-
- Konu Sahibi elaprensess
süpersin 1 ayda toparlarsın bu gidişle :))
inşallah bu haftasonu bi sonucu göreyim biran önce şu selülitlerle savaşmak için harekete geçicem :)
senide tebrik ederim kendini frenlemişsin dün akşam :)
inşallah bu haftasonu bi sonucu göreyim biran önce şu selülitlerle savaşmak için harekete geçicem :)
senide tebrik ederim kendini frenlemişsin dün akşam :)
kızlar genel bir soru günde ne kadar su içebiliyorsunuz?
elaprenses seninde diyet çok sıkı ve güzel gidiyor görünüyor
umarım pazar günü ödülümüzü tartıda alırız
kızlar genel bir soru günde ne kadar su içebiliyorsunuz?
3 lt den fazla içmemek için kendimi frenliyorum ben
on un haricinde içtiğim yeşilçay ve siyahçayları saymıyorum bile
böbreklere zararlıymış
nasıl yani kendini frenlemesen kaç lt içeceksin ? ben saydıklarımı kendimi zorlayarak içebiliyorum kışın hiç susamam
arkadaşlar merhaba.bende diyet yapmak istiyorum ama daha forum u bile kullanmayı bilmiyorum. bu baslik sanırım bana daha uygul yardimci olursanız sevinirim
frenledim frenlemesine ama haftasonu İstanbuldayım aile ziyaretinde önce annemlere gidicez haber vermedim yarın vericem ki hazırlık yapmasın ama onun en hazırlıksız hali bile yeter yani kadının elinin lezzeti yeterli yumurta bile kırsa sadece beni değil herkesi kendinden alıyor sonraki günde görümceme geçicez oda şimdiden planlar kurmaya başlamıştır :)) haftasonu zorlu geçicek yani
selülitlerle savaşmak için bir taktiğin var mı? ne yapmayı planlıyorsun ?
Kızlar bugün bir kinder çikolatası yedim yaaerkek arkadaşım ikram etti reddedemedim, sizce günün geri kalanını kısmalı mıyım?[/QU
biraz dikkat etmelisin bence zaten bi kinder çikolatayla yaklaşık bi 100 -150 kalori almışsındır oda bi öğle yemeğine denk gelir neredeyse
Kızlar bugün bir kinder çikolatası yedim yaaerkek arkadaşım ikram etti reddedemedim, sizce günün geri kalanını kısmalı mıyım?[/QU
biraz dikkat etmelisin bence zaten bi kinder çikolatayla yaklaşık bi 100 -150 kalori almışsındır oda bi öğle yemeğine denk gelir neredeyse
Baktım 70 kalori imiş... ama yine de öğlen yemeğimden biraz kısacağım. Sadece yoğurt ve kepek ekmeği iyi olur bence. Akşam da yağsız dana kıyma yiyeceğim. Bugün mecbur protein biraz fazla kaçacak, sebze alamayacağım ama yemek hazırlamaya hiç vaktim yok cumartesi gününe kadar...
evet cakilcim saglam diyet yaparim benadet yaklasiyor bu hafta ya veremem yada 200 ,300 grm...
cok tesekkur ederim bende burda diyete baslayacagim inşallah. yaklaşık 10 ay once doğum yaptim .suan 59.3 kiloyum 53 kg olsam cok iyi olacak ama suan ucretsiz izindeym evde tek başına zor oluyor birileri seni desteklemeli ki kobtrol mekanizmasi isleyebilsin.Merhaba Ebru yediklerimize dikkat ediyoruz burda birbirimize tavsiyelerde bulunuyoruz. spor yapıyoruz herkes kendini iyi tanıdığı için kendi bünyesine göre beslenme biçimini uyguyor. Mesela ben kalori takibi yapıyorum. İnşallah sende istediğin kiloya ulaşırsın