- 31 Temmuz 2020
- 19.749
- 59.919
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #6.421
Afiyet olsun12.02 menum
8.00
Limon kuru
8.30
Sade kahve
10.00
Kek
13.00
Doner durum
18.00
1 kepçe tavuklu sehriye çorbası
5 yk pirasa
Yogurt
2.5 lt su
10 bin adım
1450 kalori
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun12.02 menum
8.00
Limon kuru
8.30
Sade kahve
10.00
Kek
13.00
Doner durum
18.00
1 kepçe tavuklu sehriye çorbası
5 yk pirasa
Yogurt
2.5 lt su
10 bin adım
1450 kalori
Vallahi sabah yine kendimce yüksek kilo görünce moralim bozuldu Yeni plan yaptım yeniden başladım bugünkü tartımı öbür Pazartesi atacağımHedef60kgolmak nerelerdesin napiyosun
Ayyy nerelerdesin görünmedin hiç. Bugün adım attım sadece ayaklarım patladı yürüyemiyorumÇok yürüyorsun dedim ama
Hayırlı olsun güle güle kullanBir de telefonum bozulmuştu Laptoptan yazıyordum bugün Dışarıdaydım Yeni telefon aldık şimdi girdim
Yeni planlar neVallahi sabah yine kendimce yüksek kilo görünce moralim bozuldu Yeni plan yaptım yeniden başladım bugünkü tartımı öbür Pazartesi atacağım
Dışarıdaydım laptopa da bakamadım canım sen de dinlen biraz ayakların da dinlensinAyyy nerelerdesin görünmedin hiç. Bugün adım attım sadece ayaklarım patladı yürüyemiyorum
Amiiinn teşekkür ederimHayırlı olsun güle güle kullan
Kendime 2 haftalık free time oluşturdum canım burdaki tartı içinYeni planlar ne
Hadi bakalım kolay gelsinKendime 2 haftalık free time oluşturdum canım burdaki tartı için
Bi de diyetisyen hesabı sayıcam 1 birim 60 kalori
Tesekkür ediyorumHadi bakalım kolay gelsin
Çok kalori şeyler yiyince biraz aç kaldım gibi oldu ama zorla akşamı ettik. Bugün arti çıkmak benimde canımı sıktı ama sıkıntı yok devam.Senin günün nasıldı :)
DevaaamÇok kalori şeyler yiyince biraz aç kaldım gibi oldu ama zorla akşamı ettik. Bugün arti çıkmak benimde canımı sıktı ama sıkıntı yok devam.