hedef 50 kilo olmak.. :)))

25 yaşındayım. Boyum 1,63. Geçtiğimiz kış 55'e kadar düştüm. Ancak Kpss sürecinde verdiklerimi geri aldım Bu kez sizlerin de desteğiyle istediğim kiloya ulaşmak istiyorummm

Hoşgeldin o zaman :109:
bende 57 kiloyum 1.5 ay gibi bir sürede 7 kilo vermek istiyorum inş istediğimiz kiloya ulaşabilirz

Bende arastirayim bisey bulursak birbirimizi bilgilendirelim

Kilo verirken ortaya çıkabilecek en büyük problemlerden biri,göğüslerinizin küçülmesi ve sarkmasıdır.Yaşa göre oranlar değişse de, her kilo verişte göğüsler için bir deformasyon oluşur.Peki, vücudumuz harika ölçülerine yaklaşırken, göğüslerimizi bu sürecin yan etkilerinden nasıl koruruz? İnternette dolaşırken bir forumda gördüğüm tarifi, kendime göre modifiye ederek bir formül hazırladım.Yaklaşık bir haftadır kullanıyorum. Formülün özelliği, çok kısa sürede gözle görülür tepki vermesiydi.Denedim,gerçekten de öyle oldu.Bir haftanın sonunda göğüslerim anlaşılır derecede daha yuvarlak ve dolgundu.Gelecek hafta gördüğüm değişimleri tekrar burada paylaşacağım.Formülüme gelince,

1 kutu üzüm çekirdeği kremi

1 kapak çörekotu yağı

1 kapak çilek yağı

1 kapak mersin yağı

Bir çay bardağı kadar şerbetçiotu

Bir çay bardağı kadar ısırgan

1/3 çay bardağı demlenmiş adaçayı

Bir çorba kaşığı nar özlü krem

Şerbetçiotunu ve ısırganı ayrı ayrı kaynatıp, suyunu süzüyoruz. Bitkiler kaynatıldıktan ve suları süzüldükten sonra, hepsinin suyundan ayrı ayrı 1/3 çay bardağını biraz daha az dolduracak kadar ayırıp, kremimize karıştırıyoruz.Ardından yağlarımızı ve nar özlü kremimizi karıştırıp, adaçayımızı da döküyoruz.Bir güzel karıştırıyoruz.İşte kremimiz hazır!

Bununla gece yatmadan önce ve sabah kalktığınızda göğüslerinize masaj yapacaksınız, tabi ki ters elinizle! Çünkü göğüslere masaj yaparken, göğüslerin altından koltuk altınıza doğru bir daire çizmeniz gerekir,bunu da en rahat ters elinizle yaparsınız.Çok yumuşak bir formül olacağından aklınıza gelirse gün içinde de uygulayabilirsiniz.Kremi yedirene kadar masaj yapmayı da unutmayın.Ayrıca, çok da güzel kokuyor.

Kremden aldığım sonuçlar için ;

http://dedikoducum.............../2012/08/16/gogus-kremimden-aldigim-sonuclar/

http://dedikoducum.............../2012/08/20/gogus-kremimden-aldigim-sonuclar-2/

Adreslerine de göz atabilirsiniz

Bunu buldum simdi biraz ugrastrici kolay bisey bulmak lazim

Hoşbuldum. İnşallah, kısa süre içinde kalıcı kilolar veririz :)

aslında diyet yaparken normal yediğimizden daha fazlasını yiyoruz bence ara öğünler falan sadece ekmek ve şeker tatlı oranı az oluyor malum tatlının kalorisi fazla oluncada kilo alıyoruz artık bu tatlıyı yemicem onun yerine bi ana öğünümü yerim diye düşünüyorum önce gözümüz doylmalı zaten zamanla da alışırız kilomuzu sabit tutmaya çalışırız artık

ne iş yapıyorsun :) ben de 26 olsam keşke üni kazanma stresi şuydu buydu her şey oturmuştur sıkıntı yoktur ya

:) evet Allah a şükür o yollardan geçtik bitti gitti.
Finans sorumlusuyum aslında cnm ama muhasebe sorumlusu olarak da çalıştım. Şu an çalışmıyorum istifa ettim kendime izin verdim :)

sıkıntı hep var bitmez o :) daha iş hayatı var. 4 yıllık bi çalışma hayatım oldu bir kere yıllık izin yapmak nasip olmadı hep yoğunlukdan stresden bilmem ne nefes alamadım, işte en sonunda bak stresten işimi bıraktım anca kendimi topluyorum. gerçi başlarım yakında yete bu kadar ara :)

Hayat bu bitmez ki, ben 26 yım sen 16 başkası 36 dır bak bakalım onda da ne sıkıntılar vardır.
En iyisi için hep çocuk kalıcak bunu bilir bunu söylerim :)

Offf bölgesel sismanlama diye bisey varmi goguslerime uygulayacam :))))

mylifecim sıkı bir diyete gir. iki gunda 500 den fazla vericeksin... cunku kacamaklar cabuk gidiyo.. moral bozma yokkkk... goguslerim sarkmazmi(( cok kilo verdim birde emzirme senin dedigin gibi sudyensiz bile dikti ama simdi malesef ole degill cok kafama takiyorum.. ama sporla duzeltecegimi umuyorum.. goguste yag kutlesi fazla oldugu icin kastan ziyade mecbur diyetle kuculuyo... ama kucuk olmasini dert etmiyorum hatta severim ben ama sarkik kotu((
o zaman senin birakma luksun yok bak dugunun varmisssss:)))

paylasim icin tesekkurler

Son düzenleme:

Doğru aslında bende liseye geçince sıkıntılarım arttı ya ama ne biliyim şimdi de hep üni sınavı ders ders diye başımızın etini yiyolar :44:

en iyisi hep 5 yaşında kalmak kilo problemi de yok istediğin kadar ye oyna gerçi o zaman da dişin çürür çikolata yeme stresi vardı köşelerde saklanıp çikolata yeme ekşını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…