- 9 Aralık 2013
- 2.621
- 448
-
- Konu Sahibi elaprensess
1.5 - 2 ay oldu 4 kilo verip geri aldım canım of
kac kiloda dustun??? 4 kilo iyi bir rakam kilon kac.... birde hemen diyetten sonra yemeye baslarsan alirsinnn tabiii... burda bizle diyet yapmaya ne dersinnn???
67den 63e düştüm canııımbenimde hedefim 50-55 :) Tabikiiii çok isteriiim :))
simdi tekrar 67 misin???
ayy cok mutlu oluruzzz:))) eminim motive olursun burda:))) ne sporu yaptin :))) biz burda yapyigimiz sporlari aktiviteleri yedigimiz seyleri ve bazen kacamaklarimizi yaziyoruz pazar gunlari tarti gunumuz
Hergün en az 30 dk yürüyorum canım (şuan 64.6 yım)spor salonuna üyeyim orada squat yapmaya başladım twister yapıyorum bel inceltmek için bugün alkali su içmeye bşladım ayyy hadi inşallah hepimize hayırlı olsun göbişlerimizden yağlarımız gidi gidiversinn :)))
bide 20 dk bacak için egzersiz yaptımm
bende 15 dk yaptimmm sirf bacak ...50 mekik ve 20 yarim sinav
günaydın kızlarrr bugün cumaa son iş günü hafta sonuda ailemin yanına gezmeye gidiyorum çok mutluyummm
dolayısıyla pazar günü kilo bildirimi yapamıcam bugün yaparım diyordum sabah toparlanmaktan koşuşturmaktan unuttum pazartesi yapıcam.
Size bugünde başka bir soru diceksinizki 34bta26 hergün bişi soruyon hiç merakların bitmiyorolacak bağırsaklarınız nasıl çalışıyor benimkiler çok tembel bunun için yaptığınız bişi var mı var mı fikir verebilecek olan
34bta26 fistikom ben ac karnina gun kurusu kayisi yiyorum sabahlari 3 tane yada 2 tane kayisi 1 incir yiyorim bu aralarda keten tohumu ac karnina suyla aliyorum bir tatli kasigi.... gayet iyiyim ben sorunum yok
gunaydinnnnnnnnasilsin bugun bakalim...
canim bosveeeeeeerrr dombili baykus olmak kotu mu ..../ye gitsinnnkızlarr
dün akşam misafirim vardı akşam yemeğine
patatesli bezelyeli yemek yedim
ki diyette kesinlikle yenmemesi gereken şeyler
azıcık pilav yedim
bu sabah da kepek ekmeğim bitmiş
almaya gidemedim
beyaz ekmek yedim 2 dilim
azıcık tereyağlı yumurta azıcık da peynir
bana kızın, beni dövünn
nereye gitti benim diyet a dostlarrr
bebis dusunuyosan alma uzerind hamileler ve emzirenler kullanmasin yaziyoyaa ben keten tohumunu almayı unuttum
2 gündür diyorum ben bişey alacaktım diye
tühhh