- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 35
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #6.381
Limon kürü yapıyorum acaba omu iyi geliyor. Hemen hemen aynı dönemlerde hindiba kahvesi içmeye başladım. Spor da aksatmadan yapıyorum. Hangisi eksiyi getiriyor acaba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay üzüldüğü şeye bakGünaydın bende anormal biseyler oluyor onu bulmam lazım -300 geldim sabah. Tartj benimle kafa mı buluyor anlamadım. Çok geç yedim dün normalde eksi bi yana +1 le falan uyanırdım.
Üzülmedim bisey olur eksiler gider diye korkuyorum kandırmaca falan olur evet ya demek ki kaloriyi ayarlayınca gecde yesen bisey olmuyormuş bisey daha öğrendik hadiay üzüldüğü şeye bak
kız demiyo muydun 2000 hatta 3000 e çıkıyodum diye
aynen ben gece meyve tatlı da yiyordum tabi dikkat edicem artık bu haftaÜzülmedim bisey olur eksiler gider diye korkuyorum kandırmaca falan olur evet ya demek ki kaloriyi ayarlayınca gecde yesen bisey olmuyormuş bisey daha öğrendik hadi
Bendesimitli kahvaltımı yapıyorum
hehe afiyet olsun
Ara da bisey yemem heralde geç oldu zaten kahvaltı aksi bisey olmazsa akşam yemeğini de 5 de falan yiyip bitireceğim. Mantar sote ve bulgur pilavi yemeyi planlıyorum. Aksi bisey olmazsa bu günü 1000 kaloriyle falan kapatabilirim.günün geri kalanında planın nasıl?
çok iyi.Ara da bisey yemem heralde geç oldu zaten kahvaltı aksi bisey olmazsa akşam yemeğini de 5 de falan yiyip bitireceğim. Mantar sote ve bulgur pilavi yemeyi planlıyorum. Aksi bisey olmazsa bu günü 1000 kaloriyle falan kapatabilirim.
Bende belki 70 e ziplarimhadi geliyor eksiler
gün menüsüyle 300 gidiyosa 1 kilo bile gidebilir yarınaBende belki 70 e ziplarim
Evet çok umutlandırdı beni bakalım pazartesine nasıl başlayacağızgün menüsüyle 300 gidiyosa 1 kilo bile gidebilir yarına
Bende icecegim birazdan kahvemi sonra yemek sonrada sporyyk ve diyet mamul yiyorum
çok iyiBende icecegim birazdan kahvemi sonra yemek sonrada spor
Aslında benimde bacaklarda derman yok ama yine de yürüyeceğim. 6 lari görene kadar devam yürüyüşeçok iyi
enerji durumun nasıl :)
ben dinlenicem bugün