- 9 Aralık 2013
- 2.621
- 448
- Konu Sahibi elaprensess
bir ay aç kalsam gider mi acaba onun kalorisi
coktaannn gitmistir..o merak etmeee:))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir ay aç kalsam gider mi acaba onun kalorisi
hemen indiricem çok merak ettimgoogle play store 'a yürüyüş arkadaşım yazdım ''noom walk'' diye bir programa karar verdim hem türkçe olması hemde batarya yememesi beni cezbetti dene istersen öyle deme hiç olmazsa 5000 adım yürüyorsundur.
coktaannn gitmistir..o merak etmeee:))))
gunaydinnnnnnnnnn kizlarrrr:))
kahvaltim:
ac karnina bir tatli kasigi keten tohumu
1 haslanmis yumurt
1 kepek ekmegi
biraz kasar ve beyaz peynir
3 dilim kirmizi biber
biraz maydanoz biraz dere otu
sekersiz cay
34 bta26 keten tohumunu kabizlik icin kullaniyorum aslinda kuru kayisi yerim ben ama bir kutu aldim...bole seyleri cok uzun kullanmamak gerekiyor.... pek cok faydasi var.. bagisikligi guclendiriyo kan sekeri ni ayarliyo felan ... ama sanirim safra kesesi sorunu olanlar felan kullanamiyo... neyse bir kutu aldim... kutu bitene kadar kullanicam... cok rahat wc ye cikiyorum siskinligim gitti.. ama dedigim gibi bagirsaklari alistirmamak lazim bole seylere....
eee o zaman tam benlik bu keten tohumu
ben de deneyebilirim o zaman
aktardan mı aldın
aktardada vardir ama ben buyuk bir marketten aldim.... baharatlarin oldugu reondan bazende bu yulaf. ezmesi unlarin oldugu reonda da oluyo... yogurda yada salataya bir tatli kasigi koyarak yiye bildigin gibi... suylada aliniyor ben ac karnina bir tatli kasigi alip uzerine buyuk bir bardak su iciyorum
Bence zayıf değilsin canım bir de hızlı almışşın dikkat etmelisin bu kilo iyi diye düşünüyorum..sonra kilolar alıp başını gidince mecbur kalırsın diyete..en iyisi şimdiden önlemini alkızlar merhaba topıgınızı yenı gordum oncelıkle hayırlı olsun .
BEnım en buyuk problemım kılo alamama sorununu ıceren bı başlık gorunce duramadım daldım konuya.
Bekarken en buyuk problemım dı kılo alamamak neler yedım ıctım bombx falan .. Yok alamadım
Kaynananım esımın kılo al demelerınden bıktım ..
suan 167 boy , 57 kıloyum suan ama hala esm kılo al dıyo
Evlenmeden once 49 kıloydum 8-9 aylık evlıyım oturarak calısıyorum cok hızlı kılo aldım ıstemdısı
Ekstra yedıgım tek sey fazladan cıkolata ama tutamıyorum kendımı hıc abartısız gunde 5 cokonat gece de puding vs yıyorum ..
Kılom gercekten az mı cok mu zayıfım sızce
Edit :
Dervişin fikri neyse zikri odur mısalı ben kilo almaya calıstıgınızı dusunmusum :) Şimdi farkettim
kızlar merhaba topıgınızı yenı gordum oncelıkle hayırlı olsun .
BEnım en buyuk problemım kılo alamama sorununu ıceren bı başlık gorunce duramadım daldım konuya.
Bekarken en buyuk problemım dı kılo alamamak neler yedım ıctım bombx falan .. Yok alamadım
Kaynananım esımın kılo al demelerınden bıktım ..
suan 167 boy , 57 kıloyum suan ama hala esm kılo al dıyo
Evlenmeden once 49 kıloydum 8-9 aylık evlıyım oturarak calısıyorum cok hızlı kılo aldım ıstemdısı
Ekstra yedıgım tek sey fazladan cıkolata ama tutamıyorum kendımı hıc abartısız gunde 5 cokonat gece de puding vs yıyorum ..
Kılom gercekten az mı cok mu zayıfım sızce
Edit :
Dervişin fikri neyse zikri odur mısalı ben kilo almaya calıstıgınızı dusunmusum :) Şimdi farkettim
Bence zayıf değilsin canım bir de hızlı almışşın dikkat etmelisin bu kilo iyi diye düşünüyorum..sonra kilolar alıp başını gidince mecbur kalırsın diyete..en iyisi şimdiden önlemini al
canım bence kilon gayet normal
bende 167 boyundayım
61 kiloyum
55ten aşağı düşmeye çalışıyorum
bende evlendikten sonra bi anda aldım dikkat et
hızlıca alınca o kilo kalıcı oluyo vermek zorlaşıyo