- 26 Haziran 2014
- 818
- 155
- 26
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #5.861
25 yaşındayım. Boyum 1,63. Geçtiğimiz kış 55'e kadar düştüm. Ancak Kpss sürecinde verdiklerimi geri aldımBu kez sizlerin de desteğiyle istediğim kiloya ulaşmak istiyorummm
Bende arastirayim bisey bulursak birbirimizi bilgilendirelim
Kilo verirken ortaya çıkabilecek en büyük problemlerden biri,göğüslerinizin küçülmesi ve sarkmasıdır.Yaşa göre oranlar değişse de, her kilo verişte göğüsler için bir deformasyon oluşur.Peki, vücudumuz harika ölçülerine yaklaşırken, göğüslerimizi bu sürecin yan etkilerinden nasıl koruruz? İnternette dolaşırken bir forumda gördüğüm tarifi, kendime göre modifiye ederek bir formül hazırladım.Yaklaşık bir haftadır kullanıyorum. Formülün özelliği, çok kısa sürede gözle görülür tepki vermesiydi.Denedim,gerçekten de öyle oldu.Bir haftanın sonunda göğüslerim anlaşılır derecede daha yuvarlak ve dolgundu.Gelecek hafta gördüğüm değişimleri tekrar burada paylaşacağım.Formülüme gelince,
1 kutu üzüm çekirdeği kremi
1 kapak çörekotu yağı
1 kapak çilek yağı
1 kapak mersin yağı
Bir çay bardağı kadar şerbetçiotu
Bir çay bardağı kadar ısırgan
1/3 çay bardağı demlenmiş adaçayı
Bir çorba kaşığı nar özlü krem
Şerbetçiotunu ve ısırganı ayrı ayrı kaynatıp, suyunu süzüyoruz. Bitkiler kaynatıldıktan ve suları süzüldükten sonra, hepsinin suyundan ayrı ayrı 1/3 çay bardağını biraz daha az dolduracak kadar ayırıp, kremimize karıştırıyoruz.Ardından yağlarımızı ve nar özlü kremimizi karıştırıp, adaçayımızı da döküyoruz.Bir güzel karıştırıyoruz.İşte kremimiz hazır!
Bununla gece yatmadan önce ve sabah kalktığınızda göğüslerinize masaj yapacaksınız, tabi ki ters elinizle! Çünkü göğüslere masaj yaparken, göğüslerin altından koltuk altınıza doğru bir daire çizmeniz gerekir,bunu da en rahat ters elinizle yaparsınız.Çok yumuşak bir formül olacağından aklınıza gelirse gün içinde de uygulayabilirsiniz.Kremi yedirene kadar masaj yapmayı da unutmayın.Ayrıca, çok da güzel kokuyor.
Kremden aldığım sonuçlar için ;
http://dedikoducum.............../2012/08/16/gogus-kremimden-aldigim-sonuclar/
http://dedikoducum.............../2012/08/20/gogus-kremimden-aldigim-sonuclar-2/
Adreslerine de göz atabilirsiniz
Hoşgeldin o zaman :109:
bende 57 kiloyum 1.5 ay gibi bir sürede 7 kilo vermek istiyorum inş istediğimiz kiloya ulaşabilirz
Umarım herkes kısa zamanda istediği kiloya ulaşsın.
zayıf olmak büyük rahatlık.
sen kaç yaşındasın? :)
aynen aslında dediğin gibi yaşam biçimi haline getirmek lazım bu şekilde olmak için bir şeylerden fedakarlık etmek gerekiyor
bende 57 kiloyum 1.5 ay gibi bir sürede 7 kilo vermek istiyorum inş istediğimiz kiloya ulaşabilirz
26 ama minyon olduğum için hala 20 lerin başı gösteriyorum :)
Umarım herkes kısa zamanda istediği kiloya ulaşsın.
zayıf olmak büyük rahatlık.
