hedef 50 kilo olmak.. :)))

Biz destekleriz :)

Ayrıca denedim, şunu yapabilirsin motive kalmak için. Kendi boylarına yakın sevdiğin bir ünlü kadın bul. O ünlünün elbiseli, pantolonlu, uzun kollu kısa kollu, bikinili 10-20 fotografını indir. Gün içinde onlara sık sık bak. Ben de böyle olacağım diye düşün. Gerçekten insan motive kalıyor ve canı istese de kıyamıyor yemeye. Özellikle yatmadan önce de o fotograflara bak. İnsanın sürekli düşündüğü baktığı şeye ulaşmasının daha kolay olması artık kanıtlanmış bir şey. Bu yüzden eski zayıf fotograflarınıza bakın diyorlar...

Bir de bir şey yemek istediğin zaman dışarıda olsan bile aklına o ünlünün fiziğini getir. Bir noktaya kadar seni durduracağına eminim :)

aynen yaaa popom kamyon tekeri gibi bile olsa hani neresi büyük sen büyük popo görmemişin seninki gayet normal der

boyun kaç ? hamile kalmadan önce kaç kiloydun ? doğumda kaç kilo aldın ? soru bombardımanına tutuyim seni :))

3 lt den fazla içmemek için kendimi frenliyorum ben
on un haricinde içtiğim yeşilçay ve siyahçayları saymıyorum bile
böbreklere zararlıymış

herkez su icemez sen baya iciyon
yalnis bilgi olmasin ama bobrek yorulup isi karacigere devrediyomus kareciyerde yag yakmayi birakip bobregin isini devraliyomus boylelikle kilo verme yavasliyomus hersey kararin da yaniii... tabi ne kadar dogru bilmem

aynen öyle canım yaa
diyetisyen yasaklamıştı
benim herşeyim bi anormal zaten

bu arada yazmayı unuttum
öğlen;
2 tane küçük ızgara köfte
1 dilim kepek ekmeği
1 tabak salata

1 de bi avuç çekirdek:26:
kızlar yiyordu dayanamadım

ayyy bende internete zayiflama basari oykulerine bakiyorum gorsellerdende bakiyorum .. o da beni motive ediyo. buda benim yontemim insanlarin degisen halini gorunce...

boyum 1.63 54 kilo ile hamile kaldim doguma giderken 70 kiloydum dogum sonrasi 15 gun icinde 10 kg gitti ama 59 dan aşağı inmedi hic.ben de karar verdim yaza kadar zayiflayacagim

boyum 1.63 54 kilo ile hamile kaldim doguma giderken 70 kiloydum dogum sonrasi 15 gun icinde 10 kg gitti ama 59 dan aşağı inmedi hic.ben de karar verdim yaza kadar zayiflayacagim

çok iyiymiş bence 16 kg almışın zaten o 10 kg da bebek 3 kg civarındadır 2-3 kg da suyu falan olsa 2-3 kg da senin hamilelik şişliklerin ödemlerindir walla bende hamile kalırsam top gibi olmaktan çok korkuyorum boyum 160 çok kilo alırsam ve veremezsem

Hamilelikte seker cikinca mecburen dikkat ettim o yuzden fazla almadım ama yine de kıyafetlerime sigamiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayy 63 kiloyum boyum 1.62 acil kilo vermem gerek saçma sapan haplara bile başladım spor diyet herşeyi yapıyorum olmuyoo

aksam ustu: 2 kivi
aksam:
kepekli makarna hasladim yagsiz... buyuk bir kase yogurt ustune...ve salata yagsiz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…