hedef 50 kilo olmak.. :)))

hoşbuldukk :KK16: 50 ye düşsemm süper olur yapabilir miyim sizcee :/ 1,68 im şuan 56,7 yim
malesef spor yapma imkanım pek olmuyor :KK50::KK50::KK50:
boyunda guzelmis senin.. kilonda:KK16: tabiki yapa bilirsin.. zaten kilo vermenin buyuk bir kismi diyetle hallaluyo
Merhaba kızlar bende 165 boyum 59 kilodayım 3 haftada 50 olabilirmiyim ? Tatile gideceğim 63 tüm 59 olmuşum inşallah 50yi görürüm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
zorrr 3 haftada cok sıki bir diyet ve egzersizle baslaya bilirsin.. basladin mi peki??
Evet canım burada verdim elacım ve diğer kızlar çok tatlıdır :KK16:

ayyyyy yirim seni:116: sen daha tatlisin fistikimmm:KK16:

boyunda guzelmis senin.. kilonda:KK16: tabiki yapa bilirsin.. zaten kilo vermenin buyuk bir kismi diyetle hallaluyo

zorrr 3 haftada cok sıki bir diyet ve egzersizle baslaya bilirsin.. basladin mi peki??

ayyyyy yirim seni:116: sen daha tatlisin fistikimmm:KK16:

Ramazandan önce sapor yapıyordum ama şimdi yapamıyorum akşamları iftarda çok abartmıyorum az yiyorum iftardan sonra tatlı aburcubur yememeye çalışıyorum.

inşallah olur ya ama ben bi haftada 1,3 kilo vererek düşmüştüm 56,7 az önce çıktım baktım da 57,2 yi gördüm üzüldüm tabi :KK43: yani bi 7 kilo falan vermem gerekcek ne kadar sürede verebilirim acaba sence 16 yaşındayım evden dışarı pek çıkmam pek hareketli olduğum söylenemez inş diyetle hallolur dediğin gibi :44: bi sıkıntı var işte tatlıya pek dayanamıyorum malesef görünce canım çekiyo hemen :KK19::18:

Ramazandan önce sapor yapıyordum ama şimdi yapamıyorum akşamları iftarda çok abartmıyorum az yiyorum iftardan sonra tatlı aburcubur yememeye çalışıyorum.

bence 3 haftada 9 kilo değilde 5 6 kilo falan verebilirsin tabi metabolizmana da bağlı çok sıkı tutarsan olur belki ama bence sen 3 haftada yapabildiğinin en iyisini yapmaya çalış sonuçta gider bi miktar kilo onu da 50 ye tamamlayana kadar devam ettirirsin daha sonraki haftalar :KK49:

Ne bileyim, sadece 1 kaseydi ama içinde ceviz badem filan da vardı... Pizza yemesem takmazdım da, pizza hamuru ince de olsa karbonhidrat, mercimek çorbası karbonhidrat, hurma karbonhidrat, hoşafın şekeri karbonhidrat üzümü karbonhidrat... O yüzden biraz taktım. Yoksa kalori 1000i geçmedi... Ama bugünü kaçamak günden sayacak kadar da takmadım tatlım. Artıda olacağım bir gün değil, sadece ekside olduğum bir gün de olmadığı için öyle yazdım :KK1:

Evdeyim ama kendi evimde değil, ailemin yanına memlekete geldim, hastane bitti temmuz başında. Eylül başına kadar yaz tatilindeyim. Ama bu sene 4ü bitirdiğim için bu son yaz tatilim, 5ten 6ya geçerken yaz tatili yok maalesef :KK31: Düzenim baya şaştı yalnız... İftardan sonra uyumuyorum. En son zaten saat 10buçukta yiyorum yemek namına bir şeyler. Onu sindirmeyi bekliyorum spor için, sporu 1 gibi yapıyorum. Saat sabah 7-8 gibi uyuyabiliyorum ancak. 2de de kalkıyorum. Saat olarak çok uyuyamıyorum yani (sıcaktan). 2den sonra da iftara kadar annemle dışarı çıkıyoruz vakit geçsin diye. Annemin işi varsa ben arkadaşlarımla çıkıyorum. Biraz hareket ediyorum yani gün içinde de. Saat 6 gibi eve dönüp yemeği yapıyoruz... Düzenim böyle bir garip yani :KK9:
benimde bozuldu bugün 54.3 kiloya adım attımmmmmmm
dün o kadar yemem ragmen sanırım dondurma kilo verdiriyo bana :KK1:
whatsapp profil resmini dün güncelleyince herkes ne kadar zayıflamıssın diye övgü yagdı:KK52::KK52::KK52:
esracım sen azimlisin yaparsın maşallah yaniii:KK53::KK53::KK53:

merabalarr :)) iftarda kendimi tutmaya çalıştım gazoz içmedim meyvesuyu içmedim ısrar ettiler ama