Hoşbuldum. İnşallah, kısa süre içinde kalıcı kilolar veririz :)
:)) sen kaç yaşındasın ?
söylersem ezikleme şimdi beni ablacık
16
:)) aşk olsun niye öyle birşey yapayım. oh yaş daha 16 biz sınırı geçtik her ne kdar göstermesem ve hissetmesemde insana koyuyor :)
ne iş yapıyorsun :) ben de 26 olsam keşke üni kazanma stresi şuydu buydu her şey oturmuştur sıkıntı yoktur ya
Ne bileyim valla bu kadar beklemiyodum.gram gram vercez diye calisirken kilo kilo almak adalet mi yaaa haftalarca 500 gr 400 gr verdim bu hic olmadi valla.bugun sıkı bi diyete giriyorum yineee.bu arada elos gecen goguslerle ilgili biseyler sormustum ya kuculduler iyice.ayni kalamazlarmi :)
Offf bölgesel sismanlama diye bisey varmi goguslerime uygulayacam :))))
o zaman senin birakma luksun yok bak dugunun varmisssss:)))Açıkcası benim de 6-7 kilo kadar zayıflama fikrim var ve küçülmesini hele de sarkmasını hiççç istemem.
Küçülmesi için bilmiyorum ama sarkmaması için egzersiz yapılabilir
Küçülmemesi için yapılabilinecek doğal bişey olamaz bence
Çok sağol, hapşırmaktan yazamıyorum sen düşün halimii
Yok artık vazgeçmek, üstelik nişanlıyım yaa bu halde evlenmeyi göze alamam, boy kısa olunca aldığım 1 Kilo bile fazla geliyor.
kızlar arkadaşımın bana gönderdiği yazıyı sizlerle paylaşmak istedim :) moral motivasyon :)
Büyük bir moda gösterisinden iki hafta önce top modeller için yorucu bir maraton da başlıyor. Yapılan sporlar, protein karışımları, yeşillik, haşlanmış tavukla destekleniyor. Çünkü vücut kusursuz görünmeli, gergin ama kaslı olmamalı. Üstelik çok kısa bir sürede. Ve işte hepimizin yüreğine su serpen cümle; dünyaca ünlü mankenlerin sadece çok azı doğuştan böyle bir vücuda sahip. İnanılmaz ama doğru. Evet, içlerinden birçoğu çok zayıf ama vücutları yumuşak ve görüntüleri hiç de fit değil.Çünkü zayıf olmakla fit olmak birbirinden çok farklı. Bu yüzden isterseniz hemen bugün tartınızı pencereden fırlatabilirsiniz. Aktif olarak spor yapan mankenler bile büyük bir defile öncesinde sıkı bir çalışma içine giriyor. Birçokları için bunun anlamı kahvaltı bile etmeden tam 45 dakika boyunca egzersiz yapmak -çünkü boş mideyle vücut çok daha fazla kalori harcıyor-, diyet uygulamak ve akşamları sorunlu bölgelerini çalıştırıcı sporlar yapmak.
Acı yok rocy çalış :)))
Merhaba herkese. Ben de 50 kilo olmak isteyenlerdenim. Şu an 59,5 kiloyum... :18:
:) evet Allah a şükür o yollardan geçtik bitti gitti.
Finans sorumlusuyum aslında cnm ama muhasebe sorumlusu olarak da çalıştım. Şu an çalışmıyorum istifa ettim kendime izin verdim :)
sıkıntı hep var bitmez o :) daha iş hayatı var. 4 yıllık bi çalışma hayatım oldu bir kere yıllık izin yapmak nasip olmadı hep yoğunlukdan stresden bilmem ne nefes alamadım, işte en sonunda bak stresten işimi bıraktım anca kendimi topluyorum. gerçi başlarım yakında yete bu kadar ara :)
Hayat bu bitmez ki, ben 26 yım sen 16 başkası 36 dır bak bakalım onda da ne sıkıntılar vardır.
En iyisi için hep çocuk kalıcak bunu bilir bunu söylerim :)
57 yi kilo bildirimi olarak kabul ediyimimi listeye eklemek icin....