hedef 50 kilo olmak.. :)))

gunaydinnnnnnnnnn kizlarrrr:)):KK3:

kahvaltim:
ac karnina bir tatli kasigi keten tohumu
1 haslanmis yumurt
1 kepek ekmegi
biraz kasar ve beyaz peynir
3 dilim kirmizi biber
biraz maydanoz biraz dere otu
sekersiz cay

Günaydın kızlar,iki gündür çok abartılı yedim bugün dengelicem,pastalar börekler çiğ köfteler her şeyi yedim misafir gelmişti onun için yapmıştık neyseki bittiler :KK9::KK9::KK9: şu an ballı limonlu suyu içtim birazdan kahvaltı yapıcam..

google play store 'a yürüyüş arkadaşım yazdım ''noom walk'' diye bir programa karar verdim hem türkçe olması hemde batarya yememesi beni cezbetti dene istersen öyle deme hiç olmazsa 5000 adım yürüyorsundur.
hemen indiricem çok merak ettim:nazar:
:KK1::KK1: :KK1: coktaannn gitmistir..o merak etmeee:))))

ayy inş çok fenaa vicdan azabı yaşıyorum aç kaldıkça:KK1:

gunaydinnnnnnnnnn kizlarrrr:)):KK3:

kahvaltim:
ac karnina bir tatli kasigi keten tohumu
1 haslanmis yumurt
1 kepek ekmegi
biraz kasar ve beyaz peynir
3 dilim kirmizi biber
biraz maydanoz biraz dere otu
sekersiz cay

ela keten tohumunun faydası nedir? aydınlat bizi :)) sendeki etkilerini soruyorum şimdi interneti açıp baksam bir sürü şey yazıyordur kullanan birinin yorumları daha net olur :))

Günaydın hoşbuldum :)
aynen dediğin gibi oldu akşam tv karşısında atıştırmalık bişiler yapsana yiyelim falan derken tuzaklara düştüm geldi kilocuklar :KK43:(
inşallah biraz sizdende alacağım azimle dada dediğin gibi kilolar oturmadan veririm.

bu sabah ki kahvaltım

sabah uyanır uyanmaz ılık elma sirkeli su
2 haşlanmış yumurta (ben peynir yemediğim için 2 tane yedim )
5 zeytin
salatalık
limonlu maydanoz ve dereotu
şekersiz çay[/QUOTE]

bende senin gibiydim evlendik eşim çok iştahlıdır ve metabolizmasıda uçak motoru gibi bu kadar yemeği bir başkası yese ümit usta gibi olur :)) akşam yemek yerdik çorbası , yemeği , yemeğin yanına makarna pilav falan salatası tatlısı vs. sonra 1 saat geçerdi canım bi çay içesekmi çay yanlız olmaz yanına kuru yemiş , çikolata , kek , bisküvi gibi bişey biraz geçer yaa meyve yiyelim diye tutturur ben tabi bu tempoda 1-1,5 kilo aldığımı fark edince duuur dedim. ona eşlik edip ama miktarları düşürmeye başladım. Tabi 1,5 yıl sonra işten çıktım 4 ay işsizdim eşim son 2 ayı şehir dışında geçirdi. 2 ay evde annemlerde kafama göre geçirdim yeme düzenim vücut düzenim tamamen bozuldu.Evi şehir dışına taşıdık iş buldum falan derken hooop gelsin 5 kg şimdi onu geri verip eski formuma dönmeye çalışıyorum. :))))

süt ürünlerinin hiç birinimi yemiyorsun yoksa sadece peynir mi?

34 bta26 keten tohumunu kabizlik icin kullaniyorum aslinda kuru kayisi yerim ben ama bir kutu aldim...bole seyleri cok uzun kullanmamak gerekiyor.... pek cok faydasi var.. bagisikligi guclendiriyo kan sekeri ni ayarliyo felan ... ama sanirim safra kesesi sorunu olanlar felan kullanamiyo... neyse bir kutu aldim... kutu bitene kadar kullanicam... cok rahat wc ye cikiyorum siskinligim gitti.. ama dedigim gibi bagirsaklari alistirmamak lazim bole seylere....

34bta26 aynen bizde de öyle akşamları çorba zeytinyağlı ana yemek ve makarna pilav ve salata hepsinden isterdi eşim sonra çayla birlikte kek kuruyemiş ardından meyve sonra mide dinlenmeden hemen yatıyoruz derken böyle böyle ikimizde kilo aldık eşim şimdi sabah akşam servise biraz yürüdğü için o biraz verdi fakat bende bi değişim yok:KK43:(

artık yok öyle çeşit çeşit yemekler corba yemek salata yeter diyorum ama tv karşısında azaltsamda bişiler yemeden duramıyorum :KK43:(

34 bta26 keten tohumunu kabizlik icin kullaniyorum aslinda kuru kayisi yerim ben ama bir kutu aldim...bole seyleri cok uzun kullanmamak gerekiyor.... pek cok faydasi var.. bagisikligi guclendiriyo kan sekeri ni ayarliyo felan ... ama sanirim safra kesesi sorunu olanlar felan kullanamiyo... neyse bir kutu aldim... kutu bitene kadar kullanicam... cok rahat wc ye cikiyorum siskinligim gitti.. ama dedigim gibi bagirsaklari alistirmamak lazim bole seylere....

