- 23 Ocak 2016
- 32.460
- 48.766
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #1.821
Zaten hep Mehtapsız gecelerden bunlarburaya reklam yapanların çayını içseydin 1 haftada 55e düşerdin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten hep Mehtapsız gecelerden bunlarburaya reklam yapanların çayını içseydin 1 haftada 55e düşerdin
teşekkür ederizHarikasınız kadınlar hayran kaldım gerçektenn
deniz kenarında mehtabı seyrettik de noldu? 1 kilo alıp geldümZaten hep Mehtapsız gecelerden bunlar
Mehtap değilmiş o dolunaydeniz kenarında mehtabı seyrettik de noldu? 1 kilo alıp geldüm
ahahahahaMehtap değilmiş o dolunay
bALIKESIRDE NEREYE GITTINIZ CNAIM?Balıkesir canım yüzdüm yüzdüm çok yüzdüm kumlarda yürüdüm
Alkol yok ama çok şeker alınca yine alkol almış gibi karaciğere zarar malesef dayanamadım çok
beyaz ekmekleri lüplettim kızartmalar helvalar kurabyeler
Sarımsaklı ya gittik canım bayağı uzun plajı var kalacak yer de çokbALIKESIRDE NEREYE GITTINIZ CNAIM?
Hic gitmedim hayatimda Balikesire
Uzaktan okuyorum bnde bnde kilo vermeye calisiyorum ama kalori falan hesaplamadigim icin yazmak istemedim
Anladım :) zor değil aslında ve kilo vermeye yardımcı oluyor saymak tabi kusursuz sayamaz kimse ama elimizden geldiğince doğruya yakın sayıyoruz uygulamalarla canım :)Uzaktan okuyorum bnde bnde kilo vermeye calisiyorum ama kalori falan hesaplamadigim icin yazmak istemedim
cunda adasi ve ayvalik uzun zamandir aklimdaydi, sarimsakliyi da ekleyelim listeye eminim canim, cok guzeldirSarımsaklı ya gittik canım bayağı uzun plajı var kalacak yer de çok
Ayvalık merkez e ve Cunda adasına da gittik bayılırsın
Avrupadan çok turist geliyor
Cuma günü basladim bndeAnladım :) zor değil aslında ve kilo vermeye yardımcı oluyor saymak tabi kusursuz sayamaz kimse ama elimizden geldiğince doğruya yakın sayıyoruz uygulamalarla canım :)
Denemek istersen yardım ederiz
ayy içime mi doğmuş necunda adasi ve ayvalik uzun zamandir aklimdaydi, sarimsakliyi da ekleyelim listeye eminim canim, cok guzeldir
aa hangi uygulamaUygulama var bende de kalori hesaplamadan yapiyorum ben
hayırlı olsun güzel kilo ver inşallahCuma günü basladim bnde
diyet planı mı veriyor uygulamaInsallah canim. Samsung health canim
Yok ben ne yedigimi yaziyorum oda kaloriyi hesapliyordiyet planı mı veriyor uygulama
Ama ben yazmiyorum nne yedigimi kalori hesaplamadan yapiyorumdiyet planı mı veriyor uygulama