hedef 50 kilo olmak.. :)))

kızlar geçen gün bi sağlıkçıyı dinledim
hatırlamıyorum şimdi ismini
diyette çigköfte yiyebilirsiniz
hekm acı olduğu için metabolizmayı hızlandırı
hem bulgur tok tutar yazıyodu
sizce doğruluk payı var mıdır
bana mantıklı geldi

bilemicem ama bana bulgur yasak,diyetisyenim sadece izinli ününde yiyiebilirsin dedi çiğköfteyi ...

oohh missss bende yulaf ezmesi alicam bu hafta bakalim nasil tadi denemedimm.... kahvaltida gevrek felan sevmiyorum ama ara ogun yapa bilirimmm[/QUOTE]

ay öyle de kahvaltıda yiyemiyorum ben yaa:KK19:

kızlar yaa geçen markete gidince bende baktım yulaf ezmesi ama bulamadım hangi reyonda bulunuyor genelde

diyet super gidiyor ama dun egzersiz yapamadim bugun biraz az basladim aksama kadar bakalim ne kadar yapicam....

oohh missss bende yulaf ezmesi alicam bu hafta bakalim nasil tadi denemedimm.... kahvaltida gevrek felan sevmiyorum ama ara ogun yapa bilirimmm

Ara öğün yaparsan kilo alabilirsin :KK43:(( yulafın icine biraz ceviz at sütünü cok koyma gayet lezzetli oluyor mmmm canım cekti vallah :) aklıma ciğköfte geldi ya canım cok istiyor yesemmi bir dürüm :)

bebisin varmiss biraz daha sıksan disini... emzirirken kilo verirsin zaten sadece biraz daha dikkat edebilirsin...tatli ve hamur islerini kesen .. emzirir ken vere bilirsin ole ...sıkı bir diyet olunca sut kaliteside bozuluyo :KK43:(((

bende aşırı hareketsizlik var ... sürekli evdeyim gitmiyor bir türlü mart 13 bebeğim 6 aylık olucak yeniden diyetisyene gideceğim..ek besinede başlayacım için

kızlar herkeze iyi hafta sonları diliyorum.
hafta sonu çok yoğun olucam giremeyebilirim.
inşallah diyeti bozmucaz hafta sonu pazartesi kilo vermiş şekilde morallerimiz yüksek olucak.

oohh missss bende yulaf ezmesi alicam bu hafta bakalim nasil tadi denemedimm.... kahvaltida gevrek felan sevmiyorum ama ara ogun yapa bilirimmm

kızlar yaa geçen markete gidince bende baktım yulaf ezmesi ama bulamadım hangi reyonda bulunuyor genelde[/QUOTE]

unlarin oldugu reonda pasta borek olan...
bazend nesle nesfit gibi urunlerin yaninda

Ara öğün yaparsan kilo alabilirsin :KK43:(( yulafın icine biraz ceviz at sütünü cok koyma gayet lezzetli oluyor mmmm canım cekti vallah :) aklıma ciğköfte geldi ya canım cok istiyor yesemmi bir dürüm :)
yulafmi kilo yaparr???

bende aşırı hareketsizlik var ... sürekli evdeyim gitmiyor bir türlü mart 13 bebeğim 6 aylık olucak yeniden diyetisyene gideceğim..ek besinede başlayacım için
6. ayda ek besine gecer bebisin o zaman rahatlarsin.... evde egzersizler yapa bilirsin bende evden cikamiyorum.. ama egzersizler yapiyorum gercekten gozle gorulur fark varrrr
kızlar herkeze iyi hafta sonları diliyorum.
hafta sonu çok yoğun olucam giremeyebilirim.
inşallah diyeti bozmucaz hafta sonu pazartesi kilo vermiş şekilde morallerimiz yüksek olucak.
sanada hafta iyi hafta sonlari fistiko :)))) insalllahh pazartesi herkez kilo vermis olarak baslar haftaya
arkadaslar merhaba hedef kilolarımız çok yakın müsade ederseniz bende aranıza katılıp siznle kilo verebilr miyim?
hosgeldinnnnn:KK71:

yediklerim:eek:glen buyuk bardakta greyfurt suyu(2 greyfurtan) aksam yarim yufkadan beyaz prynirli maydonozlu yagsiz tavada gozleme... yarim yufkanin yatisi kadarda kiymali gozleme (toplamlamda hepsi bir yufka bile degil)yaninda 4 dilim domates 3 dilim salatalik bir bardak sekersiz cay

Son düzenleme:
kızlar yaa geçen markete gidince bende baktım yulaf ezmesi ama bulamadım hangi reyonda bulunuyor genelde

unlarin oldugu reonda pasta borek olan...
bazend nesle nesfit gibi urunlerin yaninda

yulafmi kilo yaparr???
Hayır canım gevrek yapar

6. ayda ek besine gecer bebisin o zaman rahatlarsin.... evde egzersizler yapa bilirsin bende evden cikamiyorum.. ama egzersizler yapiyorum gercekten gozle gorulur fark varrrr

sanada hafta iyi hafta sonlari fistiko :)))) insalllahh pazartesi herkez kilo vermis olarak baslar haftaya

hosgeldinnnnn:KK71:[/QUOTE]

ya hergün yenmez ki zaten
serbest diye abartmak olmaz
haftada bir anca yerim

iyide sen diyet için sordun,ona kalırsa herşey yenirki zaten abartmadan
ama belirli günler
sonuçta bulgur var içinde ,zararlı yiyecek olsa neyse

Son düzenleme:

umarım tadını beğenirsin,ben yoğurtla yiyordum ama midem daha fazla yulaf ezmesini kaldırmadı
yerken midem bulanıyordu,bıraktım

Son düzenleme:
kizlar ben dunde bugunde egzersiz yapamadim ama yatana kadar yolu varrr en azindan biraz mekik cekicemm... benim dogumdan sonra biraz karnim kaldi... sezeryan oldugum icin yarim mekik cekiyorum gerci bir yil oldu olali ama yinede gerildigini hissediyorum..karin icin onere bileceginiz bir egzersiz varmi

bi kez alıcaktım deniyim diye eşimin bakmadığı market kalmadı bulamamış
ama büyük marketlerde elbet vardır
eşim bana hayvan yemleri satan yerde vardır muhakkak,ben sana ordan alırım demişti :KK52:

:KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :KK60:
evet benbi bakayim marketlere bii...cumartesi yada pazar alisveris yapiyoruz haftalik bakarim...

X