- 31 Temmuz 2020
- 19.749
- 59.919
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #6.341
Ayça kayanın bir kitabi vardı sayarak zayıflıyorum. 5333 diye 5 tahil 3 et 3sut 3 meyve diye. Bi arkadaşım Ayça kayayla kilo vermişti bi yöntemle yıllardır koruyor. Uyguluyor hala1den 8e saymak iyi fikir gibi
Sen diyet günlüğünü yoluna koyana kadar zayiflayacaksin benceyarın tartılmam ve yola devam kaloriyi düşürücem artık
yaaAyça kayanın bir kitabi vardı sayarak zayıflıyorum. 5333 diye 5 tahil 3 et 3sut 3 meyve diye. Bi arkadaşım Ayça kayayla kilo vermişti bi yöntemle yıllardır koruyor. Uyguluyor hala
hahahaSen diyet günlüğünü yoluna koyana kadar zayiflayacaksin bence
Selam canım
Çok yorma kendini kalori açığı yaratacağız tek yol buhahaha
hala düşünüyorum diyomuşumşunu değiştiricem bunu düzelticem filan
Ben her gün tartiliyorumtartıldım 71.570.7 filan gelir heralde sabaha ama tartılmayım sabah
10 subat bomba menum
9.00 limon kuru
10.00 Sade kahve
11.00 2 yumurtadan omlet,2 dilim peynir, 1yk recel
19.00
3 mercimek köftesi
5 sarma 1 kuru biber 1kuru patlıcan dolması
3 yk kisir
1 dilim patatesli börek
1 dilim bisküvili pasta
Tursu . Marul
21.00
1 dilim pasta
2 lt su
20 bin adım
30 dk koşu bandında tempolu yürüyüş
1 saat dans yedikten sonra bos bos oturacagimiza kizlarla hoplayip ziplayip en azindan pastayi yakalim dedik ,
1500 kaloriyi aştım ama sporla 700 kalorilik açığım var.
Bende sabah 71.75 dim acilen 6 lari görmem lazım bütün kıyafetlerim max 68 kiloya kadar oluyor. Eşofmanla dolaşıyorum resmentartıldım 71.570.7 filan gelir heralde sabaha ama tartılmayım sabah
kaloriyi azaltıcam ben deSelam canım
Denedigimiz yöntem tehlikeli biraz baya bi tecrübe sahibi olmak lazım. Karambole denemek zor. Saçma geliyordur yaptıklarımızgeçen gelen hanım haftada 500 grı beğenmedi galiba ses yok
inş görürsünBende sabah 71.75 dim acilen 6 lari görmem lazım bütün kıyafetlerim max 68 kiloya kadar oluyor. Eşofmanla dolaşıyorum resmencumartesi sabah 6 li biseyler görmem lazım pazartesi tartisina göre sikacağım benee
Evet sakın düşürme. Ben önceden çok yaptım bu hatayı direk katı diyetlerle başlayıp hem çabuk yoruluyordum hem de takılınca daha fazla qzaltip kiramiyordum. Aşağı yukarı aynı kilolardayiz 1500 kalori alıp 500 kalorilikte spor açığı yaratsak sağlıklı hafta da 1 kilo kesin veririzkaloriyi azaltıcam ben de
en fazla 1.500 alayım diyorum, şimdi birden düşürürsem vücut korumaya alabilir zaten