- 23 Ocak 2016
- 32.460
- 48.765
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #1.241
Tamam 61 yazalımFarketmez günü kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam 61 yazalımFarketmez günü kuzum
Dolgu yaptıracağımAfiyet olsun balım
Dişçi kontrolü mü yoksa tedavi mi olcak
Geçmiş olsun şimdiden cnm,kolayc geçsin inşDolgu yaptıracağım
Sağol canımGeçmiş olsun şimdiden cnm,kolayc geçsin inş
65 inşallah bşr günTeşekkür ederim
Nihai kilo hedefin kaç canım?
Tamam canım öyle yapalımLenaG cim senin de haftanı pazartesiden başlatalım mı? Bizle aynı giderdin
Pazartesi tartılırsan öyle yapabiliriz uzatayım bu haftanı 10 güne istersen
Geçmiş olsun daha yeni 4 tane yaptırdım. Hayatımda 2.kez dişçiye gittim çok korktum valla ama boşunaymışDolgu yaptıracağım
Geçmiş olsun canımGeçmiş olsun daha yeni 4 tane yaptırdım. Hayatımda 2.kez dişçiye gittim çok korktum valla ama boşunaymış
Yaa sana da geçmiş olsun korktuguma değmedi bende bir de panik atak var doktor iğneyi vurduğunda gelen panik ellerim zangır zangır titriyordu yazık ya kendime eziyet etmişimGeçmiş olsun daha yeni 4 tane yaptırdım. Hayatımda 2.kez dişçiye gittim çok korktum valla ama boşunaymış
Oh gözün aydın çiçeğimYaa sana da geçmiş olsun korktuguma değmedi bende bir de panik atak var doktor iğneyi vurduğunda gelen panik ellerim zangır zangır titriyordu yazık ya kendime eziyet etmişim
Sağol canım çok açım hala ağzım uyuşuk ağzım diyete girdiOh gözün aydın çiçeğim
Ne ilaci kullanıyorsun canım? Güzel kalori olmuş bu arada ben daha hesaplamadimİyi akşamlar
Bugün çok zorlandım nedense ama kalori 662
Sabah Karabuğday ekmeği ve yağsız karışık kızartma
Öğle sadece yağsız sütle filtre kahve içtim(gün içerisinde de kahve içtim 300 ml yağsız süt oldu)
Akşam 1 muz,10 gr yer fıstığı
2.5 lt oldu 3 ü tamamlarım. 30 dk Leslie
Yarın tahlil sonuçlarım için dr a gideceğim baktım her şey iyi görünüyor ilaçları bırakmak istediğimi söyleyeceğim inşallah ok verir
Sağol canımNe ilaci kullanıyorsun canım? Güzel kalori olmuş bu arada ben daha hesaplamadim
oh ohhhİyi akşamlar
Bugün çok zorlandım nedense ama kalori 662
Sabah Karabuğday ekmeği ve yağsız karışık kızartma
Öğle sadece yağsız sütle filtre kahve içtim(gün içerisinde de kahve içtim 300 ml yağsız süt oldu)
Akşam 1 muz,10 gr yer fıstığı
2.5 lt oldu 3 ü tamamlarım. 30 dk Leslie
Yarın tahlil sonuçlarım için dr a gideceğim baktım her şey iyi görünüyor ilaçları bırakmak istediğimi söyleyeceğim inşallah ok verir
inşallahSağol canım
tiroid,şeker,kolestrol hepsi var bende en azından birinden kurtulsam kârdır.
Kolestrol annem akşamdan suya ceviz koyuyor sabah o suyu içiyor o şekilde düşüyorSağol canım
tiroid,şeker,kolestrol hepsi var bende en azından birinden kurtulsam kârdır.
yirim seni yaKolestrol annem akşamdan suya ceviz koyuyor sabah o suyu içiyor o şekilde düşüyor