hedef 50 kilo olmak.. :)))

maydonoz kuru nasil oluyo??? :KK66:)
mezuniyet kinasimi ne guzel...:118:
benimde hafta sonu arkadaslar gelicek yatili babamda cuma gidecek .. pufff ... hafta sonu bozmam insallah..

Ender saraçoğlunun maydanoz kürü tarifi canım ama iyice araştıramadım aklıma yatarsa yapacağım nasipse.:KK16:
Araştırınca sana da link atarım olur mu? :KK34:

Evet kına bahane aslında maksat kızkıza eğlenmek :KK16:

inşaALLAH(C.C) bozmayız canım kendimi de katıyorum buna :KK34: Ohhh yatılı ha ne güzel Elacım :KK16:

yok abla atölye dersimiz ne zaman baslar bilmiyorum haftaya program yapılcak ya persembe yada cuma olur diger zamanlar hep ders sabahtan aksama kadarrr:KK14:
evet sadece yumurta yemek içinn yanii oglanla hiç alakam yokkk:KK9::KK9::KK9:

yogun olacaksin desene..insallah emeklerinin karsiligini kat kat alirsin... :KK16:
bende ole tahmin ettimmm...
igneci oğlan hadi belime dolan:KK9::KK9: :KK9:
ne oğlani... amac yumurta yemek yasasin yumuşş))):KK1: :KK52::KK56::KK62:
bu igne alerji icin mi?? ne kadar sure etkisi...

Ayıp ettin Dilvincim hemen hemen :KK16:
ne dersi abla calışıyosun:KK31:
yogun olacaksin desene..insallah emeklerinin karsiligini kat kat alirsin... :KK16:
bende ole tahmin ettimmm...
igneci oğlan hadi belime dolan:KK9::KK9: :KK9:
ne oğlani... amac yumurta yemek yasasin yumuşş))):KK1: :KK52::KK56::KK62:
bu igne alerji icin mi?? ne kadar sure etkisi...
hiç bilmiyorum abla daha hiç olmadım doktorum dedi ama simdilik konrtol altındayumurtalı seyler yemiyorum olur ya ilerde acil bişey olur onun için hiç başlamayayım ki etkisini zamanla yitirmesin vucut alısmasın
bi kere o oglan bana pansuman yapmıştı elime ne zaman ilaç almaya gitsem hemen bana bakıyo yanıma geliyo falan:KK9:
işaretli yere çok güldüm Allah iyliğini versin:KK1:
bugün belimin inceldiğini fark ettim hemde ciddi sekilde bi ara ölçücem
kiloluyken belim yoktu düzdü orası bildiginiz gecen seneki bel ölçümee coooook yaklaştımm :KK52::KK52::KK52:

hiç bilmiyorum abla daha hiç olmadım doktorum dedi ama simdilik konrtol altındayumurtalı seyler yemiyorum olur ya ilerde acil bişey olur onun için hiç başlamayayım ki etkisini zamanla yitirmesin vucut alısmasın
bi kere o oglan bana pansuman yapmıştı elime ne zaman ilaç almaya gitsem hemen bana bakıyo yanıma geliyo falan:KK9:
kiloluyken belim yoktu düzdü orası bildiginiz gecen seneki bel ölçümee coooook yaklaştımm :KK52::KK52::KK52:

Kpss çalışıyorum Dilvncm hafta sonu finallerim bitti :KK31:

Ender saraçoğlunun maydanoz kürü tarifi canım ama iyice araştıramadım aklıma yatarsa yapacağım nasipse.:KK16:
Araştırınca sana da link atarım olur mu? :KK34:

Evet kına bahane aslında maksat kızkıza eğlenmek :KK16:

inşaALLAH(C.C) bozmayız canım kendimi de katıyorum buna :KK34: Ohhh yatılı ha ne güzel Elacım :KK16:
maydonoz limon olanmi baktim netten:)) ayy ne guzel kiz kiza eglenin acik:118: bozma sakin ole.. ben bozmamayi dusunuyorum insallah becere bilirim...

hadi insallah az kaldi gayet iyi gidiyorsun... olc bakalimm...:KK16: sporda yapiyorsun yaa:KK66:
sen yeme bari yumurta felan ne olur ne olmazz::KK43:((( anasilan sana igneci oglan yazişko :KK69: :KK9:

maydonoz limon olanmi baktim netten:)) ayy ne guzel kiz kiza eglenin acik:118: bozma sakin ole.. ben bozmamayi dusunuyorum insallah becere bilirim...

hadi insallah az kaldi gayet iyi gidiyorsun... olc bakalimm...:KK16: sporda yapiyorsun yaa:KK66:
sen yeme bari yumurta felan ne olur ne olmazz::KK43:((( anasilan sana igneci oglan yazişko :KK69: :KK9:

Evet maydanoz-limon olan :KK1:

Eğlenelim haketdik değil mi? :13:

