• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HDP’li Altan Tan’dan ‘tekke ve zaviyeler’in için açılması için kanun teklifi

okypete misty dayla kankalik yapacagina hala okuyaminmi gerileri isine gelmiyor degil mi?
sen varya cok kurnazsin mikser gibi ortaligi karistirip aglarsin anneme bunu dediler diye.
ama baskadina yapilinca ne varki modunda gezersin.

okudum. ilk saldıran sensin. kopyaladım bile.

Koca bulalım demedim, okudun mu mesajı bunu söylüyorsun?

Eğer bunu dediysem, sana koca bulalım dediysem getirin mesajımı.

Bekarmısın bak Davutoğlu bekar kalmayacak evlendirecek tüm bekarları dedim. Nickine istinaden de nickinin anlamını sonradan anladım. Buradan birine laf çarpıyor aklınca hem nickle hem profil fotosuyla. Bu mu edep??

Koca bulalım ne demek ya? Atıp atıp durmayın, edebinizi takının.

Akabinde sana bulalım kocan sana yetmiyor diye mesaj attı 2-3 kez.

Bunun karşılığı bu yani. İşte bence sen de ne olduğunu şu mesajla belli ettin.

Sizin yapınız bu millete bel altı vurmak, hoşunuza gidiyor millete edilen laflar.

O mesajı okuyıp egosunu tatmin eden, bel altı vurucu, millete hakaret eden sana ne desem boş.

Sizin gibiler anca profilden millete hakaret eder ego tatmine dersiniz.

Sana destek çıkmak ne ya, sen bence ettiğin her hakaretin karşılığını alıyorsun bence.

Bir de burada senin gibilere kendimizi ifade etme telaşındayız ne aptalız...
Senin gibiler sıkısınca oh olsun haketmissin dersiniz zaten sonrada hakaret ediyorsun diyorsun.senin yaptigin ne o lafi savunuyorsun.sana da az bile soylemis o zaman.
sen o kisiye sana koca bulalimdenek istedin lafi cevirme.oh ya edepsizlik yap edep bekle.
ya akbaba gibi usustuler yine ikiyuzluler :)

Senelerdir surdayiz aman lafi koyayim,aman son sozu soyleyeyimi en son alaraeyle yapardik.O da 3 sene once.O zaman bile tek tuk cirkinlesip ban almistik.Artik her gun ayri bir kavga.Birakin Allahaskina sunu yapmayi.Enerjinizi almiyor mu? Iyi mi geliyor bunyenize anlamadim ki ? Baktin 2-3 alintidan sonra ortam gerilecek uzaklasin surdan ya sakayla karisik espri yapin ama ne gerek var bu kadarina? Bir ortamiz yok.Diger topicte de espri yapmamizdan dem vurulmus.Napalim burdaki gibi hakaretleri havada mi ucuralim.Valla bu bolum acayip bir hal almaya basladi.Anlam veremiyorum artik.

Senelerdir surdayiz aman lafi koyayim,aman son sozu soyleyeyimi en son alaraeyle yapardik.O da 3 sene once.O zaman bile tek tuk cirkinlesip ban almistik.Artik her gun ayri bir kavga.Birakin Allahaskina sunu yapmayi.Enerjinizi almiyor mu? Iyi mi geliyor bunyenize anlamadim ki ? Baktin 2-3 alintidan sonra ortam gerilecek uzaklasin surdan ya sakayla karisik espri yapin ama ne gerek var bu kadarina? Bir ortamiz yok.Diger topicte de espri yapmamizdan dem vurulmus.Napalim burdaki gibi hakaretleri havada mi ucuralim.Valla bu bolum acayip bir hal almaya basladi.Anlam veremiyorum artik.
Alaraey dedin bak yine huzunlendim. Az sidik yarışı yapmadik burada onunla :KK53:

ayrıca aratma sen bul koy önüme o mesajları.
bu topikte bir tik geride o mesajlari okuyupta okunadim diyorsun ya yaziklar olsun.diyemiyorki evet misty day iyi demis.

erkeksizlikren herkesi erkek saniyorsun kuduruk yazmis iste dedigi buydu nasil?
cok guzel dimi :)
hosuna gittimi :)
sana dense varya iyi mikserlik yapardin.