1 tabak mantar çorbası
1 tane kabak dolması
1 tane havuz böreği :/ börek çok güzel duruyordu zor tuttum kendimi

yeşil fasulyede vardı ama yemedim şimdilik bunlar bakalım :KK56:

ben spor yapmadan verdim ilk kilolarimi ...ama spor yapmak vucudu cok guzel sekil veriyo
ne güzel :) bende sevdim ela baya sıcakkanlı birine benziyorr :KK49::KK49:

inşallah olur ya ama ben bi haftada 1,3 kilo vererek düşmüştüm 56,7 az önce çıktım baktım da 57,2 yi gördüm üzüldüm tabi :KK43: yani bi 7 kilo falan vermem gerekcek ne kadar sürede verebilirim acaba sence 16 yaşındayım evden dışarı pek çıkmam pek hareketli olduğum söylenemez inş diyetle hallolur dediğin gibi :44: bi sıkıntı var işte tatlıya pek dayanamıyorum malesef görünce canım çekiyo hemen :KK19::18:

ayyy tesekkur ederim cenekaacimmm:KK16: yasin kucukmus metobolizmanda hizlidir... yedi kiloyu 2 ayda verirsin.. iki ay uzun bir sure degillll.. ama duzenli yapmazsan daha uzar... spor yada egzersiz eklersen daha kisa zamanda verirsin biz destek oluruz sana:112:

merabalarr :)) iftarda kendimi tutmaya çalıştım gazoz içmedim meyvesuyu içmedim ısrar ettiler ama

1 tabak mantar çorbası
1 tane kabak dolması
1 tane havuz böreği :/ börek çok güzel duruyordu zor tuttum kendimi

yeşil fasulyede vardı ama yemedim şimdilik bunlar bakalım :KK56:

gazoz ve meyve suyu icmemen super olmus:KK9:

Kızlar bugün yediklerim:

3 hurma
1 dilim ince hamurlu ev pizzası
1 tabak semizotu yemeği
1 kase yoğurt

İftardan sonra canım acayip tatlı çekti. Üstüne 1 kase diyet sütlaç, 3 hurma daha ve bir salkım da üzüm yedim. Meyve biraz çok oldu sadece ama sağlıklı şeylerle o ihtiyacı bastırmam da iyi oldu gibi. Ne dersiniz çok mu çok :26:

ayyy tesekkur ederim cenekaacimmm:KK16: yasin kucukmus metobolizmanda hizlidir... yedi kiloyu 2 ayda verirsin.. iki ay uzun bir sure degillll.. ama duzenli yapmazsan daha uzar... spor yada egzersiz eklersen daha kisa zamanda verirsin biz destek oluruz sana:112:

:)) aynen 2 ay çok uzun bir süre değil elimden geldiği kadarda spor yapmaya çalışırım imkan buldukca inşallah verebilirim burdakileri okudukca motive ediyorum kendimi zaten tek bana kalsa hiç veremem ben :18: teşekkür ederim :KK49:

Kızlar bugün yediklerim:

3 hurma
1 dilim ince hamurlu ev pizzası
1 tabak semizotu yemeği
1 kase yoğurt

İftardan sonra canım acayip tatlı çekti. Üstüne 1 kase diyet sütlaç, 3 hurma daha ve bir salkım da üzüm yedim. Meyve biraz çok oldu sadece ama sağlıklı şeylerle o ihtiyacı bastırmam da iyi oldu gibi. Ne dersiniz çok mu çok :26:

esraaaaa sen bana bakda kendını motıve et:KK17::KK17::KK17::KK17:
sabah 1 tost 5 6 tane uzum 1 lıtre su öglen 1 kahve
1 kase komposto
aksammm
2 kase mercımek corba
2dılım peynırlı borek
1tane bıberlı
1ltre su daha
1bardak cay
1 kahve
bıraz cekırdek
1bardak kolaa
1dlm pudıbglı pasta offfffffffffffff ben ne yapmısım yaaaaaaaaaa hı 2tane kucuk armutt :26::26::26::26::26:

esraaaaa sen bana bakda kendını motıve et:KK17::KK17::KK17::KK17:
sabah 1 tost 5 6 tane uzum 1 lıtre su öglen 1 kahve
1 kase komposto
aksammm
2 kase mercımek corba
2dılım peynırlı borek
1tane bıberlı
1ltre su daha
1bardak cay
1 kahve
bıraz cekırdek
1bardak kolaa
1dlm pudıbglı pasta offfffffffffffff ben ne yapmısım yaaaaaaaaaa hı 2tane kucuk armutt :26::26::26::26::26:

Evet tatlım olmamış :KK20: yarın kesinlikle unlu ve şekerli şeyler sana yasak. Çok kızarım yarın yersen

kızlar dünki iftar menüm
1 litre su :KK53:
1 bardak gülsuyu
yarım simit (epeydir ekmek tarzı yemiyodum metabolizma acısından iyi olur hemde yemek lazım arada:KK9:)
2 kasık etli bulgur pilavı
2 kasık salata
1 hurma
2-3 kuru incir

gece 12de
3 serbeti cok cok cok az hatta pek cekmemiş pastane tatlısı (babam bana öyle alıyo ben serbetli yemem :63:)
3 kasık dondurma

yine suyumu depolayıp günümü kapattım ve 3te uyudum hemen uyumadım:KK51:

kızlar dünki iftar menüm
1 litre su :KK53:
1 bardak gülsuyu
yarım simit (epeydir ekmek tarzı yemiyodum metabolizma acısından iyi olur hemde yemek lazım arada:KK9:)
2 kasık etli bulgur pilavı
2 kasık salata
1 hurma
2-3 kuru incir

gece 12de
3 serbeti cok cok cok az hatta pek cekmemiş pastane tatlısı (babam bana öyle alıyo ben serbetli yemem :63:)
3 kasık dondurma

yine suyumu depolayıp günümü kapattım ve 3te uyudum hemen uyumadım:KK51:
gece sadece tatlı yiyerek oruç nasıl tutabiliyosun

X