- 31 Temmuz 2020
- 19.749
- 59.919
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #1.381
MidişşşşEvett saat 18 den sonra ne yedim ne içtim ;
1 fincan şekerli Türk kahvesi
1 tane tuzlu kurabiye
1 incir
1 hurma
Toplam kalori 899
Şuan saatimdeki adım sayısı 14996
Bugün 9 lar var hepmarketlerdeki rakamlar gibi 9.99
Kız o midiş neMidişşşş
müthişKız o midiş ne
İnşallah birgünOh ooh geliyor 60 lar çekilinnnn
Ben 1 haftadır abur cubur yemiyorum sadece fit ürünleri marketten alıyorum. Bu şekilde daha iyi hissediyorum meğer ne kadar eziyet ediyormuşum kendimeBen temiz beslenmeye karar verdim arkadaşlar
Olabildiğince az katkı maddeli ve şekerli ilerlemek istiyorum.Bazı günler şeederim tabi de
Çok iyi cnm görüyorum nesfit eti form bisküvi filanBen 1 haftadır abur cubur yemiyorum sadece fit ürünleri marketten alıyorum. Bu şekilde daha iyi hissediyorum meğer ne kadar eziyet ediyormuşum kendime
Ooh afiyet olsunKahvaltımı yaptım pazar kahvemi içiyorum annemle
Sağol canımÇok iyi cnm görüyorum nesfit eti form bisküvi filandüşük şekerli süper
Ooh afiyet olsun
Hesap yapmam lazım
Fena değil canım temizlik vs yapıldı dün dr regl olabileyim diye bir ilaç verdi bir tuhafım her tarafım şiş. Bir de ben oldum olası pazar günlerini sevmiyorum.
Valla nerden baksan bir seneyi bulur 52 hafta diyelim
İnşallah olursun bir an önce ve kurtulursun tatlım yaFena değil canım temizlik vs yapıldı dün dr regl olabileyim diye bir ilaç verdi bir tuhafım her tarafım şiş. Bir de ben oldum olası pazar günlerini sevmiyorum.
Afiyet olsun canım süperİyi akşamlar kızlar
Bugün 1202 kalori oldu
Sabah 2 haşlanmış yumurta, 2 dilim çavdar ekmeği,30 gr süzme peynir,1 ç.k.acuka,çay
Öğle 1 paket eti form hurmalı ve incirli bisküvi,çay
Akşam 1 tabak ton balıklı makarna
Arada 30 gr kadar da şekersiz çikolata
Su 3 lt tamamlamak üzereyim. Spor yok ama baya pazar gezdim,temizlik yaptım.
10 gün kadar regl için ilaç içeceğim baya ödem toplayacağım sanırım zaten yan etki olarak da belirtilmiş. Yine de kalorileri aşmayacağım.