- 31 Temmuz 2020
- 19.749
- 59.919
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #6.441
günaydınGünaydın
+350 daha sağlıklı beslenmek yaramıyor bana galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydınGünaydın
+350 daha sağlıklı beslenmek yaramıyor bana galiba
olabilir belki çiğ dokunuyordurBeyaz lahana salatasi yiyorum.. Ödem atsın diye o gaz siskinligimi yapıyor acaba
Evet hele çok çeşitli yediğinde uzun uzun yazıyorsun ya eyvah diyorum ne çok yemişimsende yapıyor mu ?
Bilmiyorum ki regli de bitti ben biraz daha eksi gelirim diye beklerken artı olmadı hiç. Detoks yapasim var aslında ama cuma cumartesi pazar misafirli günlü geçecek detoks arkası yiyeceğim için detoks boşa gidecek o yüzden haftaya kesin yapacağımbelki kendini diyet psikolojisine sokup farklı şeyler yediğin için artı geliyosun
Afiyet olsunbiz de açık büfe kahvaltıya gidicez senin günlerden etkilendim galiba
bana karşı bir sorumluluk hissetme canım ama kendi defterine yazman faydalıEvet hele çok çeşitli yediğinde uzun uzun yazıyorsun ya eyvah diyorum ne çok yemişim
Kısa yazınca az yemişim gibi geliyor. Menü yazmak beni de geriyor. Kalori hesabı yapmakta çok geriyor aslında ama verene kadar dayanacagjz artık