- 31 Temmuz 2020
- 19.749
- 59.919
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #2.521
afiyet olsun ponçiğimKremalı kahve içmiyordum diyette ama bugün bir cappucino aldım özledim
ben de 18gr kek yedim sade nescafeylen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
afiyet olsun ponçiğimKremalı kahve içmiyordum diyette ama bugün bir cappucino aldım özledim
Macchiato içmedim ona şükrediyorumafiyet olsun ponçiğim
ben de 18gr kek yedim sade nescafeylen
Evet canım 80 lerle evde yürüyüşcanımcım bu 25 dk yürüyüş sadece yürüyüş mü başka hareketler de yaptın mı? bi videon vardı senin o mu
Leslie nin Türk versiyonucanımcım bu 25 dk yürüyüş sadece yürüyüş mü başka hareketler de yaptın mı? bi videon vardı senin o mu
İyi yapmışsın çok sıkınca ipin ucu kaçıyor sonunda ammaaan başlarım diyete falan diyor insan yani en azından ben öyleydimKremalı kahve içmiyordum diyette ama bugün bir cappucino aldım özledim
Yaaaa gururlandım beee afferim kızz sen gitme dra bak hayırlısı buymuşAyy kızlar ben size 113 oldum
demiş miydim
Şöyle kocaman bir ekşimayalı ekmeğin üzerine avokado sürmeye bayılırım bol limonluYaaaa gururlandım beee afferim kızz sen gitme dra bak hayırlısı buymuş
keto hormonlarına da iyi gelir bence
avokadoyuda öneririm
salataya da güzel oluyörŞöyle kocaman bir ekşimayalı ekmeğin üzerine avokado sürmeye bayılırım bol limonlu
Hmm hiç denemedim deneyeyimsalataya da güzel oluyör
Benim de evde kahve şuruplarım var ben onlara bakıyorum onlar bana kahveme katmamak için üstün çaba harcıyorumMacchiato içmedim ona şükrediyorum
Maşallah ne ara olduAyy kızlar ben size 113 oldum
demiş miydim
Canım karbonhidratı maks.40-50 birim yapınca oldu çok şükürMaşallah ne ara oldu
Tatlandırıcılı olanlar daha pahalı sanırımBenim de evde kahve şuruplarım var ben onlara bakıyorum onlar bana kahveme katmamak için üstün çaba harcıyorum
60kiloyum bana çok söyledi karb.kıs protein fazlalaştır diye ama cesaret edemiyordum sonunda başardım. Ama zor mu zor yaniMaşallah ne ara oldu
Canım karbonhidratı maks.40-50 birim yapınca oldu çok şükür
Bir de tartıda eksi görmeyince motivasyon daha çok düşüyor neyse ki dolaptaki gofretlere ellemedimİyi yapmışsın çok sıkınca ipin ucu kaçıyor sonunda ammaaan başlarım diyete falan diyor insan yani en azından ben öyleydim
Türk kahvesini bana çok sevdiren diyetim cağnım benimBenim de evde kahve şuruplarım var ben onlara bakıyorum onlar bana kahveme katmamak için üstün çaba harcıyorum