- 23 Ocak 2016
- 32.460
- 48.765
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #1.301
O yüzden işte vücutta su tutulumu var o yüzden artı çıkıyor bol bol yesil çayİçerim canım çay da var kiraz sapı da var. Adet olabilsem güzel olurdu tabi de 4 ay oldu olmadım. C.tesi de onun için dr a gideceğim. C.tesi doğum günüm inşallah bana kötü haber vermez.
Niye cnm boyun kaçTabloda nihai hedef 56 yazıyor canım sen onu 58 yap
Ooh nefiss afiyet olsuunİyi yaptın eve geldim ben de muzlu pankek yaptım tatlı tabağı boyutunda 3 tane çıktı 1 ini yedim kalan 2 sini akşam yemeği olarak yerim. Vallahi bal da dökeceğim.
160 boy ama 55 56 lara düşmek istemiyorumNiye cnm boyun kaç
Ooh nefiss afiyet olsuun
Azcık ele avuca gelelim amaNiye cnm boyun kaç
Ooh nefiss afiyet olsuun
Canım tartı gününü haftaya almıştık haniBugün kalori 1169 yine de bozmadım. C.tesi free yapacağım o yüzden tartıya sinirlenip kaçamak yapmadım.
Sabah geç kalktım 50 gr yer fıstığı ve filtre kahve
Öğle 1 adet tatlı tabağı kadar ince muzlu pankek,filtre kahve
Akşam yine pankek yedim 2 tane 1 ç.k.bal ve kahve
Ayrıca 300 ml yağsız süt toplamda içtim.
Su 4 lt oldu bugün dışarı çıktığım işin baya susamışım. Spor yok.
Supplement almadım. Bi 10 kilo vereyim daha çok spor yapacağım o zaman tekrar deneyeceğim.
Süpersin balımsuGün biter yorgun savasçılarım ekteki fotoğrafta
İnan ki hiç süper değilim mezurayı aldım elime akşam ölçtüm püf göbek 1 cm almış kalça 2 cm almış uğraş dur yeniden kalça 96 indirmiştim çıkmış 99 ile 100 arasınaCanım tartı gününü haftaya almıştık hani
10 gün yapacaktık bu haftanı
Stres yapma haftaya bir gün tartı bildir yeterli
Süpersin balımsu
Ok onda bir sorun yokCanım tartı gününü haftaya almıştık hani
10 gün yapacaktık bu haftanı
Stres yapma haftaya bir gün tartı bildir yeterli
Süpersin balımsu
Azmin var uğraşıyorsun ayrıca kalori kontrolün de iyi bence de süpersin.İnan ki hiç süper değilim mezurayı aldım elime akşam ölçtüm püf göbek 1 cm almış kalça 2 cm almış uğraş dur yeniden kalça 96 indirmiştim çıkmış 99 ile 100 arasına
Bakalım inşallah al ver al ver sıktı artık iyice boğazı tutmak mesele yaniAzmin var uğraşıyorsun ayrıca kalori kontrolün de iyi bence de süpersin.
Bizim kalça kaç cm duymak ister misinİnan ki hiç süper değilim mezurayı aldım elime akşam ölçtüm püf göbek 1 cm almış kalça 2 cm almış uğraş dur yeniden kalça 96 indirmiştim çıkmış 99 ile 100 arasına
Olsun cnm merkür retrosu da bitmiş olurSıfır almak yerine (aşırı pahalanmış) 2.el air walker alayım dedim tam az kullanılmış neredeyse yeni gibi buldum alacağım demezler mi şehir dışına çıktım ne zaman geleceğim belli olmaz diye. Diğerleri pek bir haraptı şimdi dönmelerini bekliyorum bakalım gelir gelmez alıp sporumu bir üst seviyeye taşıyacağım.
Hee okey canımOk onda bir sorun yokben sadece bugün durum kontrolü yaptım. Bugün dr bana hergün tartıl kendini hep kontrol et dedi Ama hergün tartı olmaz diyorlar dedim. sen tartıl tartıl sürekli kontrollü ol dedi bana ay bayılazaaamm hiç böyle dr görmemiştim
Kaç canimBizim kalça kaç cm duymak ister misin
EvetBizim kalça kaç cm duymak ister misin
Afiyet olsunCan kızlar menümü yazmayım tam ziyafetpişman mıyım değilim
2 lt su
5.000 adım, 2 mil leslie
150 merdiven