- 30 Kasım 2019
- 11.783
- 37.358
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #1.261
Heyoooo. Beslenme düzenine devamken gideyim bir değerlerime baktırayım dedim b12 hariç hepsi düzgün çıktı. Bir de biotin kullan dedi gerçi doktorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
heyo tatlım maşallah kızHeyoooo. Beslenme düzenine devamken gideyim bir değerlerime baktırayım dedim b12 hariç hepsi düzgün çıktı. Bir de biotin kullan dedi gerçi doktorum.
Öyle bir şey mi var kız yeni öğrendim. Gittim eczaneden normal olanlardan aldım.heyo tatlım maşallah kız
keratin ve çeşitli b vitaminleri olan ayıcık şeklinde çiğnenen takviyeden alabilirsin tadı bayağı güzel
Yaa niden ya kilo alırsın beni yemeyirim seni ya
Onu da denerim ilaç içmeyeyim yeter kiKolestrol annem akşamdan suya ceviz koyuyor sabah o suyu içiyor o şekilde düşüyor
Gayet güzel o kadarcık tatlı kaç gr ki abartı olsun. Hep kıs kıs nereye kadar ayrıca6eylül
tatlıyı abarttım mı ki
sabah 1 adet tarçınlı yeşil elma, limonlu form çay
öğlen kaşarlı sandviç, sade türk kahvesi
ara 2 mınık eti brownie, 1 alpella mini rulo pasta, sade türk kahvesi
akşam rolling pops nohut cipsi 56 gr, sade nescafe
bayağı kahve içmişim. Neyse1.000 kalori civarı oldu kızlar
5.000 adım, 200 adım
2.5 lt su
Kesinlikle dene annem sürekli uyguluyor kolestrol hapını azalttı annemin çok çıkıyordu Trigliserid 600 leri buluyorduOnu da denerim ilaç içmeyeyim yeter ki
Rosmann dan aldım beybi valla harikaÖyle bir şey mi var kız yeni öğrendim. Gittim eczaneden normal olanlardan aldım.
Çok sağol canım di miGayet güzel o kadarcık tatlı kaç gr ki abartı olsun. Hep kıs kıs nereye kadar ayrıca
Kuşum biotin 100lük B12 30luk galiba. Listeye yazdım.Rosmann dan aldım beybi valla harika
Kaç günlük seninki
Bitince bi bak derim
Tamam kuşum şifa olsunlarKuşum biotin 100lük B12 30luk galiba. Listeye yazdım.
Afiyet olsun canım ben de kahvaltımı yaptımŞimdi istediğim aburcuburları yiyorum ve 4 günlük diyet listesi hazırlıcam