hedef 50 kilo olmak.. :)))

köfte menüsü var canım tam yazarım aksam inşallah
daha yeni 53.5 kiloyu gördümmm manuel odamdaki tartıda ise 50 bucugu gösteriyoduu:KK31::KK31::KK31:
peki senin menün nedir

Dilvin ben de sürekli gaza gelmek için değişik değişik diyet-egzersiz videoları izliyorum :KK1:

Ablacım kesin telafi edersin bugünki menün çok güzelmiş daha cumaya 3 günümüz vaaar :KK16:

Canlarım benim bugün yediklerim:

2 kepçe domates çorbası
1 porsiyon Ali Nazik

İftardan 1 saat sonra 1 kase yoğurt

Meyve yok :KK20:

Esra mnn cok guzl bnde bgn sabah 1 tost 1bardak komposto ogln bir kahve aksam 1kaae yuUzk corbasi 2servis kasigi patlican yemegi zeytinyagli semzotu salatasi 2bardk ayran 5ltre su 2mni cikolata :21:kahveyarin

Dilvin ben de sürekli gaza gelmek için değişik değişik diyet-egzersiz videoları izliyorum :KK1:

Ablacım kesin telafi edersin bugünki menün çok güzelmiş daha cumaya 3 günümüz vaaar :KK16:

Canlarım benim bugün yediklerim:

2 kepçe domates çorbası
1 porsiyon Ali Nazik

İftardan 1 saat sonra 1 kase yoğurt

Meyve yok :KK20:
senin menunde super olmus esracimmm:KK16: masallah sana:nazar: yolculuk ne zaman kesin gidicekmisin paris e....
ben cumaya toparlarim ama cumaya yine yolcuyum... toparlayip yine aliyorum:KK1:

aaa betulcum gelmisss:KK16: nerdesin kiz sen cingan:KK22: nasil gidiyo ?? dersler ...yakup... :KK9: hayat???halettinmi konularini kilo ne alemde??? :KK1: soru bombardimanina tutim seni:KK1:

Canım kilo ne durumda bilmiyorum aldım sanırım ama tansiyon sorunum olduğu için sahurda az yeyince tansiyonum düşüyor , ramazandan sonra spora devam inşaALLAH...(amin...)

Ben dersleri yetiştirmeye çalışıyorum canım :KK14:

Yakup ayyyy o çok iyi şükür ALLAH'a :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

sen nasılsın tatil nasıl geçti :KK16::KK16::KK16:

Esra mnn cok guzl bnde bgn sabah 1 tost 1bardak komposto ogln bir kahve aksam 1kaae yuUzk corbasi 2servis kasigi patlican yemegi zeytinyagli semzotu salatasi 2bardk ayran 5ltre su 2mni cikolata :21:kahveyarin

Teşekkür ederim tatlım, pazar günü biraz kaçırdığım için tartı gününe kadar dikkat etmeye çalışıyorum :)) Senin de menün gayet güzel olmuş :)

kızlar nasılsınızz ? ela , dilvin , esra ve diğer topic arkadaşlarımmm :KK16:

Ben iyiyim tatlımm sen nasılsın :))

senin menunde super olmus esracimmm:KK16: masallah sana:nazar: yolculuk ne zaman kesin gidicekmisin paris e....
ben cumaya toparlarim ama cumaya yine yolcuyum... toparlayip yine aliyorum:KK1:

Teşekkür ederim ablacım kaçamak toparlama menüsü bunlar :KK1: Evet yolculuk kesinleşti (bir aksilik çıkmazsa inşallah) Bayramın hemen ertesi günü gidiyorum. 1 ay sizsiz kalacağım ama tabiki dönüşte yine her gün buradayım. Beni unutursanız ya da listeden silerseniz küserim :KK19:

Orda kesin veririm gezmekten, her gün yürümekten. Jillianı da ihmal etmeyeceğim için (haftada 3 gün yapmaya devam etmeyi düşünüyorum) yemeği de arada bir abartsam bile şuanki halime göre çok hareketli olacağım. O yüzden biraz kilo vermiş olacağım eminim :KK16: Ama tabi ki hedefime ulaşsam bile buraya devam edeceğim. Koruması vermekten çok daha zor çünkü. Koruma evresinde de burdayım :))

Canım kilo ne durumda bilmiyorum aldım sanırım ama tansiyon sorunum olduğu için sahurda az yeyince tansiyonum düşüyor , ramazandan sonra spora devam inşaALLAH...(amin...)

