- 31 Temmuz 2020
- 19.749
- 59.919
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #1.421
Ay öldüm bittim valla 2 mezdeke 2 de roman havası oynadım 250 kalori harcamışım
Afiyet olsunOlsun motive olmaya devam ben de bugün 1 minik tahinli pide yedim ama akşama sporumu yapacağım
Maşallah balımmSaat 15.00
3 adet hurma
Saat 16.00
1 tane minik tahinli pide
Akşam yemeği 17.00
1 kase kemik çorbası
1 kase tarhana çorbası
Bolca salata
Ardından Kınık soda
Toplam kalori 970
Su çok az içtim
Şuan adım sayısı 19 bin
Doğru canım toptan salarsam başa gönerim en iyisi gıdım gıdım da olsa devam etmekOlur öyle bazen benim de canım sıkıldı sabah +2.60 la 116 kiloyum
Ama kalorimi bozmadan devam ediyorum elbet düzelecek
HarikasıııınSelam kızlar bugün 662 kalori aldım.
Sabah eti form çok tahıllı patlaklardan yedim 40 gr üzerlerine biraz acuka ve zeytin ezmesi sürdüm.
Öğle 1 paket eti form bitter çikolatalı
Akşam 1 tabak taze fasulye
3 lt suyumu tamamladım daha da içerim yatana kadar. Spor olarak dans ettim biraz bugün leslie yapmadım.
3 ayda 10 kg çok az ama ne yapalım böyle olduEylül sonu 114 desek 3 ayda 10 kg
İlaç ve suplement azizliğine rağmen Harika
Valla eskiden nasıl oynuyormuşum canım çıktı. Ama leslie den daha çok terletiyor o kesinuzun zamandır ilk kez mezdeke di mii
Afiyet olsun
Evet yavaş da olsa devamm
Maşallah balımm
Doğru canım toptan salarsam başa gönerim en iyisi gıdım gıdım da olsa devam etmek
Harikasııııngidecek bütün ödemlerr
Hiç de az değil biz 114 diyelim de fazlası bonus olsun3 ayda 10 kg çok az ama ne yapalım böyle oldu
Yeni tartı da aldım eczanedekilerden dümdüz tartı. Gelmesini merakla bekliyorum.
İnşallah eylül sonu 110 olmak istiyorum
Evet öyleValla eskiden nasıl oynuyormuşum canım çıktı. Ama leslie den daha çok terletiyor o kesin
3 ayda 10 kg az değil sağlıklı olan ayda en fazla 4 kilo vermek sen de ideal olanı yapmışsın tebrikler3 ayda 10 kg çok az ama ne yapalım böyle oldu
Yeni tartı da aldım eczanedekilerden dümdüz tartı. Gelmesini merakla bekliyorum.
İnşallah eylül sonu 110 olmak istiyorum
Annem ben de versem azcık deyip akşam bende spora başladıMaşallah yaaaa
Kiloya göre hesapla annecim de diyetisyenler hafta %1 diyor ordan hesapla benim yüzdemi de
Sen benim kafadansın Browni haribo marşmelov üfff afiyet olsun10 eylül menüm
*3 bravo junior
*çekirdek
*mantarlı pilav, et füme, haşlanmış kurufasülye
*çok tahıllı ekmek,peynir,zeytin,yumurta söğüş,reçel
*şekersiz mamul kurabiye
*patlamış mısır
*nesfit bar
*browni
*haribo ayıcık ve marşmelov
Canım helva ve profiterol olmuş mu hiç11 eylül
12.00 ekmek,peynir,omlet ,tahin pekmez,bal,reçel,şokella
türk kahvesi, çekme helva
tavuk burger,ayran,patates
Profiterol ,türk kahvesi
21.30 elma ve leblebi
2 lt su
400 merdiven, 9.000 adım
Hehehe sağol canımSen benim kafadansın Browni haribo marşmelov üfff afiyet olsunçok severim
Neyse senin çok az kaldı canım sabretCanım helva ve profiterol olmuş mu hiç
Şuan ağzım bi sulandı yani profiterol ve dondurmalı tahinli irmik helvası cok severim
Wow
200 zor cnaim yaa. Ben ne yazik ki 1500u gectim dunBana 200 de zor geldi yine 1.100-1.500 aralığı tarzıma dönecem canım
Tamam süperrrrr
hey masallah canim, 4 sarkida 250 kalori cok iyiAy öldüm bittim valla 2 mezdeke 2 de roman havası oynadım 250 kalori harcamışım