- 23 Haziran 2019
- 8.592
- 36.762
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #1.401
Sağol canımİnşallah olursun bir an önce ve kurtulursun tatlım ya
Afiyet olsun canım süper
124 kg ne zaman tartındı?
Temmuz başında 123.97 falandım sanırım tam emin değilim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canımİnşallah olursun bir an önce ve kurtulursun tatlım ya
Afiyet olsun canım süper
124 kg ne zaman tartındı?
Ben geçtiğimiz Pazar diyete başlamıştım 3 Eylül 22 Eylül hedef tarihim diyorum hedefim 59
selam cani, evet ben de tam senin dedigin gibi bir duzene basladim bugun, gunluk 1500 kalori sayacagim basta, maksimum 1500. duruma gore zamanla azaltirim. hergun uygulamadan sayiarim kalorileriDeryaOnDiet canım bir tavsiyem olacak.Sen de bizimle beraber kalori say :)
Çünkü low carb bile olmayabilir yediklerin, olsa da kaloriyi bilmediğimiz için kendini kontrol etmen zorlaşır.
Porsiyonlarını ve yediklerinin tam içeriğini gerçekten bilmiyoruz ve bu beni endişelendiriyor tatlım .
Ben mesela 200 aralıklı sayıcam bundan sonra öyle yazıcam,100 zor geldi.
Sen de kendince bir kalori düzeni bul bize katıl :)
wuuwuu harikasin canimGünaydın hanımlar
Diyete girdikten 1 hafta sonra tartılıyorum dün evde yoktum bugün tartıldım -1.3kg
Annem az vermişsin diyorwuuwuu harikasin canim
Annem az vermişsin diyor
Gayet iyi vermişsinAnnem az vermişsin diyor
Ben de okul yoğunluğu vardı 15 bin adım olmuşAy öldüm bittim valla 2 mezdeke 2 de roman havası oynadım 250 kalori harcamışım
Olsun motive olmaya devam ben de bugün 1 minik tahinli pide yedim ama akşama sporumu yapacağımSelam kızlar ay geçen haftam çok kötüydü ya 600 gr almışım
Enerjim de düşük biraz ama vitamin aldım yürüyüşe çıkacağım
Saat 15.00Kahvaltı 08.15
Evet yine 1 porsiyon peynirli omlet
Ekmek yok
Saat 10.00
1 bardak cappucino
1 paket Eti form hurma incir çiyalı bisküvi
Olur öyle bazen benim de canım sıkıldı sabah +2.60 la 116 kiloyumSelam kızlar ay geçen haftam çok kötüydü ya 600 gr almışım
Enerjim de düşük biraz ama vitamin aldım yürüyüşe çıkacağım
Eylül sonu 114 desek 3 ayda 10 kgSağol canım
Temmuz başında 123.97 falandım sanırım tam emin değilim
58 i 59 a mı çekiyorus kuzumBen geçtiğimiz Pazar diyete başlamıştım 3 Eylül 22 Eylül hedef tarihim diyorum hedefim 59
Günaydın hanımlar
Diyete girdikten 1 hafta sonra tartılıyorum dün evde yoktum bugün tartıldım -1.3kg
Maşallah yaaaaAnnem az vermişsin diyor
Bana 200 de zor geldi yine 1.100-1.500 aralığı tarzıma dönecem canımselam cani, evet ben de tam senin dedigin gibi bir duzene basladim bugun, gunluk 1500 kalori sayacagim basta, maksimum 1500. duruma gore zamanla azaltirim. hergun uygulamadan sayiarim kalorileri