Ben dersleri yetiştirmeye çalışıyorum canım :KK14:

Yakup ayyyy o çok iyi şükür ALLAH'a :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

sen nasılsın tatil nasıl geçti :KK16::KK16::KK16:
tatilim iyi gecti gerci hayallerimde ki tatil degildi ama:KK9: (kizim kucuk olunca ev ortami olsun istedik..)teyzemin yazligina gitik.. guzeldi ama yinede ...:KK16: bende 2 ye yakin almisim onu toparliyorum... bu hafta:KK43:((
masallah yakupla sana:nazar: :KK16: Allah bozmasin:KK16:
neyse ramazandan sonra tam gaz devam ederiz canim yaaa..benimde duzen bozuldu :KK43:( su siralar sen derslerini ihmal etme yeter:KK16:
Teşekkür ederim tatlım, pazar günü biraz kaçırdığım için tartı gününe kadar dikkat etmeye çalışıyorum :)) Senin de menün gayet güzel olmuş :)

Teşekkür ederim ablacım kaçamak toparlama menüsü bunlar :KK1: Evet yolculuk kesinleşti (bir aksilik çıkmazsa inşallah) Bayramın hemen ertesi günü gidiyorum. 1 ay sizsiz kalacağım ama tabiki dönüşte yine her gün buradayım. Beni unutursanız ya da listeden silerseniz küserim :KK19:

Orda kesin veririm gezmekten, her gün yürümekten. Jillianı da ihmal etmeyeceğim için (haftada 3 gün yapmaya devam etmeyi düşünüyorum) yemeği de arada bir abartsam bile şuanki halime göre çok hareketli olacağım. O yüzden biraz kilo vermiş olacağım eminim :KK16: Ama tabi ki hedefime ulaşsam bile buraya devam edeceğim. Koruması vermekten çok daha zor çünkü. Koruma evresinde de burdayım :))

ayy esram insallah aksilik cikmaz:KK16: seni silmek ve untmak mi :KK22: :KK57: o iste mumkun degil :KK70: sana rezerve yazacam:KK9::KK1:
bakalim donuste kac olacaksin yada koruyacakmisin burayi dusunerek kendini tut.... :)))

tatilim iyi gecti gerci hayallerimde ki tatil degildi ama:KK9: (kizim kucuk olunca ev ortami olsun istedik..)teyzemin yazligina gitik.. guzeldi ama yinede ...:KK16: bende 2 ye yakin almisim onu toparliyorum... bu hafta:KK43:((
neyse ramazandan sonra tam gaz devam ederiz canim yaaa..benimde duzen bozuldu :KK43:( su siralar sen derslerini ihmal etme yeter:KK16:

ayy esram insallah aksilik cikmaz:KK16: seni silmek ve untmak mi :KK22: :KK57: o iste mumkun degil :KK70: sana rezerve yazacam:KK9::KK1:
bakalim donuste kac olacaksin yada koruyacakmisin burayi dusunerek kendini tut.... :)))

Elacım ne güzel ya gezdin , kilo problem değil başlarız gene ramazandan sonra inşaALLAH...

Aynen dersleri ihmal etmemem lazım ALLAH büyük bakalım canımm öpüyorum seni ve minik prensesi :KK16::KK16:

benden de iyilik tatlımmm şükür ALLAH'a :KK16::KK16::KK16:

Merak etme ablacım bir gün abartsam sonraki günler dengelerim güven bana :KK16: Sizi de unutmak mümkün değil kaç aydır burdayım şubattan beri her gün buraya yazıyorum alıştım benim için de garip olacak :KK5:

=dilviin;36258498
güzelim youtuba gir video izle inan cok motive ediyo my morning routine - my fitness routine-mey diet routine gibi diet sporla alakalı seyler izle

hiçte sorun olmaz ip ben 2500 ip sektigimi biliyorum parmak uclarına basarsan bişey olmaz

Aa bak ilk defa duydum izleyeyim hemen merak ettim inş faydası olur ya :/ kilo alicam bu gidişle

Tamam yarın başlayalım o zaman ablacık :))

Son düzenleme:
gunaydin fistiklar:KK3: nasilsiniz bakalimm:KK16: kadir geceniz mubarek olsunnn.. misafirlerim gitti.. bugun mekik gunu ilan ettim kendime:KK9: bakalim aksama kadar kac cekerim...

dünki menüm
5 minicik köfte
3 parmak kadar ekmek
3 kasık piyaz salata
1 bucuk litre daha sofrada suyu diktim kafaya :KK1:
2 bardak konsantre portakal suyu

11 gibi 4 tane portakallı bitter cikolata yedim 4 tablet yani
2 dilim kaşar peynir
1 yemek kaşıgı ton balıgı ve bol bol su tabşki
kızlar nasılsınızz ? ela , dilvin , esra ve diğer topic arkadaşlarımmm :KK16:
biz iyiyizde sen nerelerdesin kızzzz:KK4::KK4::KK4:
gunaydin fistiklar:KK3: nasilsiniz bakalimm:KK16: kadir geceniz mubarek olsunnn.. misafirlerim gitti.. bugun mekik gunu ilan ettim kendime:KK9: bakalim aksama kadar kac cekerim...
sagol ablam senin de mübarek olsunn:KK31:

dünki menüm
5 minicik köfte
3 parmak kadar ekmek
3 kasık piyaz salata
1 bucuk litre daha sofrada suyu diktim kafaya :KK1:
2 bardak konsantre portakal suyu

11 gibi 4 tane portakallı bitter cikolata yedim 4 tablet yani
2 dilim kaşar peynir
1 yemek kaşıgı ton balıgı ve bol bol su tabşki

biz iyiyizde sen nerelerdesin kızzzz:KK4::KK4::KK4:

sagol ablam senin de mübarek olsunn:KK31: