- 23 Ocak 2016
- 32.460
- 48.766
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #2.341
Evet sonra sosyal medyadan zayıf bi ünlüye bakıyorsun geçiyor dur ben bi Harde Ercel bakıp geleyim kız baya zayıfladıKonustukca daha cok cekiyo ama :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet sonra sosyal medyadan zayıf bi ünlüye bakıyorsun geçiyor dur ben bi Harde Ercel bakıp geleyim kız baya zayıfladıKonustukca daha cok cekiyo ama :))
Yok yok diyet ürünü yapmaktansa hiç yeme daha iyiGeçen diyet tiramisu yapayım dedim.Iyyy tövbe tanrıma o nasıl birşey
İyi akşamlarIyi aksamlar kizlarr
Ay benim de sevdiğim oEvettt
Ben de izliyorum cemrem geldi bi o bi barbarosValla şu an masterchef izleyip hayıflanıyorum. Şu kilolar bir gitsin şunu yiycem bunu yiycem. E ne anladım diyetten ama dimi
Yalnız benim eskiden bir taktiğim vardı gerçi dr lar kızıyor ama ben bir gün yerdim bir gün lokma yemezdim hep kilomu öyle korudum
Ah bu topiği açan yok muuuuKonustukca daha cok cekiyo ama :))
Bnde tiktoktan zayiflayanlara bakiyorm :)Evet sonra sosyal medyadan zayıf bi ünlüye bakıyorsun geçiyor dur ben bi Harde Ercel bakıp geleyim kız baya zayıfladı
hay diyetin batsın mı dediiinGeçen diyet tiramisu yapayım dedim.Iyyy tövbe tanrıma o nasıl birşey
Tabi ya kendin yaparsın meleğimYa bir sürü videoya denk geliyorum işte şu kadar kilo verdim şöyle yaptım böyle yaptım sonra bir diyorlar tüp mide ameliyatı oldum diye
Birkaç ay önce ben de baskılara dayanamayıp olacaktım hatta tüm tahlilleri yaptırırken son anda dr da sağolsun vazgeçirmeye çalıştı eski topikteki arkadaşların desteğiyle vazgeçtim
Iradeli olunca her turlu verilirde iste :))Ya bir sürü videoya denk geliyorum işte şu kadar kilo verdim şöyle yaptım böyle yaptım sonra bir diyorlar tüp mide ameliyatı oldum diye
Birkaç ay önce ben de baskılara dayanamayıp olacaktım hatta tüm tahlilleri yaptırırken son anda dr da sağolsun vazgeçirmeye çalıştı eski topikteki arkadaşların desteğiyle vazgeçtim
Arada kacamaklar yapiyozYa bir sürü videoya denk geliyorum işte şu kadar kilo verdim şöyle yaptım böyle yaptım sonra bir diyorlar tüp mide ameliyatı oldum diye
Vericem vericem 100 ü bir göreyim gerisi çorap söküğü gibi gelecekIradeli olunca her turlu verilirde iste :))
Insallah canim insallahhVericem vericem 100 ü bir göreyim gerisi çorap söküğü gibi gelecek
Olsun yakıyoruz amaArada kacamaklar yapiyoz
İvitttOlsun yakıyoruz ama
Benim eski mankenler bilgisayarda arka plandı Claudia Schiffer,Cindy Crawford,Naomi CampellZara ne güzel zayıflamıştı tam fit biri olmuştu birkaç gün önce tv de gördük çok şaşırdık yine eski haline dönmüş
Valla şimdi Hande Ercele baktım ama o biraz fazla zayıfladı sankiBenim eski mankenler bilgisayarda arka plandı Claudia Schiffer,Cindy Crawford,Naomi Campell
Hep onlara bakardım
Hiç pişman değilim arada lazımArada kacamaklar yapiyoz
Onlar gibi olımayız boşver cnmBenim eski mankenler bilgisayarda arka plandı Claudia Schiffer,Cindy Crawford,Naomi Campell
Hep onlara bakardım
İvittHiç pişman değilim arada lazım
Hedef60kgolmak ellerine sağlık tablo çok iyi görünüyor.