hedef 50 kilo olmak.. :)))

aaa.. almayım o zaman

yaaa bende verdigimmm 1 kiloyu bir haftadir 100 grm 200 grm alip duruyorummm... diyetide bozmadim egzersizde cok iyi olmasada mutlaka azcik yapiyorum sanirim adet yaklastiii ama moralimi bozmicam tartida eksilmesede.... offf neyse bakalim pazara kadar ne olacak

adet haftası vermek imkansız gibi bişey zaten
vücut bayaa su toluyo şişkinlik oluyo
bozma moralini
en azından benim gibi diyeti bozmuyosun kararlısın sen

kahvaltim:

8:30
keten tohumu bir bardak su
1 incir
1 haşlanmis yumurta
1 tam tahilli ekmek
2 zeytin
1 kibrt.kut beyaz peynir
2 parmak kasar
2 dilim domates
sekersiz cay
simdi kahve iciyorum sutlu

ohh en güzel anne evi
benimkiler hiç çalışmıyooooo
benim kadar kötü durumda olan yoktur inanın

walla bakalım gelecek hafta kayısı ılık sirkeli su denicem inş işe yarar (

34bta26 fistikom ben ac karnina gun kurusu kayisi yiyorum sabahlari 3 tane yada 2 tane kayisi 1 incir yiyorim bu aralarda keten tohumu ac karnina suyla aliyorum bir tatli kasigi.... gayet iyiyim ben sorunum yok

ne güzel yaa kilo verirken düzenli çalışması çok önemli geçen hafta çok iyi çalışıyordu baya fark oldu bu hafta dururdu ve hiç incelme zayıflama olmadığını hissediyorum (

patatesli bezelye neden diyette yenmemeli ki sebze değilmi sonuçta anlamadım. bende dün akşam kabak , biber kızartması yedim kızartma yaa var mı ötesi ama mecburdum 3 gün yokuz diye alış veriş yapamadık olanlarıda bitirmek lazımdı haftaya baya sıkı tutucam işi bu kaçamakların acısını çıkarıcam yapcak bişi yok (((

dovmekten beter edeyim dedim.

ahh ela ahhh aalım acı gerçekler bunlar (

yaa benim en büyük sorunum kalcalarım ve üst bacaklarımda belim gayet güzel azcık bi ayva göbeğim var oda bağırsak sorunumdan kaynaklanıyor simit falan yok hal böyle olunca alt kısım dahada büyük duruyor ( ahhh o baldırlarım ve popom olmasa nolurdu

adet haftası vermek imkansız gibi bişey zaten
vücut bayaa su toluyo şişkinlik oluyo
bozma moralini
en azından benim gibi diyeti bozmuyosun kararlısın sen

ben iyi yuzucuyum simite gerek yok
kikiki uzatmiyim demi :))) ne gıcik gaci bu deme haklisinnn moral bozmuyomm da ne bilim tamda hizlanmisti su kilo vermem..... neyse bugun egzersizi daha fazla yapmaya caliscam....

Son düzenleme:

diyetistenim bana yasaklamıştı
diyette patates havuç ve bezelye yemek yoktu
paattaes nişasta ağırlıklı bu da şeker demek oluyo
havuçla bezelyenin sebebini bilmiyorum
benim de popom büyük simitim falan yok
popoyu da ne yapsam küçültemiyorum
basenler geniş bi keree
silüet olarak incelsem yetecek bana ne yapayım

ben iyi yuzucuyum simite gerek yok
kikiki uzatmiyim demi :))) ne gıcik gaci bu deme haklisinnn moral bozmuyomm da ne bilim tamda hizlanmisti su kilo vermem..... neyse bugun egzersizi daha fazla yapmaya caliscam....

yok şekerim motivasyona ihtiyacım var
zaten eşim ye nolcak deyip duruyo birilerinin beni frenlemesi lazım
simitim yok ayrıcanak ben de iyi yüzücüyüm
bende bi popo var
o da denizde batmamı engelliyo zaten
hep suyun üzerindeyim
hahahahaa

yaa benim en büyük sorunum kalcalarım ve üst bacaklarımda belim gayet güzel azcık bi ayva göbeğim var oda bağırsak sorunumdan kaynaklanıyor simit falan yok hal böyle olunca alt kısım dahada büyük duruyor ( ahhh o baldırlarım ve popom olmasa nolurdu[/QUOTE]

bisiklet yapmiyormuydun sen.. fayda etmedimi????
kalca icin egzersizler bul netten.. dur bende bir bakayim m...

bisiklet yapmiyormuydun sen.. fayda etmedimi????
kalca icin egzersizler bul netten.. dur bende bir bakayim m...[/QUOTE]

Bisiklet fayda etmez mi etti etti ama 2 haftadır yapıyorum acaklarımda bir incelme sıkılaşma hissediyorum devam etmem lazım

arkadaslar merhaba nasılsınz? kaç gündür kuzucuk hastaydı gremedm, nasılsınz? dkkat etmeye çalışıyorum, öpüyorum sizi hoşçaklaın

oooo sen supersin o zamann.... yuruyus ve spor cok iyiiii:)))) akali ni nasil yapiyorsun karbonatla mi yoksa hazir tabletlemi ben icemiyorum suyu ole ama cok iyiymis.... ice biliyorsan devam ettt

şekerim direk karbonatlı su ve ben bir bardağa 2 çay kaşığı koyuyorum :) damlalar çok pahalı anacım yahu

arkadaşlar merhaba.ben de 2 gundur yediklerime dikkat ediyorum ve is yaparken belime sauna kemer takiyorum.hem is hem spor yapmis oluyorum.bebegim kucuk olduğu icin her gun temizlik yapmam gerekiyor.bu da isime yariyor.bugun de sizin dediginiz videolari indirdim egzersize baslayacagim.2 gunde yarim kg verdim ve ilk defa 59un altina indim kararliyim sizin de desteginizle yaza herkesi sasirtacagim. zayiflayamayan is arkadaşlarim da beni gorunce cokk kiskanacaklar.

Bisiklet fayda etmez mi etti etti ama 2 haftadır yapıyorum acaklarımda bir incelme sıkılaşma hissediyorum devam etmem lazım[/QUOTE]

o zaman aynen devamm... annecigine git gelde hizlandir

şekerim direk karbonatlı su ve ben bir bardağa 2 çay kaşığı koyuyorum :) damlalar çok pahalı anacım yahu

himm pahalimiis neyse karbonat varkeno da yeter

hirslanmis gordum seni valla super cok iyi ...bencede herkesi sasirtttt ... egzersizler cok iyi gelecek bak gor

kızlar öğle yemeğim;
1 kepçe çorba
2 yemek kaşığı elbasan tava

o kadarcıkk
ekmek yemedim sabahtan cezalı olduğum için:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…