- 31 Temmuz 2020
- 19.749
- 59.919
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
İf 4:3 diye geçiyor ama birgün 1500 birgün 500 kalori sayıyorum.LenaG im dün başladığın plana ne diyelim?
Tamam cnmİf 4:3 diye geçiyor ama birgün 1500 birgün 500 kalori sayıyorum.
Harikasın kıııızEveeett bugünü firesiz tamamladım. Foto çekecektim unuttum.
Fatsecret ta görüyorum kimileri sürekli 500-600 kaloriyle besleniyorlar nasıl yapıyorlar anlamadım.
Kahvaltı(1 i geçiyordu )1 haşlanmış yumurta,40 gr süzme peynir,çay ve 2 adet mısır ve pirinç patlağı
4 gibi 2 adet daha mısır ve pirinç patlağı yedim
7 gibi de avuç içi kadar fırın tavuk yedim.
Kendi hindistan cevizi sütümü yaptım birazdan onunla bir kahve içip kendime geleceğim
Canım step yapmak alt bacağı kalınlaştırıyormuş diye duydum ne derece doğru bilmim kiStep tahtası almayı düşünüyorum
Allah iyiliğini versin bir de benim çıktığımı düşün işte o zaman yamulurlardıMerdivende adım sayım 230da kalmış şimdilik kitaplardan yükselti yapacağım umarım zarar vermem bu ağırlıkla
Allah Allah youtube da bi kadın var aerobikçi ve incecik yaCanım step yapmak alt bacağı kalınlaştırıyormuş diye duydum ne derece doğru bilmim ki
Hahaha valla işte ağırız bacım ne diimAllah iyiliğini versin bir de benim çıktığımı düşün işte o zaman yamulurlardı
Valla bu havada azmine sağlıkNeyse step tahtası kalsın kitaplar iş gördü dün
evdeki küçük büyük pilates topları çeşitli dirençte bantlar da cabası
çok sağol bebeimValla bu havada azmine sağlık
Eline sağlık güzel olmuş
sağolEline sağlık güzel olmuş
İyi gidiyordu da misafir geldi börek ve ıslak kek yedim. Akşama sadece kabak ve yoğurt yerim belki sadece kahve içerim. Sabahtan 3 e kadar temizlik yaptık. Belki biraz kalori atmışımdır.
Dünden bugüne -1 im yarın toparlarım.