Bozmamayı deneyeceğim becerebilirsem :KK20:

şimdilik bişeyler düşünmediğim için istedigi kadar yazsın tınmıyorum bile annemi arkadasımı sinir etmek için anlatıyorum:KK1:
annemde diyoki yakında ben gidip seni görüştürcem görürsün gününü:KK1:

yurtdışı destekli özel egitim görüyorum abla

peki senin bölümün ne, ne istiyorsun

Anladım canım benim :KK16: ne kadar güzel :KK16:

Bende' Kamu Yönetimi' okuyorum seneye son sınıfım nasipse yani finallerden sonra belli olacak son senem olup olmadığı nasipse inşaALLAH(C.C) :KK16:

Eylülde ki memurluk sınavlarına hazırlanıyorum bir yandanda :KK34:

Anladım canım benim :KK16: ne kadar güzel :KK16:

Bende' Kamu Yönetimi' okuyorum seneye son sınıfım nasipse yani finallerden sonra belli olacak son senem olup olmadığı nasipse inşaALLAH(C.C) :KK16:

Eylülde ki memurluk sınavlarına hazırlanıyorum bir yandanda :KK34:
umarım hakkında en hayırlısı neyse o olurr:KK16:
canımın için sen günlüğüme yazınca fark ettim ki hayallerime yazacagıma hayellerime yazmışım anladım ki gece ders çalışırken konu falan aclmaz sakin kafayla açılır :KK70:
editöre mesaj attım şimdi :KK70:

umarım hakkında en hayırlısı neyse o olurr:KK16:
canımın için sen günlüğüme yazınca fark ettim ki hayallerime yazacagıma hayellerime yazmışım anladım ki gece ders çalışırken konu falan aclmaz sakin kafayla açılır :KK70:
editöre mesaj attım şimdi :KK70:

Amin inşaALLAH(C.C) canım :KK16:

ALLAH(C.C) razı olsun canım benim :KK16:

Bende farketmemiştim ya :KK9:

Selam fıstıklar :KK3:

Jillianımı yaptım (level2) yemeğimi yedim (bir tabak etli bezelye) geldim :KK9: sizler neler yapıyorsunuz bakalım? Eloşum listemiz biraz değişmiş sanırım benim boyum da 160 cm canım. Dilvincim hayEllerin ne alemde tatlım :KK1:

Selam fıstıklar :KK3:

Jillianımı yaptım (level2) yemeğimi yedim (bir tabak etli bezelye) geldim :KK9: sizler neler yapıyorsunuz bakalım? Eloşum listemiz biraz değişmiş sanırım benim boyum da 160 cm canım. Dilvincim hayEllerin ne alemde tatlım :KK1:
oooo maşallahhhh çalışkan esracıkkk:KK1:
hayEllerim iyi tatlım güzel gidiyo :KK9::KK9:
birazdan bende jillianla buluşucam beni aradı esradan cıktım sana geliyorum dediii:KK60:

İyi yapmışsın, yeter ki hareket olsun :KK1: Dans da sporun en eğlenceli yollarından biri :21::KK1:

evet dans etmek eğlenceli sinir stres atıyo :21:

nasilsiniz kizlar:KK3: napiyorsunuz..
kahvaltim:
1 simit
2 kk peynir
6 dilim sucuk (kendi yaginda)
bir kupa yesil cay

afiyet olsun canımm :KK31:
Bugün yan gel yat osman gibi bişeydim. sen napıyosun nasılsın :KK31:

Günaydınn :KK14:

Kahvaltı ve spor ile güne başladımm :KK8::KK8::KK8::KK8: şimdi temizlik sonrası ders zamanı :KK52:

lisans kpssne hazırlanıyosun dimi canım ?

haftaya salı günü tanışma faslı olur asıl derse girişimiz haftaya cuma günü olur
keşke bende yumurta yiyebilsem
yakında bizim sitenin eczanesine gidip iğne yaptırıcam ordaki cocuk cok yakışıklı diye yada benimle ilgileniyo diye değil ya yumurta yemek istediğim içinn :KK9::KK9::KK9:

sen ne dersine gidiyosun kız ?
Bide ben anlamadım ya sen üniversitede msiin yoksa özel eğitim mi alıyosun napıyosun :26:

oglen yarim muz yedim.. kepekli grisini ve peynir tabagi yaptim kendime aksam ne yapicam simdilik bilmiyorum.. kilom bir cikiyo bir iniyo bugun ayni kilodayim... halla:KK43:(( su 60 tan kurtulamadim bir...:KK22:

ayy benimde bu aralar hep inip inip çıkıyo kafayı yicem :KK14:

Maydonoz kürü mü yapıyosunuz siz başlıcak mısınız yada :KK53: hep birlikte başlıcaksanız bende başlim benimde aklımda vardı bayadır da destek olan olmayınca devam ettiremiyorum :KK1:

X