hedef 50 kilo olmak.. :)))

aaiiiiyyy ben bugün çok yürüdüm ve bi ıspanaklı gözlemeyi hüplettim:KK17:
Günler sonra ilk defa hamurişi yedim.

DÜN bir arkadaşım bugünde bir abla çok zayıflamışsın dedi:KK1: daha nekadar zayıflamayı düşünüyosun dedi arkadaşım 3 kilom daha var dedim.

Cumaya az kaldı ben gidim şu gözlemeyi eritimde gelim :KK55: makas hareketi bişiler yapsam iyi olar.:KK12:

Merhaba hanimlar ben de kilo vermeye calisiyorum kilom 53 bucuk:)))

Hoşgeldin canım :KK3: Hepimizin kilosu aşağı yukarı o civarda, çoğumuz 50 olmaya çalışıyoruz bazılarımız da 50'nin altına düşmeye çalışıyor mesela ben :))

Kızlar bugün yediklerim:

Sabah: 1 dilim peynir, 1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, 1 domates, 4 gün kurusu kayısı, bir çay bardağı ceviz

Daha sonra da 2 saatte bir ayran detoksu karışımı ile günü kapattım, bir de jillian level 1 yaptım spor olarak :KK9:

Hoşgeldin canım :KK3: Hepimizin kilosu aşağı yukarı o civarda, çoğumuz 50 olmaya çalışıyoruz bazılarımız da 50'nin altına düşmeye çalışıyor mesela ben :))

Kızlar bugün yediklerim:

Sabah: 1 dilim peynir, 1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, 1 domates, 4 gün kurusu kayısı, bir çay bardağı ceviz

Daha sonra da 2 saatte bir ayran detoksu karışımı ile günü kapattım, bir de jillian level 1 yaptım spor olarak :KK9:

Fit günler :KK1::KK1:
acaba ayran detoksunun faydasını gördünüz mü

Fit günler :KK1::KK1:
acaba ayran detoksunun faydasını gördünüz mü

Evet ben daha önce yaptığımda 2 günde 700 gram gitmişti. Ama elbette ödemden gidiyor yani yağdan değil. Ben geçtiğimiz hafta yaptığım kaçamaklardan dolayı gelen ödem bir an önce gitsin diye yapıyorum :) Kilosu daha fazla olanlarda 700gramdan daha fazla gidecektir, 2 kiloya kadar eksik çıkan yorumlar okumuştum başka bir topicte

Evet ben daha önce yaptığımda 2 günde 700 gram gitmişti. Ama elbette ödemden gidiyor yani yağdan değil. Ben geçtiğimiz hafta yaptığım kaçamaklardan dolayı gelen ödem bir an önce gitsin diye yapıyorum :) Kilosu daha fazla olanlarda 700gramdan daha fazla gidecektir, 2 kiloya kadar eksik çıkan yorumlar okumuştum başka bir topicte

teşekkür ederim tadı nasıl kötü mu

merhaba elaprenses
günlüğün hayırlı olsun,kilo vermende kolaylıklar diliyorum
seni 20-25 kilo topiğinden takip ediyordum,yazmak istemiştim ama fırsat olmadı hiç
bende 1.63 boy - 71 kiloyum.ömrüm kilo alıp vermekle geçiyor.bu durumdan bıktım artık.
benimde hedefim 50 kilo olmak ,ama nasıl olcak bilmiyorum:18:

Bendeeeee hedefim 50

Ayy ne kadar tatlı, demek ki 16-17 yıldır mı tanışıyorsunuz, çok romantik :KK16: Ben dördüncü sınıfım, 2 senem kaldı :))

Bence de regl ödemini de güzel atacağını düşünüyorum ben bu detokstan memnun kaldım mutlaka düşün canım :KK16:

16 17 yilmi okadar olmusmu yaff sen diyonce dank etti :KK1: dur bakim 1999 da tanistik o sene kalmisti..ikinci sinif tektar etti 2004 mezunu.. 15 sene olmus yaff :KK1: 8 yillikta evliyim.. cok yaslanmisim ya:KK1:
seninde az kalmis sayilir bir sene dersin var.. son sene zaten malum..

