evet bende bayıldım hatta araştırdım birazda, mesela adriana lima bütün erkeklerin hatta bayanların hayranlıkla baktığı,
kadın her defilesinden 1 hafta öncesinde spor salonundan çıkmıyormuş.
Miranda kerr zaten bahsetmiyorum bile hatun inanılmaz güzel ve fiziği on numara. Kadın foto çekimlerinden önce şınav çekiyormuş daha fit gözükmek için.
Diğer mankenler felan..
Evet taş gibiler ve çok da güzeller ama şu da var ki, spor-diyet-bakım bu üçüyle zirvedeler.
Doğal besleniyorlar yedikleri kontrol altında, sürekli doğal bakımlar olmak zorunda, en iyi hocalarla spor. E karşılığında deve yüküyle para :))
İşleri bu bakacaklar kendilerine. :))
Demem o ki bayanlar, bunun yarısını kendimize yapsak bizden neler çıkar, bi manken gibi iddamız yok Allah herkese güzellik bahşetmiş sğalık bahşetmiş,
onu ortaya çıkarmak lazım sadece.
Bol bol yiyeceğmiz var diye yiyoruz şişiyoruz, tw miz pc miz var diye başından kalkmıyourz, arabamız otobüsümüz bilmem neyimiz var diye yürümüyoruz,
böyle gider bu.
Amaç belirli bir sürelik diyet değil aslında yaşam biçimi yapmak,
yahu turist kadınları görüyrum 40 yaşında taş gibi ya benden ince beli utanıyorum
(
Hele ki sırf fiziği güzel diye böyle karısının ağzına bakan adam biliyorum ya o kadar da cadı olmasına rağmen karısı, adamın karısı için harcadığı parayı gözü görmüyor, böyle derlerdi arkadaşlarım inanmazdım gözümle gördüm ya bana nasıl büyük ders oldu. E tabi bende yani eşim bir brad pitt gibi vucutlu olsa yavru ördek gibi ayrılmam peşinden :))
ay çok konuştum yine :)