hedef 50 kilo olmak.. :)))

Kizlar benim kulagimi cekin yaa
Aksam yemegimi hic soylemiyim caniniz cekmesin
Azcik verdim ya bozmasam olmaz zaten
Cok fena vicdan azabi cekiyorum:KK43:

Kizlar benim kulagimi cekin yaa
Aksam yemegimi hic soylemiyim caniniz cekmesin
Azcik verdim ya bozmasam olmaz zaten
Cok fena vicdan azabi cekiyorum:KK43:

:KK20: Renitsacım sadece 2-3 ay sabret lütfen, ben 13 gündür 1 küçücük kinder çikolata dışında kaçırmadım, en azından ara öğünlerde kaçırırsak çok sıkıntı olmaz. Bir de sağlıksız bir şey yiyeceksen bile en azından yarısını ye, o zaman da biraz masumlaştırmış olursun :))

:KK20: Renitsacım sadece 2-3 ay sabret lütfen, ben 13 gündür 1 küçücük kinder çikolata dışında kaçırmadım, en azından ara öğünlerde kaçırırsak çok sıkıntı olmaz. Bir de sağlıksız bir şey yiyeceksen bile en azından yarısını ye, o zaman da biraz masumlaştırmış olursun :))

renitsa aldimi cevabi :KK60: bende bisey demiyom bu lafin arkasina :KK1:

arkadaslar cok üzgünm anne oğul çok hastayız yatak döşek yatıyoruz bugun braz kalktım evi toparladım, hemen girip yazamadım kilomu 52,1 olmuşum 600 gram vermişim çok sevndm:) biz fena grip olduk salgın varmış, serumda aldık hala toparlanamdık, haftaya daha sık girerm inş öpüyorum hepnizi:)

arkadaslar cok üzgünm anne oğul çok hastayız yatak döşek yatıyoruz bugun braz kalktım evi toparladım, hemen girip yazamadım kilomu 52,1 olmuşum 600 gram vermişim çok sevndm:) biz fena grip olduk salgın varmış, serumda aldık hala toparlanamdık, haftaya daha sık girerm inş öpüyorum hepnizi:)

cokkkk gecmis olsunnnnn... ogluşunaaa ve sana:KK43:(((

Geçmiş olsun :)

Kızlar sizce az yağlı kısır diyet için iyi bir besin mi kötü mü? Annem yanıma geldi kısır yaptı bir sürü de arttı, bugün yedim yarın da yemek zorundayım :/

Geçmiş olsun :)

Kızlar sizce az yağlı kısır diyet için iyi bir besin mi kötü mü? Annem yanıma geldi kısır yaptı bir sürü de arttı, bugün yedim yarın da yemek zorundayım :/

az yagliysa sorun degil yaninda fazla bisey yeme ayran yada sekersiz cay... kucuk bir tabak la sinirla bence...

renitsa aldimi cevabi :KK60: bende bisey demiyom bu lafin arkasina :KK1:

Yaa kizlar gerçekten cok kotu vicdan azabi cekiyorum
Ama bu benim hep yaptığım sey
200 gr versem sevinip hirslanacagima Bozuyorum
Adetime az kaldi
O yüzden mi acaba.. Dayanamıyorum yaa

Adetime az kaldi

Eğer dayanamıyorsan yemeden 5 dk önce şunu bir düşün öyle ye. "Ben bunu yemeyi mi daha çok istiyorum, yoksa incecik zarif biri olmayı mı?"

Adetime az kaldi

hep bahane hep bahane :KK22: wafflecı seniii çitlek kızzzz :KK60:

Eğer dayanamıyorsan yemeden 5 dk önce şunu bir düşün öyle ye. "Ben bunu yemeyi mi daha çok istiyorum, yoksa incecik zarif biri olmayı mı?"

