- 27 Haziran 2013
- 652
- 60
-
- Konu Sahibi elaprensess
diyet kabak mucveri yapa bilirsin firinda.... hic yag koymadan...
platesle ilgili her aletim var..cemberi k.topu , buyuk topu lastigi , minderi
cd lerimde varrr... ben gecip karsisina 1 saat yarim saat yapamiyorum... cunku bebegim var... 2 sene once cok duzenli yapmistim cok zevkli ve tahmin edildiginden zor hareketler ve super vucut inceltiyo... ben simdi. kendimce aklimda olan egzersizleri yapiyorum setler halinde... yapiyorumm.. kizim sabah uyurken 10 dk 15 dk yapiyorum.. oglen uyudugunda ve aksam uyudugunda yapiyorum..kisa ve 3 ogun gibi... keske zamanim olsaa:))) ama bu bile cok fark ettirdi... sende denemelisinn guzel bir sporr
benimde bebeğim var bende vakit buldukça düzenli yapmaya çalışıcam en kolayı bu geldi yürüyüşe vs çıkamıyorum zaten umarım işe yarar bi alayımda çok heveslendim
Ben bu hızlı verirsen alırsın durumuna katılmıyorum kızlar :) bn sok diyetcilerdendim ve dehset kilo verdim ama hiç almaım geri cünkü verdikten sonra sağlıklı beslenmeye devam ettim ve bol bol spor yaptım :) spor konusunda haklısın cardio hareketleri kalp atısını hızlandırdığıdan dolayı kan akısıda hızlanır ve bu yağların daha kolay cözülmesini sağlar yabi burda söyle birşeyde var spor yaparkn bol bol su icmek cünkü suyla yağları rhatca cözbiliyoruz :) ikinci noktada zayıf olmayan kişilerin direk ağılımla cardio yapmamaları bu gerçekten cok zararlı kolunuzu inceltemezsinz ağırlıkla calıstığınız icin kas kütleniz artar yaplar sıkısır ve kol öylece kalır . Ve birdaha inceltmek cok ama coook zor olur :) bundan dolayı kollarından memnun olmayan arkadaslarım 1 yıl kadar ağırlıksız ağır cardio hareketleri yaptıktan sonra ağırlığa baslamanızı tavsiye ediyorum . :) en iyi cardio ne diye sorarsanızda :)))) en iyisi tabiki ip atlama ve jumping bunları cardio calısmalarınızın icinden eksik etmeyin :) kolay gelsin .
tam ala bilsemmm kilocuklarinizi liste yapicamm...
Güzel bilgiler için teşekkürler benimde merak ettiğim bir konuya değinmişsiniz. Benim iç bacak ve basen sorumun var vücuduma oranla bu bçlgelerim daha büyük ve tabikide yağlı evde kondisyon bisikleti aldım haftada 3-4 gün bazen 5 gün 45 dk ila 1 saat arası orta zorluk seviyesinde akşamları kullanıyorum. Endişen şu bacaklarımdaki ve basenlerimdeki yağlar kas olurda incelme gerçekleşmemesinden endişeleniyorum. :))
Kısa süreli ve abartılı olmayan sokdiyetler bana göre motivasyon kaynagı bundan dolayı tercih edilebilir :) sok diyeti derken patates diyeti lapa pilav falan değil . Ben kendime göre program yapıyorum kendi tariflerim var onları uyguluyorum mesela :) sok diyeti adı altında bana göre güzel diyetler :)Canım bende sana şok diyet konusunda katılmıyorum..şok diyetlerin vücutta sarkma yapabileceği gibi saç dökülmesine neden olduğunu biliyorsundur ayrıca şok diyette daha çok su atımı olur ilk olarak ,şok diyet aç kalmak demek ve eğer sen şok diyetin ardından,spora ve sağlıklı beslenmeye dikkat etmemiş olsaydın tekrar alacaktın aslında yanlıştan doğruya geçiş yapmıssın iyi etmişssin fakat herkes senin gibi bir anda zayıflayıp ardından spora devam edeyim ve sağlıklı besleneyim demiyor malesef...hiç bir diyetisyen de şok diyet önermez kilosu fazla olanlar zaten diyetin ilk zamanlarında yüksek kilolar verebilirler fazlası sağlığa zararlı..
