- 23 Ocak 2016
- 32.460
- 48.766
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #2.481
Bana bi nazara okusanız üfleseniz noldu bana ya 60.7 kaldı sabaha yine tartıda 60.7 mi göreceğimcanım 60 ların başına geleyim de arttıracağım sporun yoğunluğunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana bi nazara okusanız üfleseniz noldu bana ya 60.7 kaldı sabaha yine tartıda 60.7 mi göreceğimcanım 60 ların başına geleyim de arttıracağım sporun yoğunluğunu
dün gece mi okumak makbuldü? oraç da tutmadıkBana bi nazara okusanız üfleseniz noldu bana ya 60.7 kaldı sabaha yine tartıda 60.7 mi göreceğim
Bu kandilde oruç tutmayı önermiyor hocalar sevinçle yiyin için kutlayın diyorlar ben daha bir şey okumadım yatmadan evvel okuyacağım inşallahdün gece mi okumak makbuldü? oraç da tutmadık
öyle mi canımBu kandilde oruç tutmayı önermiyor hocalar sevinçle yiyin için kutlayın diyorlar ben daha bir şey okumadım yatmadan evvel okuyacağım inşallah
Görmezsin inşallahBana bi nazara okusanız üfleseniz noldu bana ya 60.7 kaldı sabaha yine tartıda 60.7 mi göreceğim
ay erken mi yatıyorsun iyi geceler balıımmmKızlarcım iyi geceler öpüyorum sizi
İyi geceler canımİyi geceler
Yok görünmüosun canımÖff yattım döndüm bir o taraf bir bu taraf kalktım yine
Bu arada ben hep online görünüyorum kk da tel de ana ekrana aldım sayfayı
Günaydın canım nasılsın :)Günaydin kizlarr :)
Ben yine yine yine aynıSelam herkese :) tartılcam ben de
Ben yine yine yine aynı
Belki deGünaydınn o kadar kalori açığı ve tempo olmasına rağmen neden kilo azalmıyor şuna bağlıyorum her gün yediğim yulaf bardaki yağ depolandı sanırım sinirlerim bozuldu ya nasıl bu kadar oluyor anlamıyorum