hedef 50 kilo olmak.. :)))

selam kızlar bugün
1 haşlanmış yumurta
yarım kibrik kutusu tam yağlı beyaz peynir
1 tabak paneli tavuk
3 çiğköfte
3 kıvırcık
5 acı turşu biber
küçük bir kase yoğurt yedim akşama yolda olacağımızdan ne bulursam onu yiyeceğim inş trafik yokturda erkenden istanbula varırız

3 kilo vermissin :KK66: cok iyiii...dusersin canim benim... neden dusemiceksin kii... kararli oll yeter... yemek bir anlik zevkk yersin gider.. hep aklinda tut bunu... moralin bozuldukca kendini motive et... kotu dusunceleri sil... dahada hirslan... hedefini kucuk tut.. 85 mesela bir diger hedefim olsun.. sonra 80... zaten 70 gelicek boyle bole bir bakmissin kilo vermissin verdikce daha motive olucaksinnn

Insllh canim. Bakalim. Bu kadar hizli veremem artik. Biliyonuz bu ilk basllamalarda veriyon.ama dikkat ediyorum.

selamm kızlarr. bugunku kahvaltımm: 1dilimm haşhaslı cörek küçük bi parca ekmek yerine :KK70:, az peynir,3 zeytin ve sekersiz cay

Son düzenleme:
selamm kızlarr. bugunku kahvaltımm: 1dilimm haşhaslı cörek küçük bi parca ekmek yerine :KK70:, az peynir,3 zeytin ve sekersiz cay

nasilsin blume :)) yarisiyoz dimi :)) gerci ben biraz yavasladim ama :KK1: olsun hala sana meydan okuyomm :)))

Son düzenleme:
ahhhhhh kader.......kımı kılo almak ııcın yemedıgı kalmaz ,kımı de zayıflamak ıcın ugrasır ....acaba doğrusu hangısı?????????bende kılo almak ıcın emedıgugrasıyom.1.68 boy var 52 kılo yum 60 kılo olmak ıcın yemedıgım kalmıyo

Sınavlarım vardı kızlar buraya hiç uğrayamadım kaç gündür :KK43:

Ve son 3 günüm biraz düzensiz geçti maalesef. çorba, yoğurt ekmek, peynirle geçiştirdim öğünlerimi. Aralarda da yine kuru kayısı badem yedim. Sınav haftasına rağmen dışardan söylemedim, abur cubur yemedim o yüzden çok mutluyum :) yarından itibaren sebze ağırlıklı beslenmeye devam ediyorum hem artık yemek yapacak vaktim olacak biraz :)

Kilo bildirimini pazar günü yapıyoruz değil mi? Diyete başladığımdan beri 11 gün oldu ilk kez tartıya çıkacağım :44:

Sınavlarım vardı kızlar buraya hiç uğrayamadım kaç gündür :KK43:

Ve son 3 günüm biraz düzensiz geçti maalesef. çorba, yoğurt ekmek, peynirle geçiştirdim öğünlerimi. Aralarda da yine kuru kayısı badem yedim. Sınav haftasına rağmen dışardan söylemedim, abur cubur yemedim o yüzden çok mutluyum :) yarından itibaren sebze ağırlıklı beslenmeye devam ediyorum hem artık yemek yapacak vaktim olacak biraz :)

Kilo bildirimini pazar günü yapıyoruz değil mi? Diyete başladığımdan beri 11 gün oldu ilk kez tartıya çıkacağım :44:

umarim sinavlarin guzel gecmistir esra evet pazar gunu ins kilo vermissindir :))))

aksam :
1 tabak haslanmis tavuk
1 tabak yagsiz salata
1 bardak ayran
aksama kadar ara ara grisini yedim kac tane saymadim...

Kizlar aksam menum;
1 kepce corba
Yarim tabak ispanak
1 kase yoğurt dilim cavdar ekmeği

Elaaa su an waffle dukkani olan arkadasimdayim
Vee yemiyorum
Iradeyi görüyor musuuunnn:21::21::KK9::KK9::KK54:

Günaydız kızlar

Kadınlar günümüz kutlu olsun

Dün giremedim ama binim için tam bi fiyaskoydu
kahvaltı öğlen ve aralar her zamanki gibi onlarda sonrun yoktu ama akşam yemek yapcak gücü bulamadım kendimde eşimde işten biraz geç çıkmak zorunda kaldı ve 9 da geldi biz o saatten sonra kfc 'den sipariş verdik ve hot shot menü yedim :KK43:((

bu gün kendimi çok suçlu hissediyorum kahvaltı bile yapmadım 2 kayısı 1 grissini yedim sadece bol bol su içiyorum
tartı günü öncesinde yapmıcaktıımmm şimdi koca bi haftayı çöpe atmış oldum :KK43:((

Günaydın, herkesin kadınlar günü kutlu olsun :)

Benim kahvaltım: 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim kepek ekmeği, 1 domates.

Günaydız kızlar

Kadınlar günümüz kutlu olsun

Dün giremedim ama binim için tam bi fiyaskoydu
kahvaltı öğlen ve aralar her zamanki gibi onlarda sonrun yoktu ama akşam yemek yapcak gücü bulamadım kendimde eşimde işten biraz geç çıkmak zorunda kaldı ve 9 da geldi biz o saatten sonra kfc 'den sipariş verdik ve hot shot menü yedim :KK43:((

bu gün kendimi çok suçlu hissediyorum kahvaltı bile yapmadım 2 kayısı 1 grissini yedim sadece bol bol su içiyorum
tartı günü öncesinde yapmıcaktıımmm şimdi koca bi haftayı çöpe atmış oldum :KK43:((

orasi belli olmaz cakil bir aksamdan cope atmamissindir... metak etme

X