hedef 50 kilo olmak.. :)))

Günaydın :)

ben bugün kilo bildirimi yapamayacağım çünkü regl dönemindeyim... Ama haftaya pazar 1 kilo vermiş olarak yaparım umarım :)
Kahvaltım: 1 dilim beyaz peynir, çok az yağda pişmiş yumurta, 1 dilim kepek ekmeği ve domates.

Kızlar bu arada bir şey sormak istiyorum. Siz diyet yaparken kaçamak yapıyor musunuz? Ben bir hafta oldu hiç yapmadım ama bir gün yaparsam diyeti bozmam gerekir mi? Bazı diyetisyenler haftada 1 kaçamak olmalı daha sonra saldırmamak için diyor, bazıları da olmamalı çünkü tam yağlar kırılacakken vücuda yağ vermiş olabilirsiniz diyor... Siz ne düşünüyorsunuz?

ben yapmiyorum esracimm yapmamaya calisiyorumm... tatli ihtiyacimi kayisi ve incirle gideriyorummm... zaten bir suru sebep cikiyor bozmak icin onlara sakliyorum...yok dogumgunu misafirlik bayram di... elimden geldigince bozmamaya gayret ediyorum haa bozdum diyelim o bir ogün oluyo ... o saatten sonra diyete devam...tam birgun boyinca bozmadim hic mesela gecen hafta kizimin dogum gunuydu sabah rejimle basladim oglende aksam ustu kutladik yas pastasindan yedim.. birde yaninda kucuk bir seyy sadece ... o saatten sonra diyete aynen devam ettim...

tabi bu benim kendi yontemimm :KK1:

Çok mantıklı bence :) Nasılsa bir davet, bir doğumgünü gibi şeylerle bozulabilir... Ben de hakkımı onlara saklayayım o zaman :) Maalesef Türk insanında "ye yaa ne yapacaksın diyeti, sonra yaşlanınca sağlığın bozulur zaten yiyemezsin" ısrarları olduğu için bir yere gidince mecbur bozulacak... Ama dediğin gibi bir öğünle sınırlandıracağım.

Çok mantıklı bence :) Nasılsa bir davet, bir doğumgünü gibi şeylerle bozulabilir... Ben de hakkımı onlara saklayayım o zaman :) Maalesef Türk insanında "ye yaa ne yapacaksın diyeti, sonra yaşlanınca sağlığın bozulur zaten yiyemezsin" ısrarları olduğu için bir yere gidince mecbur bozulacak... Ama dediğin gibi bir öğünle sınırlandıracağım.

ayynenn ole canimm.... o yuzden bende o hakkimi sakli tutuyorum :KK1:

merhaba kızlar 2 gundur sehir dısındaydım gıremedım. bugunki kahvaltım patates yumurta yesillk karısımı salata ve sekersiz cay. ara ögun 1 elma

arkadaslar ben de kilo bildirimi yapmıcam bugun haftaya yaparım cunku reglimin ilk günü o yuzden

Benim bugün yediklerim:

Sabah: 1 dilim peynir, az yağda pişmiş yumurta, 1 dilim kepek ekmeği, domates, biber, 1 kupa yeşil çay

Ara: 1 paket eti form mısır ve pirinç patlağı

Öğlen: 5 adet nugget (fırında) domates, marul, mor lahana

Ara: 4 kuru kayısı, 5 badem

Akşam: 1 kase yayla çorba, 1 dilim kepek ekmeği

Ne dersiniz bu şekilde devam etsem gider mi 5 kilo :/

bugün benim ödül günüm mayalı ıspanaklı börek yaptım,çayla beraber yedik :KK56:

Günaydın :)

ben bugün kilo bildirimi yapamayacağım çünkü regl dönemindeyim... Ama haftaya pazar 1 kilo vermiş olarak yaparım umarım :)
Kahvaltım: 1 dilim beyaz peynir, çok az yağda pişmiş yumurta, 1 dilim kepek ekmeği ve domates.

Kızlar bu arada bir şey sormak istiyorum. Siz diyet yaparken kaçamak yapıyor musunuz? Ben bir hafta oldu hiç yapmadım ama bir gün yaparsam diyeti bozmam gerekir mi? Bazı diyetisyenler haftada 1 kaçamak olmalı daha sonra saldırmamak için diyor, bazıları da olmamalı çünkü tam yağlar kırılacakken vücuda yağ vermiş olabilirsiniz diyor... Siz ne düşünüyorsunuz?
ben büyük kaçamaklar yapmıyorum,misafirliktede yemiyorum, diyet yemeklerimden biraz fazla yiyorum,bazende bisküvi atıyorum ağzıma
sadece geçenlerde anneme gitmişitm orada bozuldu diyetim ama sonra diyetime devam ettim,bi kere bozuldu diye bırakma
haftada bir sütlü tatlı yiyebilirsin mesala,diyetisyenim 8 kılo verdikten sonrada haftada 1 kez ödül yemek verdi
Benim bugün yediklerim:

Sabah: 1 dilim peynir, az yağda pişmiş yumurta, 1 dilim kepek ekmeği, domates, biber, 1 kupa yeşil çay

Ara: 1 paket eti form mısır ve pirinç patlağı

Öğlen: 5 adet nugget (fırında) domates, marul, mor lahana

Ara: 4 kuru kayısı, 5 badem

Akşam: 1 kase yayla çorba, 1 dilim kepek ekmeği

Ne dersiniz bu şekilde devam etsem gider mi 5 kilo :/

haşlanmış yumurta yersen daha iyi olur,hem yağda koyuyormuşsun yumurtaya,yağsız olursa daha iyi olur
nugget yerine tavuk yesen daha iyi olur
kapalı ürünler hem sağlıksız hemde kalorileri içindekilerden dolayı yüksek oluyor
mısır ve prinç gevreğide masum gelmiyor bana

