hedef 50 kilo olmak.. :)))

Benim de hedefim 50 kilo.

Çok garip bi şekilde kilo aldım ben.

Yıllarca hep 50 kiloydum, nişanlandıktan sonra nişan stresinden insanlar zayıflar, ben 5 kilo aldım.

Bi de oburum ki sormayın.

Ama yediklerim kilo olmuyo bende. Sadece nişan döneminde aldığım 5 kiloyu veremiyorum.

Boyum 1.70

50 kiloya düşmek zorunda hissediyorum kendimi. Bi de kollarım bacaklarım incecik, belim de ince. Sadece göbek oldu o kadar.

Evde spor yapmaya da üşeniyorum. Yürüyüş mü yapsam naapsam bilemedim.

bolgesel egzersiz yap yada yuruyus usenmiceksin.. eger memnun degilsen sabretttt...yap bak dugunde olacakkk:KK1:

bolgesel egzersiz yap yada yuruyus usenmiceksin.. eger memnun degilsen sabretttt...yap bak dugunde olacakkk:KK1:

o minik göbek çok göze batmadığı için gayet zarif bi gelin oldum çok şükür :)

6 ay oldu yani evleneli :)

Ama spor şart sanırım, kilolu değilim çünkü. bölgesel eritme yapmam lazım :)

ne guzel yaaa ben 2 saat uyudugumu hatirlamiyorum bir senedir... kizim aksam 9 da uyur ondan sonra her 20 dakkada yada 15 dakkada uyanir.. uyanir dedigim gozunu acmaZ ama miz miz mizildar salla beni emzik ver sut ver diye.. sabah 6 bucuk bazen 7 ye kadar bole devam eder... deligibi salliyoz... sallamayi birakinca hareketlenip aglamaya basliyo.. ama gozler kapali... uyku problemimiz var... simdide ust dis cikacak oda eklenince..:KK43:(( dun hic uyumadan 4 e kadar saladik esimle sirayla 4 ten sonra daldi. 7 ye kadar 2 kez daha mizildandi.. puffff

yok be canım nerde,bende kızım doğduğundan beri deliksiz uykuya hasretim,uykuya düşkün biri olarak :)
15 dakkada bir, bazen 5 dakkada bir kalkar,sürekli memede sabaha kadar içim çıktı valla
süt bitiyor halan emiyor,yeterki ağzında meme olsun,uyku sorunumuz doğduğundan beri var
benimki sallanmayı sevmez,sadece memede uyur
seninki maşallah 9 da uyuyormuş,benimki en erken 12 de uyur,bazı geceler hiç uyumayız
benimde uyku düzenim bozuldu bu aralar,gece yatmıyorum gündüz yatıyorum
gerçi benimde uyku sorunum vardır eskiden beri,kızım bana çekmiş demek
amma dertliymişim :KK1:

kızın memede uyumuyormu? deli gibi sallıyorum dedin ya çocuğun başı dönmesin :KK9:
ALLAH hepimizin yardımcısı olsun bacım ne diyim

birde kepek buğdayı dedim ya,o buğday kepeği adını hep karıştırıyorum

Son düzenleme:
yok be canım nerde,bende kızım doğduğundan beri deliksiz uykuya hasretim,uykuya düşkün biri olarak :)
15 dakkada bir, bazen 5 dakkada bir kalkar,sürekli memede sabaha kadar içim çıktı valla
süt bitiyor halan emiyor,yeterki ağzında meme olsun,uyku sorunumuz doğduğundan beri var
benimki sallanmayı sevmez,sadece memede uyur
seninki maşallah 9 da uyuyormuş,benimki en erken 12 de uyur,bazı geceler hiç uyumayız
benimde uyku düzenim bozuldu bu aralar,gece yatmıyorum gündüz yatıyorum
gerçi benimde uyku sorunum vardır eskiden beri,kızım bana çekmiş demek
amma dertliymişim :KK1:

kızın memede uyumuyormu? deli gibi sallıyorum dedin ya çocuğun başı dönmesin :KK9:
ALLAH hepimizin yardımcısı olsun bacım ne diyim

birde kepek buğdayı dedim ya,o buğday kepeği adını hep karıştırıyorum

yok 6 ay sonra birakti memeyi mama simdide sut iciyor... donmuyor basi... sallama durdugunda uyaniyo :KK1: kayin validem yeni dogum yapmistim alistirdi kizi sallamaya esim anne sallama drdikce anlamadi:)) suan sallanma bagimlisi:KK1: evet bugday kepegi buldum ayrica

o minik göbek çok göze batmadığı için gayet zarif bi gelin oldum çok şükür :)

6 ay oldu yani evleneli :)

