- 28 Eylül 2010
- 1.253
- 292
-
- Konu Sahibi elaprensess
cok tesekkur ederim bende burda diyete baslayacagim inşallah. yaklaşık 10 ay once doğum yaptim .suan 59.3 kiloyum 53 kg olsam cok iyi olacak ama suan ucretsiz izindeym evde tek başına zor oluyor birileri seni desteklemeli ki kobtrol mekanizmasi isleyebilsin.
anneler zaten mükemmel ama bu aralar pek iyi olmuyor:) annem hala bişeyin yok senin ye sen boşver yarın öbürgün yaşlancan hastalıktan yiyemicen ye sen deyip deyip getiriyor önüme artık 2 haftadır frenlemeye çalışıyorum bende bakalım işe yarıcak mı
cok tesekkur ederim bende burda diyete baslayacagim inşallah. yaklaşık 10 ay once doğum yaptim .suan 59.3 kiloyum 53 kg olsam cok iyi olacak ama suan ucretsiz izindeym evde tek başına zor oluyor birileri seni desteklemeli ki kobtrol mekanizmasi isleyebilsin.
3 lt den fazla içmemek için kendimi frenliyorum ben
on un haricinde içtiğim yeşilçay ve siyahçayları saymıyorum bile
böbreklere zararlıymış
herkez su icemez sen baya iciyon
yalnis bilgi olmasin ama bobrek yorulup isi karacigere devrediyomus kareciyerde yag yakmayi birakip bobregin isini devraliyomus boylelikle kilo verme yavasliyomus hersey kararin da yaniii... tabi ne kadar dogru bilmem
arkadaşlar merhaba.bende diyet yapmak istiyorum ama daha forum u bile kullanmayı bilmiyorum. bu baslik sanırım bana daha uygul yardimci olursanız sevinirim
Biz destekleriz :)
Ayrıca denedim, şunu yapabilirsin motive kalmak için. Kendi boylarına yakın sevdiğin bir ünlü kadın bul. O ünlünün elbiseli, pantolonlu, uzun kollu kısa kollu, bikinili 10-20 fotografını indir. Gün içinde onlara sık sık bak. Ben de böyle olacağım diye düşün. Gerçekten insan motive kalıyor ve canı istese de kıyamıyor yemeye. Özellikle yatmadan önce de o fotograflara bak. İnsanın sürekli düşündüğü baktığı şeye ulaşmasının daha kolay olması artık kanıtlanmış bir şey. Bu yüzden eski zayıf fotograflarınıza bakın diyorlar...
Bir de bir şey yemek istediğin zaman dışarıda olsan bile aklına o ünlünün fiziğini getir. Bir noktaya kadar seni durduracağına eminim :)
bu arada yazmayı unuttum
öğlen;
2 tane küçük ızgara köfte
1 dilim kepek ekmeği
1 tabak salata
1 de bi avuç çekirdek:26:
kızlar yiyordu dayanamadım
çitlek renitsa
sorma yaa
bi waffle ci oluyorum
bi çitlek oluyorum benim ağız hiç boş kalmıyo
nereliydin sen prensesim:26:
ben aslen ankaraliyim ailem ankarada baby :))) ama boluda yasiyorum tasinali 6 ay oldu sen nerelisinn??
boyum 1.63 54 kilo ile hamile kaldim doguma giderken 70 kiloydum dogum sonrasi 15 gun icinde 10 kg gitti ama 59 dan aşağı inmedi hic.ben de karar verdim yaza kadar zayiflayacagimaynen yaaa popom kamyon tekeri gibi bile olsa hani neresi büyük sen büyük popo görmemişin seninki gayet normal der
boyun kaç ? hamile kalmadan önce kaç kiloydun ? doğumda kaç kilo aldın ? soru bombardımanına tutuyim seni :))
hosgeldinnn aramiza
boyum 1.63 54 kilo ile hamile kaldim doguma giderken 70 kiloydum dogum sonrasi 15 gun icinde 10 kg gitti ama 59 dan aşağı inmedi hic.ben de karar verdim yaza kadar zayiflayacagim
hosbulduk burda olnaktan mutluyum:)
ayy 63 kiloyum boyum 1.62 acil kilo vermem gerek saçma sapan haplara bile başladım spor diyet herşeyi yapıyorum olmuyoo
merhaba junoo haplarla sagligini bozma canim.. ne zamandan beri diyet ve spor yapiyorsun??? hic mi veremedin???