- 23 Haziran 2019
- 8.592
- 36.763
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #5.661
Selaammm bende de -400 gr dahhaaaa
Oh be geldikleri gibi gideceklerrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tişikkir idiriiimAfiyet olsun
Ooo süpersiiiinSelaammm bende de -400 gr dahhaaaa
Ödül günü yapıyor musunuz ben adet oldum hehehe bi tatlı patlatacağım sanırımOoo süpersiiiin
Şahsen ben eğer o gün canım isterse yiyorum sonraki öğünde dengelemeye çalışıyorum hoş bu ara cozuttum ama normalde öyle yapıyorumÖdül günü yapıyor musunuz ben adet oldum hehehe bi tatlı patlatacağım sanırım
Ben 3.haftamdayım 2 gün şekersiz yaptım canım ama daha çok yapacağım inşallahÖdül günü yapıyor musunuz ben adet oldum hehehe bi tatlı patlatacağım sanırım
Seninle detoks yapmaya hazırlıyorum kendimiŞahsen ben eğer o gün canım isterse yiyorum sonraki öğünde dengelemeye çalışıyorum hoş bu ara cozuttum ama normalde öyle yapıyorum
Anladım benim daha ilk haftam ya çok da koyvermek istemiyorum.Şahsen ben eğer o gün canım isterse yiyorum sonraki öğünde dengelemeye çalışıyorum hoş bu ara cozuttum ama normalde öyle yapıyorum
Ya ben pastane supanglesi yemeye bayılıyprum ama alamadık bu gece evde Nutella var direniyorum yememek içinBen 3.haftamdayım 2 gün şekersiz yaptım canım ama daha çok yapacağım inşallah
Ne yiceksin
PekiAnladım benim daha ilk haftam ya çok da koyvermek istemiyorum.
Diren bakalım :)Ya ben pastane supanglesi yemeye bayılıyprum ama alamadık bu gece evde Nutella var direniyorum yememek için
Ben sadece maydanoz ve limon olayını yapabiliyorum. Çorba falan denedim ve de kabak yapamadımSeninle detoks yapmaya hazırlıyorum kendimi
1 hafta şöyle inşallah
Günü ayarlayalım başlangıç için
Güzel canım bak ne güzel karnabahar yemişsinİyi geceler
Kalori 1057
Sabah 1 kaşarlı tost,1 bardak vişne suyu
Öğle 1 muz,1 armut
Ara sütlü kahve
Akşam Karnabahar graten,1 yk zeytinyağlı salata
2 lt su
Ne çorbası denedin canımBen sadece maydanoz ve limon olayını yapabiliyorum. Çorba falan denedim ve de kabak yapamadım