklermle hic doymuyorm yaa neden acaba once doyiyordm
regl de banada oluyo o yuzden ben genelde kepekli grisinilerle gecistirmeye calisiyorum yada incire tarcin batirip yiyorum..saldirmamak icin:KK9:
3 gün erken olucak ama kilo bildirimi dırıdıırııımmm
şuan :56,3 kiloyum :KK70: :81::81:
10 gün kadar giremicem nete inş 10 gün sonra 55 olarak geri dönerim yaaff

ozletme kendini hemen don :KK5: ikinci haftaya kaydediyorum o zaman 55 le don emii:KK16:

diyet yapiyoruz canim... benim herhangi bir listem yok.. kendime gore yapiyorum..aburcuburdan uzak durarak (cips kola meyva suyu cikolata tatlilar..vs)salatalar ve izgara agirlikli beslenerek..arada egzersiz yaparak.. halletmeye calisiyorum... burda yedikerimizi yaziyoruz ve sporumuzu amac motive olmak

ne oldiii papatyamm :KK9:

guzel formul abur cuburu kesmek iyi olacak sanırım...bende 58 kıloyum 50 olabılırımıyım ya
gözüm korkuyo 8 kılodan :KK9:

guzel formul abur cuburu kesmek iyi olacak sanırım...bende 58 kıloyum 50 olabılırımıyım ya
gözüm korkuyo 8 kılodan :KK9:
niye veremeyesinki zaten motobolizman uyusan bile calisiyo sadece sende destek olacaksin ona:KK9: az yiyerek yagli ve seketli yemiyerek 8 kilo neki kizzz...25 kilo verdim ben:KK9: kilo senden korksun asil.. onemli olan kafaya koymak inanmak ve vaz gecmemek...
Tatli deglde acukiyorm istah cokk cok acm cokk:KK1:

grisni peynir.. yada karpuz peynir yiyorum ben acikinca...

kızlar merhaba giremiyorum ne zamandır yoğunum biraz umarım hepiniz iyisinizdir, ben mecburiyetten saldım biraz. azıcık işlerim hafifleyince gireceğim yine düzenli.

cuma gununu hatirliyorsan onu yazalim.. cumadan cumaya tarti gunumuz ya yada diyeye basladigin gun kactin

Bi bakmissin 60 bi bakmissin 59 hatta bazen 58,8 bile gösteriyor. Cuma icin 60 diyelim. Dün uyandigimda 59,3 tü. Bugün sabah 59.6. Cok dengesiz yani :-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aksam ne yediniz kizlar
Bgnku menu
Sabah 1salatalik 1domates bpeynir 1kibrit kutus
1.t dlm tam tahlli ekmek
Spor 1saat
Ara turk kahvesi 1minnak ckiolata
Oglen
6kask zeytinyagli taze faslye
2kask pirnc pilavi
Ara yesl cay20dk yurius
Aksam
5kask yogrtlu mqkarna sossuz
1tavk but izgara salata 4liyte su:KK1:

Sabah domates zeytin birde 3 tane milföy hamurundan yapilmis mini börekler
Öglen:4 kiwi
Aksama pilav ve kuru fasulye
Ardindan türk kahvesi
Birde yarim saat spor

bende 58 le hatta 58,5 le başladım :) boy kaç?

boyum kısa tatlım ya 1,55

niye veremeyesinki zaten motobolizman uyusan bile calisiyo sadece sende destek olacaksin ona:KK9: az yiyerek yagli ve seketli yemiyerek 8 kilo neki kizzz...25 kilo verdim ben:KK9: kilo senden korksun asil.. onemli olan kafaya koymak inanmak ve vaz gecmemek...

grisni peynir.. yada karpuz peynir yiyorum ben acikinca...

ooo baya iyi vermıssın canım sen 25 kılo....8 kılodan korkuyorum ya bakalım :KK9:

Bi bakmissin 60 bi bakmissin 59 hatta bazen 58,8 bile gösteriyor. Cuma icin 60 diyelim. Dün uyandigimda 59,3 tü. Bugün sabah 59.6. Cok dengesiz yani :-)

benimde oyle canim ya hergun tartilinca insan.. evet. biz 60 yazalimmmm... bu arada 19 yasindamisin okuyomusun evlimisin:)))
boyum kısa tatlım ya 1,55

ooo baya iyi vermıssın canım sen 25 kılo....8 kılodan korkuyorum ya bakalım :KK9:

kiz hala korkuyom diyonn:KK1: neyse basladin mi diyete felan burda baslarmisin peki baslarsan senide ekliyim listeye boy kilo?? tabi istersen cumalari kilo bildirim gunumuz

benimde oyle canim ya hergun tartilinca insan.. evet. biz 60 yazalimmmm... bu arada 19 yasindamisin okuyomusun evlimisin:)))

kiz hala korkuyom diyonn:KK1: neyse basladin mi diyete felan burda baslarmisin peki baslarsan senide ekliyim listeye boy kilo?? tabi istersen cumalari kilo bildirim gunumuz

sanırım baslayacagım dıyete:KK9: yoksa pazartesıyı mı beklesem:KK9:

sanırım baslayacagım dıyete:KK9: yoksa pazartesıyı mı beklesem:KK9:

pazartesi baslayan sali bozar...pazartesiyi bekliyorsan hala karar vememissindir demektir buda esittir uzun surmeyen bir diyettir... tamam diyip hemen baslamalisin bence... pazartesinin bugunden ne farki var hafta basi diyorsan.. ayin ortasi olacak nerdeyse.. gel senle ağustosu kurtaralim kar kar dir:KK9: acik gaza getiriyim seni:KK1::KK1: gel anlasak yarin basla:KK66:)):112:

24 yasindayim, evliyim :-) ve calisiyorum

X