- 9 Aralık 2013
- 2.621
- 448
- Konu Sahibi elaprensess
Günaydın :)
ben bugün kilo bildirimi yapamayacağım çünkü regl dönemindeyim... Ama haftaya pazar 1 kilo vermiş olarak yaparım umarım :)
Kahvaltım: 1 dilim beyaz peynir, çok az yağda pişmiş yumurta, 1 dilim kepek ekmeği ve domates.
Kızlar bu arada bir şey sormak istiyorum. Siz diyet yaparken kaçamak yapıyor musunuz? Ben bir hafta oldu hiç yapmadım ama bir gün yaparsam diyeti bozmam gerekir mi? Bazı diyetisyenler haftada 1 kaçamak olmalı daha sonra saldırmamak için diyor, bazıları da olmamalı çünkü tam yağlar kırılacakken vücuda yağ vermiş olabilirsiniz diyor... Siz ne düşünüyorsunuz?
ben yapmiyorum esracimm yapmamaya calisiyorumm... tatli ihtiyacimi kayisi ve incirle gideriyorummm... zaten bir suru sebep cikiyor bozmak icin onlara sakliyorum...yok dogumgunu misafirlik bayram di... elimden geldigince bozmamaya gayret ediyorum haa bozdum diyelim o bir ogün oluyo ... o saatten sonra diyete devam...tam birgun boyinca bozmadim hic mesela gecen hafta kizimin dogum gunuydu sabah rejimle basladim oglende aksam ustu kutladik yas pastasindan yedim.. birde yaninda kucuk bir seyy sadece ... o saatten sonra diyete aynen devam ettim...