Ama spor şart sanırım, kilolu değilim çünkü. bölgesel eritme yapmam lazım :)

evlendin mi :)) iyi bakalimm.. sorun olmadiysa:KK1: evet bolgesel calisss biraz kisa zamanda sonuc alacaksin

alisveristen geldim
kendime aldiklarim:
2 paket kepekli galeta ( atistirmalik icin cok iyi olyyo bana)
kepek ekmegi
yulaf ezmesi
incir ve kayisi kurusu
birde keten tohumu aldim
bu arada bugday ruşeymi de vardi onuda sonra alicam
ama bergamutlu yesil cayi unuttum:KK1:

alisveristen geldim
kendime aldiklarim:
2 paket kepekli galeta ( atistirmalik icin cok iyi olyyo bana)
kepek ekmegi
yulaf ezmesi
incir ve kayisi kurusu
birde keten tohumu aldim
bu arada bugday ruşeymi de vardi onuda sonra alicam
ama bergamutlu yesil cayi unuttum:KK1:

kepekli ekmek kansızlık yapıyormuş
o yüzden hiç vermedi bana diyetsyenim
ama ruşeymli ekmeği hamileykenn veriyordu,yada tambuğday ekmeği
ama diyette ruşeymli olmaz dedi vermedi,tambuğday yada çavdar yiyorum
kepekli grissinide çok lezzetli oluyor dimi,bende çok seviyorum ama sayısı az
genelde ekmek ve grissinimi halk ekmekten alıyorum,daha güvenli diye

Son düzenleme:
kepekli ekmek kansızlık yapıyormuş
o yüzden hiç vermedi bana diyetsyenim
ama ruşeymli ekmeği hamileykenn veriyordu,yada tambuğday ekmeği
ama diyette ruşeymli olmaz dedi vermedi,tambuğday yada çavdar yiyorum
kepekli grissinide çok lezzetli oluyor dimi,bende çok seviyorum ama sayısı az
genelde ekmek ve grissinimi halk ekmekten alıyorum,daha güvenli diye

ruşeym mi ben tv de duymustum metobolizma hizlandiriyo diye yalnis duydum ozaman iyik almamisinmm...
ekmegide cok tahilli tam tahilli ve kepeklo donusumlu yiyorummm:))))

aksam yemegim:
3 parca el buyuklugunde yagsiz antrikot et teflon tavada pisirilip iceberk salatalik bir domates ten olusan salatama parmak seklinde kesi koydum ustune maydonoz dere otu bir yemek kasigi misir, iki tatli kasigi kasar rendesi 2 yemek kasigi kori sosu ile etli salata yaptim yaninda bir bardak su:))))

çok imreniyorum kilo verenlere. tam anlamıyla diyete başladığımda azimli olarak devam ediyorum ancak. şuan diyete adapte olamıyorum bu sınav stresi bitirdi beni:KK5:

Günaydın kızlar..bugün baya yoğunum o yüzden şimdi yazayım dedim..bugün kilo bildirim günüydü..kilom bugün 51.5 geçen hafta 52- 53 arasıydı..bu haftaki hedefim 51 li kiloları korumak..kendi bilgisayarım olmadığı için sürekli yazamıyorum ama fırsat bulunca mutlaka yazarım..günlük yürüyüşve egzersizlerimi ihmal etmiyorum onun dışında yediklerime dikkat etmiorum ama miktarlarına dikkat ediyorum bu şekilde devam ediyorum..herkese kolay gelsinn:KK54::KK54::KK54::KK54:

Son düzenleme:
çok imreniyorum kilo verenlere. tam anlamıyla diyete başladığımda azimli olarak devam ediyorum ancak. şuan diyete adapte olamıyorum bu sınav stresi bitirdi beni:KK5:

Hangi sınava hazırlanıyosun canım..ben kpss hazırlanıyorum ama stres yapmamaya çalışıyorum,yoksa ne yediğimi hak getire hehehe....bence sen de rahat olmaya çalış..

Son düzenleme:
Günaydın kızlarrr bugünkü kilo bildirimim 54.8 geçen haftayı tam hatırlamıyorum ama 300 gr civarı vermişim 54 lü rakamları gördüğüm içinde mutluyum :-)

Hangi sınava hazırlanıyosun canım..ben kpss hazırlanıyorum ama stres yapmamaya çalışıyorum,yoksa ne yediğimi hak getire hehehe....bence sen de rahat olmaya çalış..

bende kpss ye çalışıyorum:18: bunun yanında aile kaynaklı başka bi stress daha var. inş kpss yi kazanınca hem kilo vercem,hem streslerden alıncam. zapzayıf incecik olcemm :118::118:

gunaydinnn tarti gunuuuu bugun :)))
gecen hafta pazar: 66.2 sali topic acmistim:66.0
bugun:65.2
bir kilo vermisim...:KK66:

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1003822

kahvaltım:
tatlı kaşığı keten tohumu bir bardak su
1 dilim kepek ekmeği
3 dilim domates
2 dilim salatalık
1 dilim salam
1 parmak kaşar
1 siyah 1 yeşil zeytin
biraz peynir... bolll dereotu ve maydanoz
acık şekersiz çayyyy:KK16:

Günaydın :)

ben bugün kilo bildirimi yapamayacağım çünkü regl dönemindeyim... Ama haftaya pazar 1 kilo vermiş olarak yaparım umarım :)
Kahvaltım: 1 dilim beyaz peynir, çok az yağda pişmiş yumurta, 1 dilim kepek ekmeği ve domates.

Kızlar bu arada bir şey sormak istiyorum. Siz diyet yaparken kaçamak yapıyor musunuz? Ben bir hafta oldu hiç yapmadım ama bir gün yaparsam diyeti bozmam gerekir mi? Bazı diyetisyenler haftada 1 kaçamak olmalı daha sonra saldırmamak için diyor, bazıları da olmamalı çünkü tam yağlar kırılacakken vücuda yağ vermiş olabilirsiniz diyor... Siz ne düşünüyorsunuz?

X