Kızlar bugün yediklerim:

Merhaba :)

Ben mi yanlış anladım yoksa ayran detoksu sırasında kahvaltı dışında öğün tüketmiyor muyuz?

aaiiiiyyy ben bugün çok yürüdüm ve bi ıspanaklı gözlemeyi hüplettim:KK17:
Günler sonra ilk defa hamurişi yedim.

DÜN bir arkadaşım bugünde bir abla çok zayıflamışsın dedi:KK1: daha nekadar zayıflamayı düşünüyosun dedi arkadaşım 3 kilom daha var dedim.

Cumaya az kaldı ben gidim şu gözlemeyi eritimde gelim :KK55: makas hareketi bişiler yapsam iyi olar.:KK12:
:KK60: huplettin mi afiyet olsun hemen yakarsin insallah:)))

Bendeeeee hedefim 50
hosgeldinizz topimize:KK71:
Merhaba :)

Ben mi yanlış anladım yoksa ayran detoksu sırasında kahvaltı dışında öğün tüketmiyor muyuz?

kahvaltidan 2 saat sonra2 litreyi 2 saatte bir tuketiyosun.. bitene kadar baska bisey yok.. yesil cay ve sekersiz cay disinda...

ayran detoksum bu aksamda sekteye ugradi:KK1: dunku gibi:KK1: aksama kadar yaptimm aksam ustu simit yedimm:KK61:
disardaydimmm:))) mecbur yeyi verdim

:KK60: huplettin mi afiyet olsun hemen yakarsin insallah:)))

hosgeldinizz topimize:KK71:

kahvaltidan 2 saat sonra2 litreyi 2 saatte bir tuketiyosun.. bitene kadar baska bisey yok.. yesil cay ve sekersiz cay disinda...

Hosbuldumm:)) yediklerim kahvalti
Yumurta 1 dilim tam bugday ekmeği
Kahve
Dereotlu kurabiye (2tane küçük)
Aksam tavuk suyuna corba salata
Ardindan 7 erik ve sut
Bol bol da suuuu

Hosbuldumm:)) yediklerim kahvalti
Yumurta 1 dilim tam bugday ekmeği
Kahve
Dereotlu kurabiye (2tane küçük)
Aksam tavuk suyuna corba salata
Ardindan 7 erik ve sut
Bol bol da suuuu

olippscim sen nasilsin ?? yeni basladin diyete.. kac kilosun.. hedefin kac.. evlimisin bekarmi?? :KK1: geldik soru yagmuruna tutu deli mi ne ?? demeyinn:KK1:

Bekarim yok yeni katildim ben yeni hesabim diyete basladim 4 gun once 3 kilo verdim 80 dim 77 oldum

supersinnnn:KK9: cok iyiii :))) valla bende bak yaza yaza yorulmadim tekrar yaziyorum ki gaza gelin diye..:KK1: valla bende 85 le basladim.. diyete (hatta 90 dim dogumdan sonra) hic birakmadimm...seninde verecegine eminimmm:KK66:) massallah:nazar: guzel baslamissin:KK66:)

kızlar menümmm

sabah çilekli nesfit
yarım yaglı süt

ara
1 avuc karısık cerez peynirle (benim metabolizma uçuyo bu ikisini yiyinceeeee :KK70: )

ikindi
köfteli sebze yemegi
3 kaşık bulgur pilavı
yogurt (baharatlı)

akşam biraz der çalışıken kahveyle cig badem yedim küçük bir avuc

bi ara bergamotlu didi içtim ama ne zaman hatırlamıyorummm :44:
1 saat yürüdüm otobüse binmeyip hareket olarak bunu yaptım hala ders çalışıyorum :KK50:

X