- 31 Temmuz 2020
- 19.749
- 59.919
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #6.281
Evet erken bitirmem iyi oldu. Zaten 800 kalorilikte spor yaptım. Ama eksi gelmem belki çünkü ödem olabilir belki bilmiyorum. Yeni yöntemi dene bakalım nasıl olacak. Hersey psikolojide bitiyor bazen ben diyet bu kadar hayatıma girmeden çok irdeleyip çok şey öğrenmeden önce daha kolay kilo veriyordum. Et çok masumdu benim için sonra kalorilere bakmaya başlayınca kalorisi yüksek ister istemez belli bir süre sonra çok yedim kilo alacağım gibi düşüncelere girmeye başladım. Yogurt salata meyve bulgur da buna dahil. Kalorilerini öğrendikten sonra kilo yapacak buda kafası oluşmaya başladı. Önceden pasta börek tatli abur cubur ekstra şeyler yiyince kilo alıyordum. Şimdi herseyden alıyorum.sabah yyk, limonlu su,şekersiz mamul, elma şekeri
beyaz ekmeğe zeytinli beyaz peynirli sandviç, siyah çay
ara yy süt 200 ml ,lifalif kuruyemiş bar, hindistan cevizli truffle
sayrem çedarlı tavuk,salata, makarnası
ara waffle, siyah çay
sade türk kahvesi, kuru trabzon hurması, badem
Sistemimiz işe yararsa gelirler yaramazsa dalga geçmeye gelirlerüyeden çok ziyaretçiler takip ediyor sayfamı hehe
Yiyerek derken ölümüne yemiyoruz tabi ki. Sadece yasaklar koymuyoruz kendimize normalde yemediğimiz şeyleri diyette de yemiyoruz. Beslenme alışkanlıklarımiza göre kontrollü davranıyoruz. Spor yapıyoruz kalori açığı oluşturuyoruz. Ben pazartesinden cumaya 450 gr verdimYiyerek zayıfladınız mı
Afiyet olsun ben de deneyeceğim de ondan soruyorum. Kimsenin ölümüne yediğini söylemedim tabiki.Yiyerek derken ölümüne yemiyoruz tabi ki. Sadece yasaklar koymuyoruz kendimize normalde yemediğimiz şeyleri diyette de yemiyoruz. Beslenme alışkanlıklarımiza göre kontrollü davranıyoruz. Spor yapıyoruz kalori açığı oluşturuyoruz. Ben pazartesinden cumaya 450 gr verdim
Yanlış bilgilendirme yapmamak adına açıklamak istedim. Başarılar dilerimAfiyet olsun ben de deneyeceğim de ondan soruyorum. Kimsenin ölümüne yediğini söylemedim tabiki.
diy mi yaa evet yağsız bişey de yesem kalori sayınca strese giriyorumEvet erken bitirmem iyi oldu. Zaten 800 kalorilikte spor yaptım. Ama eksi gelmem belki çünkü ödem olabilir belki bilmiyorum. Yeni yöntemi dene bakalım nasıl olacak. Hersey psikolojide bitiyor bazen ben diyet bu kadar hayatıma girmeden çok irdeleyip çok şey öğrenmeden önce daha kolay kilo veriyordum. Et çok masumdu benim için sonra kalorilere bakmaya başlayınca kalorisi yüksek ister istemez belli bir süre sonra çok yedim kilo alacağım gibi düşüncelere girmeye başladım. Yogurt salata meyve bulgur da buna dahil. Kalorilerini öğrendikten sonra kilo yapacak buda kafası oluşmaya başladı. Önceden pasta börek tatli abur cubur ekstra şeyler yiyince kilo alıyordum. Şimdi herseyden alıyorum.
hahahaSistemimiz işe yararsa gelirler yaramazsa dalga geçmeye gelirler
Yiyerek zayıfladınız mı
Afiyet olsun ben de deneyeceğim de ondan soruyorum. Kimsenin ölümüne yediğini söylemedim tabiki.
Geçen sayfaları dolaşırken bir sayfada gördüm seni 61 kiloydumhahahaaman zaten yıllardır kiloluyum kısa bir aralık hariç
50 cent in albümü var "get rich or die trying" biz de "get fit with eating cakes or die trying" yaparız
günaydınlarGeçen sayfaları dolaşırken bir sayfada gördüm seni 61 kiloydumbi kere olmuş yine olur