Cardio konusunda çok haklısın ben de öyle düşünüyorum,önce incelme sonra kas yapma ki kaslarda yağ yakma konusunda etkilidir.
merhaba kızlar bende aranıza katılabilirmiyim.
bende evleneli 6 ay oldu ve 6 ayda 6 kilo aldım
benimde hedefim 50 kilo. Birkaç gündür takip ediyorum katılsam mı diye düşünürken
bir anda mesaj yazarken buldum kendimi:)
bende sizlerle motive olup en kısa zamanda kurtulmak istiyorum bu kilolardan...
boyum 157 kilom 56.5
iyi fikir:)))boyları da alsan en azından kimin ne kadar fazlalığı var ne durumda belli olurdu.
Mesela benim boyum 1,60
akşam 1 kepçe mercimek çorbası
1 dilim çavdar ekmeği
şimdi de 1 fincan yeşil çay
hafta sonunu telafi etmem lazım
bir ay aç kalsam gider mi acaba onun kalorisiiyi fikir:)))
benmki de 167
sen ye waffle lari kikiki
merhaba kızlar bende aranıza katılabilirmiyim.
bende evleneli 6 ay oldu ve 6 ayda 6 kilo aldım
benimde hedefim 50 kilo. Birkaç gündür takip ediyorum katılsam mı diye düşünürken
bir anda mesaj yazarken buldum kendimi:)
bende sizlerle motive olup en kısa zamanda kurtulmak istiyorum bu kilolardan...
boyum 157 kilom 56.5
kislarrr napiyosunuzz
aksam etli yaprak sarmasi yaptim ( bu arda en sevdigim yemektir) ama beeeeeenn yemedimmm evdekiler bir guzel yedi afiyet olsun
bende kendime kocaman bir kase sezar salata yaptim .. bir gogus etinden hasladim iceberk salatalik kirmizi biber domates bir yemek kasigi misir ve bir yemek kasigi sezar sos azicik dere otu maydanoz....
bir ay aç kalsam gider mi acaba onun kalorisi
renitsa üzülme gider gider bende tatlı düşkünüyüm ama kendime mukayet olmaya çalışıyorum arada ufak kaçamaklar oluyor mesela pazar günü doğumgünümdü eşim süpriz yapmış pasta, kurabiye falan almış masa hazırlamış ne diyim adama '' aşkım ben diyetteyim sen bu kadar zahmet etmişin ama ben yiyemem'' mi diyim aldıklarından küçük küçük parçalar yedim pişmanda değilim
canım yaa o adım sayar programının adı nebu arada dünkü yediklerimin listesi işte akşama doğru direncim düşünce çikolarayla 3 tane küçük kurabiye yedimama yinede günlük kalori miktarını geçmedim :))) günde maximum 1630 kcal almam gerekiyormuş ben 1385 kcal alarak 0,03 kg verdim :)) tüm gün boyunca 11000 adım yürüdüm ( telefonuma indirdiğim yeni adım sayar programı sayesinde öğrendim ) bu arada yulaf ezmesinide yemek ne zormuş sabah sütle yaptım çiğne çiğne :))
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal) 80 kcal
1.00 x 1 Yemek Kaşığı (10gr) Yulaf Ezmesi (37 kcal) 37 kcal
0.50 x 1 Su Bardağı (200ml) Pınar Süt (Tam Yağlı) (121 kcal) 61 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Kuru Fasulye (Etsiz) (240 kcal) 240 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal) 68 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (250gr) Patlıcan Musakka (201 kcal) 201 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Köy Usulü Erişte Çorbası (145 kcal) 145 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (115gr) Yoğurtlu Kereviz Salatası (37 kcal) 37 kcal
2.00 x 1 Dilim (30gr) Kepekli Ekmek (55 kcal) 110 kcal
3.00 x 1 Adet Kuru Pasta (75 kcal) 225 kcal
1.00 x 1 Adet (32gr) Ülker Çokonat Çikolatalı Gofret (181 kcal) 181 kcal
Alınan Kalori Toplamı1385 kcal