- 9 Aralık 2013
- 2.621
- 448
- Konu Sahibi elaprensess
beni de aranıza alır mısınız? boy 166 kilo 58.2 hedef öncelkle 54 sonra 50 bile olabilir
hosgeldinn
kizlarrr ben yeni geldim eve anca yaziyorumm...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beni de aranıza alır mısınız? boy 166 kilo 58.2 hedef öncelkle 54 sonra 50 bile olabilir
tekrar hosgeldin. blumemerhaba kızlar 2 gundur sehir dısındaydım gıremedım. bugunki kahvaltım patates yumurta yesillk karısımı salata ve sekersiz cay. ara ögun 1 elma
afiyet olsunnn :)))bugün benim ödül günüm mayalı ıspanaklı börek yaptım,çayla beraber yedik
özür dlerm bugün çok geç girdm nete sabah tartıldım 52,6 yım dünden beri dkkatteyim, motive hissedyorum kendimi artık, inş szle başarıcam, sizler nasılsınız arkadaslar:)
bendeeeee bendeeeeee ama ben hiç eskisi gibi değilim hem kilomu kafama takıyorum hemde hiç yemediğim kdr yiyorum doğumdn önce 53tüm 63le doğuma girdim şuan 65im :s 15 kilo fazlam var boyum 1.62 hiç tatlı krizim gelmezdi geliyor artık cnm hep yemek istiyo
gunaydinnn tarti gunuuuu bugun :)))
gecen hafta pazar: 66.2 sali topic acmistim:66.0
bugun:65.2
bir kilo vermisim...
gunaydinnnn kizlarrr
tentebrikler yaa haftada 1 kilo çok iyi gerçekten tebrik ediyorum seni :))
günaydın kızlarr
hafta sonu bildrim yapamadım özür dilerim:26:
hafta sonu biraz abarttım ben yeme işini galiba
2 öğün yedim geç kalktığım için
kahvaltımı güzel yaptığımdan bide çok gezdiğimden ara öğüne ihtiyaç duymadım
cumartesi 1 waffle pazar yarım tabak mantı olmak üzere diyetimi bozmuş bulunuyorum
ama mutluyum
62.5 olarak başladım
61.4 olmuşum
yani 1 kilo eksilmiş
ilk hafta ödemden şişlikten gittiğinden bunu saymıyorum
boğazımı tutabilirsem inş devamı gelecek
evet biraz fazla kaçamak yaptımhafta sonları giremediğini sölemiştin renitsa... ne güzell kilo vermişsinnn bozmana ragmen
Kızlar ben uzun süredir uğraştığım için kilo verirken pek çok şeyi fark ettim sizinle paylaşmak istiyorum..
Birincisi kısa sürede verilen kilolar kısa sürede alınıyor,2 ay içinde 52 kiloyu da 51 kiloyuda gördüm fakat onlar gerçek kilo sayılmıyor eğer bir kilo gerçekten düştüyse en az on gün tartıda görmelisiniz onu..yani bi hafta aç kaldım 55 den 52 ü gördüm derseniz kilo vermissizsiniz demek değildir o hemen alırsınız..
İkincisi kilo vermek için egzersiz düşünüyorsanız en iyisi yürüyüş verilen kiloyu kalıcı hale getiriyo hem de sıkılasma sağlıyor hem de kilo vermeyi hızlandırıyor..
Üçüncüsü genel olarak yediklerinize dikkat ettiğinizde üç dört günde bir kaçırmanın hiç zararı olmuyor..
Bir diğeri de sabahları aç karnına ılık ballı limonlu su içip kahvaltıda da protein ağırlıklı beslenirseniz sonra çok acıkmazsınız,akşam yediden sonra veya altdan sonra yemekte kilo aldırır buna da dikkat etmeliyiz.
bir de bitki çayları yeşil çay,sarımsak çayı bunlar da metabolizmayı hızlandırıyor ayrıca ödem varsa hızlı şekilde attrıyo çok çabuk 2kilo verebilirsiniz en az..
Son bir şey daha amaç öncelikli kilo verip yağ yakmaksa kardio hareketleri işe yarar sonrasında kilo verdikten sonra kas yapıcı hareketere geçmek daha faydalı olur ama onu herkes kendi bünyesine göre belirler tabi.
Bunları belirtttim bacılarım çünkü benim amacım hızlı şekilde kilo verim değil,kilo vereyim kalıcı olsun,sıkılaşayım istiyorum eminim sizde öyle dşünüyorsunuzdur..haydi bakalım başlayalım
Ben bu hızlı verirsen alırsın durumuna katılmıyorum kızlar :) bn sok diyetcilerdendim ve dehset kilo verdim ama hiç almaım geri cünkü verdikten sonra sağlıklı beslenmeye devam ettim ve bol bol spor yaptım :) spor konusunda haklısın cardio hareketleri kalp atısını hızlandırdığıdan dolayı kan akısıda hızlanır ve bu yağların daha kolay cözülmesini sağlar yabi burda söyle birşeyde var spor yaparkn bol bol su icmek cünkü suyla yağları rhatca cözbiliyoruz :) ikinci noktada zayıf olmayan kişilerin direk ağılımla cardio yapmamaları bu gerçekten cok zararlı kolunuzu inceltemezsinz ağırlıkla calıstığınız icin kas kütleniz artar yaplar sıkısır ve kol öylece kalır . Ve birdaha inceltmek cok ama coook zor olur :) bundan dolayı kollarından memnun olmayan arkadaslarım 1 yıl kadar ağırlıksız ağır cardio hareketleri yaptıktan sonra ağırlığa baslamanızı tavsiye ediyorum . :) en iyi cardio ne diye sorarsanızda :)))) en iyisi tabiki ip atlama ve jumping bunları cardio calısmalarınızın icinden eksik etmeyin :) kolay gelsin .
34 bta26 ben ic bacak icin ..plates cemberini(bazen topu) bacagimin arasina koyup sıkistirarak egzersiz yapiyorum... birde yan yatip allta kaln bacagimi indirip kaldiriyorum ise yariyooo ben memnunum..
Hanımlar ben öğrenciyim ve hiç yemek hazırlamaya vaktim olmuyor :/ Benim için önerebileceğiniz pratik diyet sebze yemekleri var mı? Mükmünse fırında filan. Önerebileceğiniz bir şey varsa çok mutlu olurum :)
cnm plates yapıyormusun bende başlamayı düşünüyorum seti bi alırsam başlıcam inş. yapıyorsan işe yarıyormu çokmu yorucu
doğum da:101kg
doğum sonrası:90kg
6 ay sonra:85kg
diyete başladığımda:85kg
şimdi:66 kg
hedef:50 kg
hedef tarih:1 haziran
6 aydır diyetteyim 19 kg verdim. emzirme döneminde de 5 kiloyu sayarsak toplam 24 kilo... tam bir senede . şimdi 50 olmak istiyorum... boyum 1.61.... hadi bakalımmmm..... başlamıştım zaten yeni günlüğümle daha da hırslanarak aynen devam....
1. hafta
Emiily:................. 51.5
34 bta26:............. 54.8
Renitsa: ................ 61.4
vienna:................. 58.2
elaprensess:.................. 65.2