- 23 Ocak 2016
- 32.460
- 48.766
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #1.481
Dondurma 65 gr
1 hurma
Toplam kalori 1065
100 ünü şimdi yakayım hemen
1 hurma
Toplam kalori 1065
100 ünü şimdi yakayım hemen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de 25 kg verdim 3 ayda ama öyle bir spor yapıyordum ki her gün 2 saat sabah 2 saat akşam perişan ediyordum kendimi.Sağol canım daha önceden diyet tecrübem var geçen yaz 10 kg vermiştim artık iyice çözdüm işi
Emek vermeden olmuyor bak yapmışsın karşılığını almışsın tebrik ederim 25 kg harikulade bir performans sonucuBen de 25 kg verdim 3 ayda ama öyle bir spor yapıyordum ki her gün 2 saat sabah 2 saat akşam perişan ediyordum kendimi.
canım bir gün izin mi versen kendine :)Çok açım şuan limonlu yeşil çay içiyorum ben pasta çikolata cips falan yemek istiyorum çok zorluyor beni abur cuburlar
Benim de karnım çok aç şu an uykum da hiç yok bişeyler izleyerek oyalanmaya çalışıyorum inşallah dayanabilirimÇok açım şuan limonlu yeşil çay içiyorum ben pasta çikolata cips falan yemek istiyorum çok zorluyor beni abur cuburlar
beni de acıktırdınız yavv düne göre az yedimBenim de karnım çok aç şu an uykum da hiç yok bişeyler izleyerek oyalanmaya çalışıyorum inşallah dayanabilirim
Yok 60 dan 63.40 oldum hatta 59 dum Ramazandan beri veremedim al ver al ver yaptım 3 4 kilo hep onları vermeye uğraşıyorum yarın sevdiğim çikolata ödülü vericem kendime çok zorluyor çünkü devamı gelir yersem diye korkuyorum yememek daha iyi sankicanım bir gün izin mi versen kendine :)
verdiğin10 kiloyu geri almış halin mi 64 tü?
ne kadar sürede aldın
Ben yemedim dondurma ve hurma dışında yeşil cayı içtim bolca su içtim yatıyorum iyi geceler yemek yok atistir yat sen debeni de acıktırdınız yavv düne göre az yedim
anladım canım yani dengedesin aslındaYok 60 dan 63.40 oldum hatta 59 dum Ramazandan beri veremedim al ver al ver yaptım 3 4 kilo hep onları vermeye uğraşıyorum yarın sevdiğim çikolata ödülü vericem kendime çok zorluyor çünkü devamı gelir yersem diye korkuyorum yememek daha iyi sanki
En iyisi uyumak aç olmalıyız ki yağdan yaksınBenim de karnım çok aç şu an uykum da hiç yok bişeyler izleyerek oyalanmaya çalışıyorum inşallah dayanabilirim
iyi geceler balımBen yemedim dondurma ve hurma dışında yeşil cayı içtim bolca su içtim yatıyorum iyi geceler yemek yok atistir yat sen de
Yok yok 59 olayım o zaman dengede olur inşallah böyle rahat yiyemiyorum yine eski halime döneceğim diye korka korka yiyorumanladım canım yani dengedesin aslında
Planıma uydum. Aksam sadece su içtim. Acıksaydım meyve cayı da içecektim ama acıkmadımneyse deneyerek bulacaz inşallah tatlım
Wuwuuuuu
Sonra ne içmeyi planlıyorsun