:KK56: tabiki yemekkkkkkk dobili baykuşşşş olmakkk :KK60:

hep bahane hep bahane :KK22: wafflecı seniii çitlek kızzzz :KK60:

:KK56: tabiki yemekkkkkkk dobili baykuşşşş olmakkk :KK60:

Esracim ela az cok cozdu beni bak benim yerime veriyo cevabi:KK1:
Sanırım su an cok fazla bi kilom yok ya bu rahatligim ondan
Iradediz miyim ben yaa:KK43:
50 mekik 50 bisiklet 100 makas hareketi yaptim
Eyy vicdan azabi sen nelere kadirsin:KK1:

günaydın arkadaslar nasılsınız? geçmiş olsun msjlarınız için çok teşekkür ederim, yeni bir hafta bismillah diyelim diyetler daha güzel gitsin inş, öpüyorum hepiniz:)

günaydın kızlarr yeni bir haftaya başlamış bulunuyoruz herkese iyi haftalar diliyorum :))

sabah tartıldım vee gözlerime inanamadım :KK52: :KK52: :KK52: 55,7 kg olmuşum geçen pazar 54,8 düm :KK5:
hafta sonu abartmadım sadece c.tesi günü görümcemin mevlüdüne gittim orda pilav yemedim sadece tavuğunu yedim ve 2 dilim baklava ayran bir kibrit kutusu büyüklüğünde börek yedim ama akşam sadece 1 kepçe çorba 1 tanede haşlanmış içli köfte yiyerek telafi ettim:KK43:(( perşembe gününden beri kabızlık sorunum var ondan mı ? nasıl oldu anlamadım yaaa :KK43:( öğün atladım ondan mı? ne güzel 54 lü rakamlara başlamıştım bu hafta telafi edicem artık

günaydın kızlarr yeni bir haftaya başlamış bulunuyoruz herkese iyi haftalar diliyorum :))

sabah tartıldım vee gözlerime inanamadım :KK52: :KK52: :KK52: 55,7 kg olmuşum geçen pazar 54,8 düm :KK5:
hafta sonu abartmadım sadece c.tesi günü görümcemin mevlüdüne gittim orda pilav yemedim sadece tavuğunu yedim ve 2 dilim baklava ayran bir kibrit kutusu büyüklüğünde börek yedim ama akşam sadece 1 kepçe çorba 1 tanede haşlanmış içli köfte yiyerek telafi ettim:KK43:(( perşembe gününden beri kabızlık sorunum var ondan mı ? nasıl oldu anlamadım yaaa :KK43:( öğün atladım ondan mı? ne güzel 54 lü rakamlara başlamıştım bu hafta telafi edicem artık

olsun yaa sıkma canını olur öyle arada
bende diyeti baya bi bozma noktasına getirdim kilo verdiğimi görünce
millet sevinir daha da hırslanır
ben nasıl olsa verdim deyip gevşiyorum
bu hafta dikkat edicem inş
ki sen benden daha iradelisin
biraz dikkat edersin normale dönersin inş

kızlar kahvaltım;
1 simit
1 üçgen peynir
1 bardak şekersiz çay

bugün tine çok sağlıksız oldu
ama geç kaldım işe
o yüzden geçiştirmek zorundaydım:KK50:

olsun yaa sıkma canını olur öyle arada
bende diyeti baya bi bozma noktasına getirdim kilo verdiğimi görünce
millet sevinir daha da hırslanır
ben nasıl olsa verdim deyip gevşiyorum
bu hafta dikkat edicem inş
ki sen benden daha iradelisin
biraz dikkat edersin normale dönersin inş

inşallah yaa :KK43:( hava değişimi yaramadı bünyeye
sabah o moralle yarım haşlanmış yumurta ve 1 çay kaşığı bal yarım limon ve 1 tatlı kaşığı sirke yi sıcak suyla karıştırıp içtim 2 fındık 1 badem ile kahvaltımı sonlandırdım :KK43:(
akşama evde koşuştuma var çamaşır atıcam makinaya onları asıcam
yarına yemek yapıcam ne yemek yapacağımı hiiiiiççç bilmiyorum çorbanın dışında
çiçekler sulanacak tüm bunlardan vakit bulursam bisiklet sürücem
[/SIZE]

X