- 31 Temmuz 2020
- 19.749
- 59.919
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #5.781
Hayırdır cnmSelam tel de sorun oldu pek gelemedim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırdır cnmSelam tel de sorun oldu pek gelemedim.
Selam canım afiyet olsunSelam dünkü menümü pek hatırlamıyorum biraz rahatsızdım ama 1250 civarı bir kaloriydi ve su az içtim
Bugün de birşey yapamadığım sandviçle idare ettiğim bir gün oldu kalori 800
Öğle ve akşam hazır sandviçlerden yedim yanında da çay
Su 2 lt
Ayh içim kurudu şimdi kahve içiyorum portakal ve tarçın aromalı.
Yarın sulu tencere yemeği yapacağım inşallah
tamam canım afiyet olsunAy yazmayı unutmuşum kahvenin yanına bir de 10-15 tane kadar sarı leblebi yediydim
Yok canım düşmek değil daha ziyade yürürüm artıkYapma ya. Daha çok gaza gel. Düşürme kendini kızz. İnişlerle çıkışlarla bu yolu aşacağız
iyi pazarlarGünaydııın mutlu pazarlar
Mikrofonda sorun var yarın yine teknik servise gidiyorHayırdır cnm
Selam afiyet olsun tavuk var bizde deSelam
Mıymıy bir gün yine pazar günlerini de hiç sevmem.
Akşama bol sebzeli bir esmer bulgurdan pilav yaptım yanına da cacık
Selam sabah beyaz peynir ve kaşar peynir yedim bol bol 3 yeşil zeytin bi küçük dilim pastırma yanına 2 dilim tahıllı ekmekSelam afiyet olsun tavuk var bizde de
selam ben de sabah bol peynir yedimSelam sabah beyaz peynir ve kaşar peynir yedim bol bol 3 yeşil zeytin bi küçük dilim pastırma yanına 2 dilim tahıllı ekmek
Öğlen menengiç kahvesi ve leblebi bir tane hurma
Akşam da 1 tane ıspanaklı pide yedim kayınvalidem yapmış dayanamadım
Şimdi de spor yapacağım
güzel canım pilava ne sebzesi koyuyorsunSelam bugün kalori 1210
Sabah yumurtalı ekmek 4 baya ince dilim,çay
Öğle sütlü kahve
Akşam büyükçe bir porsiyon sebzeli bulgur pilavı ve cacık
2 lt su
Yok tereyağ yoktu üstü kapalı pideydi popaça hamuru gibi yapmış yumuşaktı. Ama aşırı büyük değildi yediğim. Hala yerimden kalkamadım spora mutfak dolaplarını boşaltıp sildim iç dış. Tabanlarım ağrıyorselam ben de sabah bol peynir yedim
üff tereyağıda sürdü mü
sporunu da yaz sonra ekleyim tabloya hepsini
ben de dün kır pidesi yedim sosisliYok tereyağ yoktu üstü kapalı pideydi popaça hamuru gibi yapmış yumuşaktı. Ama aşırı büyük değildi yediğim. Hala yerimden kalkamadım spora mutfak dolaplarını boşaltıp sildim iç dış. Tabanlarım ağrıyor
Maalesef reflü olduğu için turşu neredeyse hiç yemiyorum oysa çok severim. Acıyı ise olabildiğince azaltmaya çalışıyorum.güzel canım pilava ne sebzesi koyuyorsun
turşuyu acıyı azalttın mı bi de :)