hedef 50 kilo olmak.. :)))

67den 63e düştüm canııım :KK43: benimde hedefim 50-55 :) Tabikiiii çok isteriiim :))

simdi tekrar 67 misin???
ayy cok mutlu oluruzzz:))) eminim motive olursun burda:))) ne sporu yaptin :))) biz burda yapyigimiz sporlari aktiviteleri yedigimiz seyleri ve bazen kacamaklarimizi yaziyoruz pazar gunlari tarti gunumuz

simdi tekrar 67 misin???
ayy cok mutlu oluruzzz:))) eminim motive olursun burda:))) ne sporu yaptin :))) biz burda yapyigimiz sporlari aktiviteleri yedigimiz seyleri ve bazen kacamaklarimizi yaziyoruz pazar gunlari tarti gunumuz

Hergün en az 30 dk yürüyorum canım (şuan 64.6 yım:KK43: )spor salonuna üyeyim orada squat yapmaya başladım twister yapıyorum bel inceltmek için bugün alkali su içmeye bşladım ayyy hadi inşallah hepimize hayırlı olsun göbişlerimizden yağlarımız gidi gidiversinn :)))

Hergün en az 30 dk yürüyorum canım (şuan 64.6 yım:KK43: )spor salonuna üyeyim orada squat yapmaya başladım twister yapıyorum bel inceltmek için bugün alkali su içmeye bşladım ayyy hadi inşallah hepimize hayırlı olsun göbişlerimizden yağlarımız gidi gidiversinn :)))

oooo sen supersin o zamann.... yuruyus ve spor cok iyiiii:)))) akali ni nasil yapiyorsun karbonatla mi yoksa hazir tabletlemi ben icemiyorum suyu ole :KK1: ama cok iyiymis.... ice biliyorsan devam ettt

iyi aksamlar kızlarr bu günki menümü söyluyorum. sabah 1 dilim kızarmıs ekmek , menemen, beyaz peynir, şekersiz çay
ögle:2 kuru ıncir, 1 portakal
aksam: nohutlu bulgur pilavı , ayran

bende 15 dk yaptimmm sirf bacak ...50 mekik ve 20 yarim sinav

ben nette bi video buldum sadece bacak için baya zorluyor ardarda yapmak daha 2. günüm :) bakalım bacaklarımı sıkılastırıp incelticekmii. bi de ben kendii aç bırakmamaya calısıyorum canım bişi istedimi atıştırma felan yapıyorum bölede sanki zayıflıyamıcam gibi geliyor ama bakalımm :/

günaydın kızlarrr bugün cumaa son iş günü hafta sonuda ailemin yanına gezmeye gidiyorum çok mutluyummm :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9:
dolayısıyla pazar günü kilo bildirimi yapamıcam bugün yaparım diyordum sabah toparlanmaktan koşuşturmaktan unuttum pazartesi yapıcam.

Size bugünde başka bir soru diceksinizki 34bta26 hergün bişi soruyon hiç merakların bitmiyor :KK53: olacak bağırsaklarınız nasıl çalışıyor benimkiler çok tembel :KK37: bunun için yaptığınız bişi var mı var mı fikir verebilecek olan :KK28:

günaydın kızlarrr bugün cumaa son iş günü hafta sonuda ailemin yanına gezmeye gidiyorum çok mutluyummm :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9:
dolayısıyla pazar günü kilo bildirimi yapamıcam bugün yaparım diyordum sabah toparlanmaktan koşuşturmaktan unuttum pazartesi yapıcam.

Size bugünde başka bir soru diceksinizki 34bta26 hergün bişi soruyon hiç merakların bitmiyor :KK53: olacak bağırsaklarınız nasıl çalışıyor benimkiler çok tembel :KK37: bunun için yaptığınız bişi var mı var mı fikir verebilecek olan :KK28:

ohh en güzel anne evi:KK16:
benimkiler hiç çalışmıyooooo
benim kadar kötü durumda olan yoktur inanın:KK47:

34bta26 fistikom ben ac karnina gun kurusu kayisi yiyorum sabahlari 3 tane yada 2 tane kayisi 1 incir yiyorim bu aralarda keten tohumu ac karnina suyla aliyorum bir tatli kasigi.... gayet iyiyim ben sorunum yok

kızlarr
dün akşam misafirim vardı akşam yemeğine
patatesli bezelyeli yemek yedim
ki diyette kesinlikle yenmemesi gereken şeyler
azıcık pilav yedim

bu sabah da kepek ekmeğim bitmiş
almaya gidemedim
beyaz ekmek yedim 2 dilim
azıcık tereyağlı yumurta azıcık da peynir

bana kızın, beni dövünn
nereye gitti benim diyet a dostlarrr:KK43:

34bta26 fistikom ben ac karnina gun kurusu kayisi yiyorum sabahlari 3 tane yada 2 tane kayisi 1 incir yiyorim bu aralarda keten tohumu ac karnina suyla aliyorum bir tatli kasigi.... gayet iyiyim ben sorunum yok

yaa ben keten tohumunu almayı unuttum
2 gündür diyorum ben bişey alacaktım diye
tühhh:KK53:

kızlarr
dün akşam misafirim vardı akşam yemeğine
patatesli bezelyeli yemek yedim
ki diyette kesinlikle yenmemesi gereken şeyler
azıcık pilav yedim

bu sabah da kepek ekmeğim bitmiş
almaya gidemedim
beyaz ekmek yedim 2 dilim
azıcık tereyağlı yumurta azıcık da peynir

bana kızın, beni dövünn
nereye gitti benim diyet a dostlarrr:KK43:
canim bosveeeeeeerrr dombili baykus olmak kotu mu ..../ye gitsinnn :KK1: ne guzel bir gun daha ertelendi hedefin... yaza ne kaldi ki .... simdi yüzmek icin simit lazim :KK1: dimi ??? dursun acik hele.... bosverr yasasin bingil bingil etlerrr :118:

yaa ben keten tohumunu almayı unuttum
2 gündür diyorum ben bişey alacaktım diye
tühhh:KK53:
bebis dusunuyosan alma uzerind hamileler ve emzirenler kullanmasin yaziyo

X