eee o zaman tam benlik bu keten tohumu
ben de deneyebilirim o zaman
aktardan mı aldın

eee o zaman tam benlik bu keten tohumu
ben de deneyebilirim o zaman
aktardan mı aldın

aktardada vardir ama ben buyuk bir marketten aldim.... baharatlarin oldugu reondan bazende bu yulaf. ezmesi unlarin oldugu reonda da oluyo... yogurda yada salataya bir tatli kasigi koyarak yiye bildigin gibi... suylada aliniyor ben ac karnina bir tatli kasigi alip uzerine buyuk bir bardak su iciyorum

aktardada vardir ama ben buyuk bir marketten aldim.... baharatlarin oldugu reondan bazende bu yulaf. ezmesi unlarin oldugu reonda da oluyo... yogurda yada salataya bir tatli kasigi koyarak yiye bildigin gibi... suylada aliniyor ben ac karnina bir tatli kasigi alip uzerine buyuk bir bardak su iciyorum

sağol canım
unutmazsam eve giderken alayım bari:KK31:

kızlar merhaba topıgınızı yenı gordum oncelıkle hayırlı olsun .
BEnım en buyuk problemım kılo alamama sorununu ıceren bı başlık gorunce duramadım daldım konuya.
Bekarken en buyuk problemım dı kılo alamamak neler yedım ıctım bombx falan .. Yok alamadım
Kaynananım esımın kılo al demelerınden bıktım ..
suan 167 boy , 57 kıloyum suan ama hala esm kılo al dıyo
Evlenmeden once 49 kıloydum 8-9 aylık evlıyım oturarak calısıyorum cok hızlı kılo aldım ıstemdısı
Ekstra yedıgım tek sey fazladan cıkolata ama tutamıyorum kendımı hıc abartısız gunde 5 cokonat gece de puding vs yıyorum ..
Kılom gercekten az mı cok mu zayıfım sızce

Edit :
Dervişin fikri neyse zikri odur mısalı ben kilo almaya calıstıgınızı dusunmusum :) Şimdi farkettim

Son düzenleme:
BEnım en buyuk problemım kılo alamama sorununu ıceren bı başlık gorunce duramadım daldım konuya.
Bekarken en buyuk problemım dı kılo alamamak neler yedım ıctım bombx falan .. Yok alamadım
Evlenmeden once 49 kıloydum 8-9 aylık evlıyım oturarak calısıyorum cok hızlı kılo aldım ıstemdısı
Ekstra yedıgım tek sey fazladan cıkolata ama tutamıyorum kendımı hıc abartısız gunde 5 cokonat gece de puding vs yıyorum ..

Edit :
Dervişin fikri neyse zikri odur mısalı ben kilo almaya calıstıgınızı dusunmusum :) Şimdi farkettim
Bence zayıf değilsin canım bir de hızlı almışşın dikkat etmelisin bu kilo iyi diye düşünüyorum..sonra kilolar alıp başını gidince mecbur kalırsın diyete:KK9::KK9::KK9:..en iyisi şimdiden önlemini al

kızlar öğle yemeğim;
1 kase ezogelin çorbası
light yoğurt
3 çatal salata
1 dilim kepek ekmeği:21:

Edit :

canım bence kilon gayet normal
bende 167 boyundayım
61 kiloyum
55ten aşağı düşmeye çalışıyorum
bende evlendikten sonra bi anda aldım dikkat et
hızlıca alınca o kilo kalıcı oluyo vermek zorlaşıyo:KK34:

canım bence kilon gayet normal
bende 167 boyundayım
61 kiloyum
55ten aşağı düşmeye çalışıyorum
bende evlendikten sonra bi anda aldım dikkat et
hızlıca alınca o kilo kalıcı oluyo vermek zorlaşıyo:KK34:

Kilo alayım dıye sekılden sekıle giren ben .. Suan diyetten bahsedılmesı ne garıp bı duygu :KK14:
Saol canım sanırım gunluk cıkolata tuketımıne bı sınırlama getırsem ılerde alabılecegım kılolara dur dıyebılırım En Büyük KK

kızlar öğlen yemeği olarak
1 kase yulaf kepeği,keten tohumu,çörekotu ve ballı yogurt

arada da 3 kuru kayısı 1,5 ceviz ve yeşil çay içtim

kızlaaaarrrrr imdaaaattt der gibi oldu ama :))

Alınan Kalori 1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal) 80 kcal
1.00 x 1 Dilim (30gr) Tam Buğday Ekmeği (Ekmek) (64 kcal) 64 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı (200ml) Pınar Süt (Tam Yağlı) (121 kcal) 121 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Domates Çorbası (161 kcal) 161 kcal
0.25 x 1 Porsiyon Adana Kebap (897 kcal) 224 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal) 68 kcal
0.25 x 100gr Kırmızı Turp (22 kcal) 6 kcal
0.25 x 1 Adet Havuç (26 kcal) 7 kcal
0.25 x 1 Porsiyon Kırmızı Lahana Salatası (116 kcal) 29 kcal
1 fincan yeşil çay
1.00 x 1 Adet (15gr) Ev Kurabiyesi (60 kcal) 60 kcal

sabahtan beri yediklerim bunlar şu an acayip açç hissediyorum şekerim düştü galiba :KK53::KK53::KK53:

X