çekirdeğim çayım bitti bir taneside acı çıktı..hanımlar devam edecekseniz çekirdek almaya gidiyorum...:KK53::KK53:

persembe gunu ilk daldiran kimdi.
o da ona cevapti.ya ben kine laf anlatiyorum.
senin annene laf edincede sen vaslatmistin tartismayi :)
ne diyorsun bir anlasam. perşembe nerede daldırmış. ayrıca varsa öyle şey burada daldırma yaz özelden. bana az yazmadın zamanında özele, konuşun çözün sorununuzu.
hakaretle olmuyor iş iyice sarpa sarıyor

Senin gibiler sıkısınca oh olsun haketmissin dersiniz zaten sonrada hakaret ediyorsun diyorsun.senin yaptigin ne o lafi savunuyorsun.sana da az bile soylemis o zaman.
sen o kisiye sana koca bulalimdenek istedin lafi cevirme.oh ya edepsizlik yap edep bekle.
ya akbaba gibi usustuler yine ikiyuzluler :)

Haa evet evet, aynen öyle dedim, aynen bebişim onu ima ettim, cevabımı da aldım.

Sen de cevabını almışsın o zaman destek bekleme. Ne demişti sana arkadaş, hee evet işte ondanmış.

Az bile demiş.

Böyle güzel mi haaa hoşuna gitti mi???????????

Bak konuda sana destek vermiyoruz diye ağlıyosun yaa ıngaa diye, yandaşların bile destekleyemedi seni farkındamısın. O derece ağzın leş, destekleyecek kimse yok böyle bir leşi...

Hani teksin konuda, kendi yandaşlarına ağla...

Madem profil mesajlarını bu kadar inceliyorsunuz, takip ediyorsunuz; benim ilgi ve sevgi isteyen mesajlarıma neden bir cevap vermediniz neden umursamadınız?! yazıklar olsun!!

ben baktım da hiç heyecanlı değil ne bir olay ne bir laf vurma var:KK45:

senin yaşında tazecik pırıl pırıl bir genç kız niye oturup da 91 seçimlerini izler ki? çık gez dolaş gençliğinin kıymetini bil :KK43:

Haa evet evet, aynen öyle dedim, aynen bebişim onu ima ettim, cevabımı da aldım.

Sen de cevabını almışsın o zaman destek bekleme. Ne demişti sana arkadaş, hee evet işte ondanmış.

Az bile demiş.

Böyle güzel mi haaa hoşuna gitti mi???????????

Bak konuda sana destek vermiyoruz diye ağlıyosun yaa ıngaa diye, yandaşların bile destekleyemedi seni farkındamısın. O derece ağzın leş, destekleyecek kimse yok böyle bir leşi...
Senin gibi pislik desteklese ne olur desteklemese ne olur.
dedim ya puslik deyince kiziyorsunuz.
senin agziba nur aksaydi elin evli kadinlarina koca bulalim denezdin.
bana yapulan bu lafa da oh olsun denezdin.
sende hakettin o cevabi etkiye tepki yapti o kisi.
ama ben bu tarz yazilar yazmadan saldirdi bana.

ne diyorsun bir anlasam. perşembe nerede daldırmış. ayrıca varsa öyle şey burada daldırma yaz özelden. bana az yazmadın zamanında özele, konuşun çözün sorununuzu.
hakaretle olmuyor iş iyice sarpa sarıyor
Perşembe günü banlandığı konuda bize hepiniz çok iticisiniz filan diye saldırmıştı ya onu diyor.Yememiş içmemiş banının açılmasını beklemiş bana saldırmak için.

Senin gibi pislik desteklese ne olur desteklemese ne olur.
dedim ya puslik deyince kiziyorsunuz.
senin agziba nur aksaydi elin evli kadinlarina koca bulalim denezdin.
bana yapulan bu lafa da oh olsun denezdin.
sende hakettin o cevabi etkiye tepki yapti o kisi.
ama ben bu tarz yazilar yazmadan saldirdi bana.

Sana koca bulalım mesajımı getirmezsen en adisin, nokta...

Siz o mesajı bulup yedircem, afiyetle yiceksiniz...

Back