Son düzenleme:
beni de aranıza alır mısınız? boy 166 kilo 58.2 hedef öncelkle 54 sonra 50 bile olabilir :KK70:

bugün yediklerimi yazayım

2 dilim kepekli ekmekle normal kahvaltı
öğlenden akşama kadar yürüyüş o kadar yürüdüm ki ayaklarım su toplamış
akşam 8 kanat 3 kaşık kuskus 1 dilim kepekli ekmek
2 avuç leblebi soda

kızlar ben diyet yapmıyorum canım ne isterse yiyorum ama saat 19a kadar. çünkü görünüş olarak falan da kilo problemim yok sadece biraz daha zayıf olmak istiyorum. bir de ben haftada 4 gün spor yapıyorum. 2 gün pilates 2 gün step. lütfen bana da destek olun

bugün yediklerimi yazayım

2 dilim kepekli ekmekle normal kahvaltı
öğlenden akşama kadar yürüyüş o kadar yürüdüm ki ayaklarım su toplamış
akşam 8 kanat 3 kaşık kuskus 1 dilim kepekli ekmek
2 avuç leblebi soda

kızlar ben diyet yapmıyorum canım ne isterse yiyorum ama saat 19a kadar. çünkü görünüş olarak falan da kilo problemim yok sadece biraz daha zayıf olmak istiyorum. bir de ben haftada 4 gün spor yapıyorum. 2 gün pilates 2 gün step. lütfen bana da destek olun

sporu evdemi yapıyorsun ,maşallah iyi yapıyorsun

ben büyük kaçamaklar yapmıyorum,misafirliktede yemiyorum, diyet yemeklerimden biraz fazla yiyorum,bazende bisküvi atıyorum ağzıma
sadece geçenlerde anneme gitmişitm orada bozuldu diyetim ama sonra diyetime devam ettim,bi kere bozuldu diye bırakma
haftada bir sütlü tatlı yiyebilirsin mesala,diyetisyenim 8 kılo verdikten sonrada haftada 1 kez ödül yemek verdi

haşlanmış yumurta yersen daha iyi olur,hem yağda koyuyormuşsun yumurtaya,yağsız olursa daha iyi olur
nugget yerine tavuk yesen daha iyi olur
kapalı ürünler hem sağlıksız hemde kalorileri içindekilerden dolayı yüksek oluyor
mısır ve prinç gevreğide masum gelmiyor bana

Canım çok doğru söylüyorsun ama yumurtayı az yağlı yapmamın sebebi vücudun günde bir miktar zeytinyağı alması gerektiğinden... Onun dışında bitkisel yağ alamıyorum çünkü. Zeytinyağını da yarım tatlı kaşığı kullanıyorum. Nuget ve diyet bisküvi konusunda da kendi açtığım konuda bahsettiğim gibi bunları tercih etmek zorundayım... Okula sabah 7buçukta gidip akşam en erken 5te dönüyorum. Diyet bisküvi alıyorum ara öğünde mecbur. Eve gelince de pratik olması açısından nuget şinitzel veya ton balığı yiyorum. Biliyorum dışındaki şeyler karbonhidrat ve kalorili ama onun dışında aldıklarıma dikkat ederek günde 80 gram karbonhidratı aşmamaya çalışıyorum.

hoşbulduk canım :KK70:

yok sporu evde yapmıyorum. evde yapsam kesin kaytarırım :KK70: spor salonuna yazıldım 1 er saatten 4 saat haftada

Hoşgeldin ben de yeniyim :) Spora iyi ki yazılmışsın imrendim, benim de cuma günü sınavım var ondan sonra yazılacağım spor salonuna :)

Canım çok doğru söylüyorsun ama yumurtayı az yağlı yapmamın sebebi vücudun günde bir miktar zeytinyağı alması gerektiğinden... Onun dışında bitkisel yağ alamıyorum çünkü. Zeytinyağını da yarım tatlı kaşığı kullanıyorum. Nuget ve diyet bisküvi konusunda da kendi açtığım konuda bahsettiğim gibi bunları tercih etmek zorundayım... Okula sabah 7buçukta gidip akşam en erken 5te dönüyorum. Diyet bisküvi alıyorum ara öğünde mecbur. Eve gelince de pratik olması açısından nuget şinitzel veya ton balığı yiyorum. Biliyorum dışındaki şeyler karbonhidrat ve kalorili ama onun dışında aldıklarıma dikkat ederek günde 80 gram karbonhidratı aşmamaya çalışıyorum.

tabi yağada ihtiyaç varda salatalıkta,yemekte yeteri kadar alıyoruz ya ondan dedim
diyet bisküvi bende yiyorum,okulun varmış zamanın kısıtlıysa yapacak bişey yok tabi

Hoşgeldin ben de yeniyim :) Spora iyi ki yazılmışsın imrendim, benim de cuma günü sınavım var ondan sonra yazılacağım spor salonuna :)

ben de erteleye erteleye sonunda yazıldım :KK70: orada yapanları görünce insan daha bir gaza geliyor ve de herkes zayıf pilatestekilerin

özür dlerm bugün çok geç girdm nete sabah tartıldım 52,6 yım dünden beri dkkatteyim, motive hissedyorum kendimi artık, inş szle başarıcam, sizler nasılsınız arkadaslar:)

X