- 23 Haziran 2019
- 8.602
- 36.821
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #1.781
Oo başlamışsın fıstığım hayırlı olsunSelamlar kızlar
Sabah 1 ihe minik sandviç ekmek,yarım parmak süzme peynir,çay
Öğle 1 simit,1 bardak ayran
Akşam 200 gr haşlanmış tavuk göğsü,100 gr yoğurt ve 1 ihe minik ekmek
2-3 kupa yarım yağlı sütle filtre kahve
Toplam 1071 kalori
30 dk Leslie,3 lt su
Başladım valla sporu da aksatmayacağım. Özel günler de bitti yılbaşına kadar inşallah es vermek yokOo başlamışsın fıstığım hayırlı olsun
Hadi inşallah yavruBaşladım valla sporu da aksatmayacağım. Özel günler de bitti yılbaşına kadar inşallah es vermek yok
Bana topikten bildirim gelmiyor sinir oldum arama yerinden senin nickini yazıp öyle buluyorumKızlar ben de 2.000 kaloriyle günü kapıyorum
Tartıldım artıdayım ama net olarak sabah bakıcaz
Sorun değil
Şöyle yapıcam : 10 günde en düşük geldiğim kiloya bakıcam
20 gün bitti üçüncü 10 güne girdim
Ben de 2 gün dinleneceğim dedim bakalım dumbell çalışınca kollar bacaklar ağrımaya başladıBaşladım valla sporu da aksatmayacağım. Özel günler de bitti yılbaşına kadar inşallah es vermek yok
Regl üzerine 1 kilodan fazla koyuyor aslında kilo değil ödem tartıda artı çıkarıyor defalarca farkettim bunuRegl de yaklaştı bayağı
1 tane maden suyu içtimKahvaltı 08.00
1 porsiyon peynirli omlet
159 gram üzüm
Atıştırmalıklar
1 Eti form bitterli bisküvi
1 Eti form bitterli yulaf bar
50 gram dondurma
Akşam yemeği 18.00
1 kase mercimek çorbası
2 kaşık tas kebabı
3 kaşık pilav
5 kaşık yoğurt
Bolca mevsim salata
Toplam kalori 1237
Adım 12727
Su 1 litre oldu henüz
konuyu takip et butonuna bastın mı cnmBana topikten bildirim gelmiyor sinir oldum arama yerinden senin nickini yazıp öyle buluyorum
Tok karna tartı doğru değildir sabah aç karna önce wc ye girip sonra kıyafetleri çıkarıp dımdızlak tartı sonucu doğrudur
VuuuuBen de 2 gün dinleneceğim dedim bakalım dumbell çalışınca kollar bacaklar ağrımaya başladı
Umarım hafifçe atlatırım bu dönemiRegl üzerine 1 kilodan fazla koyuyor aslında kilo değil ödem tartıda artı çıkarıyor defalarca farkettim bunu
Afiyet olsun :)1 tane maden suyu içtim
1 büyük fincan limonlu yeşil çay içtim
Başka bir şey yemeden yatıyorum açım şuan demek ki yağdan yakıyor hadi iyi geceler kızlar
Yesssss tamı tamına 116 net yarın da 115 olacak inşallah
Müthiş tebrikler benim bu sabah da aynıYesssss tamı tamına 116 net yarın da 115 olacak inşallah
Whoaaa müthişşYesssss tamı tamına 116 net yarın da 115 olacak inşallah
Dur bakalım canım spora ara verince birden iner belkiMüthiş tebrikler benim bu sabah da aynı
KesinlikleDur bakalım canım spora ara verince birden iner belki