- 23 Ocak 2016
- 32.461
- 48.768
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #2.561
Allah kabul etsin inşallahOrucumu açtım , 3 yk barbunya,3 yk pirinç pilavı, yarım bardak şalgam , 1 büyük bardak su , 3 yk yoğurt yedim
Ben de barbunya yaptım afiyet olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kabul etsin inşallahOrucumu açtım , 3 yk barbunya,3 yk pirinç pilavı, yarım bardak şalgam , 1 büyük bardak su , 3 yk yoğurt yedim
Afiyet olsun Allah kabul etsinOrucumu açtım , 3 yk barbunya,3 yk pirinç pilavı, yarım bardak şalgam , 1 büyük bardak su , 3 yk yoğurt yedim
Allah kabul etsin canımOrucumu açtım , 3 yk barbunya,3 yk pirinç pilavı, yarım bardak şalgam , 1 büyük bardak su , 3 yk yoğurt yedim
SüperrEvvet bugünkü menüm
Toplam kalori 1095 Karbonhidrat 66
Sabah 3 yumurtadan kaşarlı omlet,çay
Öğle 2 küçük köfte,kola zero yarım bardak
Arada sütlü filtre kahve ,1 minicik paket jelibon
Akşam 7 küçük köfte karışık yeşil salata
3 lt su tamamlamak üzereyim
20 dk yerli Leslie
Kızlar çok hoş
Harikasınız be kızlarrIyi geceler kizlar bugün kü kalorim 1116 :)
10 gün mü çok uzun bir süre hani plan yapıyordunBen menü yazmaym bu 10 gün. Makroları geçireyim tabloma sadece
Bende sadece kalori yaziyorum :)Ben menü yazmaym bu 10 gün. Makroları geçireyim tabloma sadece
Gelir gelir darısı başıma inşallahTok karna kıyafetle ve bir sürü su içtikten sonra tartıldım 114 çıktım genelde 1.5 2 kg fark ediyor ertesi güne. Ayy çok heyecan yaptım 112 ler gelir mi acaba yarın
Gelir canim gelirTok karna kıyafetle ve bir sürü su içtikten sonra tartıldım 114 çıktım genelde 1.5 2 kg fark ediyor ertesi güne. Ayy çok heyecan yaptım 112 ler gelir mi acaba yarın
canın nasıl isterse kuzum ,senin hedeflerine bağlıBende sadece kalori yaziyorum :)
yiaaaaa öyle bir sarılmak istedim ki sana şu anTok karna kıyafetle ve bir sürü su içtikten sonra tartıldım 114 çıktım genelde 1.5 2 kg fark ediyor ertesi güne. Ayy çok heyecan yaptım 112 ler gelir mi acaba yarın