hedef 50 kilo olmak.. :)))

inşallah bu haftasonu bi sonucu göreyim biran önce şu selülitlerle savaşmak için harekete geçicem :)

senide tebrik ederim kendini frenlemişsin dün akşam :)

frenledim frenlemesine ama haftasonu İstanbuldayım aile ziyaretinde önce annemlere gidicez haber vermedim yarın vericem ki hazırlık yapmasın ama onun en hazırlıksız hali bile yeter yani kadının elinin lezzeti yeterli yumurta bile kırsa sadece beni değil herkesi kendinden alıyor sonraki günde görümceme geçicez oda şimdiden planlar kurmaya başlamıştır :)) haftasonu zorlu geçicek yani

inşallah bu haftasonu bi sonucu göreyim biran önce şu selülitlerle savaşmak için harekete geçicem :)

senide tebrik ederim kendini frenlemişsin dün akşam :)

selülitlerle savaşmak için bir taktiğin var mı? ne yapmayı planlıyorsun ?

[/B][/B]
kızlar genel bir soru günde ne kadar su içebiliyorsunuz?

Ben sabahları 1 bardak süt
İşe geçince 1 bardak açık çay
Saat 13:00 e kadar 3 bardak su
Öğle yemeğinden sonra 1 bardak yeşil çay
Öğleden sonra 2 bardak su
Akşam 1 bardak su içebiliyorum daha fazlasını ne midem alıyor ne de böbreklerim başedebiliyor yarım saatte bir wc ye gitmek zorunda kalıyorum

bende sebil var gidip gelip iciyorum...o yuzden olcemiyorum oncedem 1 litrelik siseler kullaniyodum .. insan üseniyo doldurmaya buyuk bardaklar kulaniyorum saniri 8 .10 arasi iciyorum

3 lt den fazla içmemek için kendimi frenliyorum ben
on un haricinde içtiğim yeşilçay ve siyahçayları saymıyorum bile
böbreklere zararlıymış

nasıl yani kendini frenlemesen kaç lt içeceksin ? ben saydıklarımı kendimi zorlayarak içebiliyorum kışın hiç susamam

nasıl yani kendini frenlemesen kaç lt içeceksin ? ben saydıklarımı kendimi zorlayarak içebiliyorum kışın hiç susamam

ben biraz fazla tüketiyorum dikkat etmesem 4ü geçiyo
yazın 3 günde bir damacana sipariş ediyorum düşün artık
diyetisyene gittiğim sıralar doktorum zararlı bu kadarı azalt demişti
elimden geldiğince dikkat ediyorum artık

arkadaşlar merhaba.bende diyet yapmak istiyorum ama daha forum u bile kullanmayı bilmiyorum. bu baslik sanırım bana daha uygul yardimci olursanız sevinirim

arkadaşlar merhaba.bende diyet yapmak istiyorum ama daha forum u bile kullanmayı bilmiyorum. bu baslik sanırım bana daha uygul yardimci olursanız sevinirim

Merhaba Ebru yediklerimize dikkat ediyoruz burda birbirimize tavsiyelerde bulunuyoruz. spor yapıyoruz herkes kendini iyi tanıdığı için kendi bünyesine göre beslenme biçimini uyguyor. Mesela ben kalori takibi yapıyorum. İnşallah sende istediğin kiloya ulaşırsın

anneler zaten mükemmel ama bu aralar pek iyi olmuyor:) annem hala bişeyin yok senin ye sen boşver yarın öbürgün yaşlancan hastalıktan yiyemicen ye sen deyip deyip getiriyor önüme artık 2 haftadır frenlemeye çalışıyorum bende bakalım işe yarıcak mı

selülitlerle savaşmak için bir taktiğin var mı? ne yapmayı planlıyorsun ?

bi taktiğim yok ama biberiye yağı duymuştum onu sürüp korsemi giyip koşubandında zaman geçirmeyi planlıyorum önümüzdeki hafta:) bu hafta hiç spor yapmadım ben bi kilo verimi oluo mu dikkat ederek onu gözlemleyip öle yapmaya karar verdim. bide daha öncede yazmıştım direk sporla başlayınca yağlar yakılmaktan ziyade sıkılaşıyor gibi düşünüyorum daha önce çünkü sporla baya sıkılaştım ama bırakınca dahada bi yayıldı sanki yağlar selülit daha fazlalaştı gibi geldi o yüzden böyle yapmaya karar verdim bu sefer

Kızlar bugün bir kinder çikolatası yedim yaa erkek arkadaşım ikram etti reddedemedim, sizce günün geri kalanını kısmalı mıyım?

su konusuna gelincede

sabah uyanır uyanmaz elma sirkeli ılık su içiyorum 1 bardak
sonra evden çıkmadan bi iki bardak daha içiyorum
gün içinde 2 fincan yeşilçay ve ofiste de sanırım bi 7-8 bardak rahat içiyorumdur
akşamları zaten su bardağı sürekli elimde bi 4 bardak falanda akşamları içiyorumdur heralde
tabi doğal olarakta wc den cıkamıyorum :)

cok tesekkur ederim bende burda diyete baslayacagim inşallah. yaklaşık 10 ay once doğum yaptim .suan 59.3 kiloyum 53 kg olsam cok iyi olacak ama suan ucretsiz izindeym evde tek başına zor oluyor birileri seni desteklemeli ki kobtrol mekanizmasi isleyebilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…