• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HDP’li Altan Tan’dan ‘tekke ve zaviyeler’in için açılması için kanun teklifi

ayrıca müneccim değiliz neye nerede kimin tepki verip vermeyeceğini bilemeyiz.
hayır sen anneme laf edildi nasıl eder gibi bişeyler yazmıştın ordan anlamıştım herneyse o cümleyi senin alıntında sildim sende düzenle bence ben yazdıktan sonra düştü jeton çok çirkin ötesi bi söz

Ne oldu rahatsiz mi oldun cik git tutan mi var :)
ya sizin kucucuk seyleri nasil buyuttugunuzu mikser gibi siteyi karistirdiginizi anlattirmayin bana.
Evet rahatsız oldum kendi kişisel hesaplarını burada yazıp durma. Özelden yazış çok istiyorsan.
Uzattıkça uzatıyorsun. Özür dileyen diledi. Bu şekilde davranarak birşey anlatmıyorsun kimseye.
Ben kimseye mikserlik yapmıyorum ayrıca, burada ben dahil bir sürü insan rahatsız oluyor yaptıklarından. Herkes ayrı ayrı beyan mı versin rahatsız oluyoruz diye?

hayır sen anneme laf edildi nasıl eder gibi bişeyler yazmıştın ordan anlamıştım herneyse o cümleyi senin alıntında sildim sende düzenle bence ben yazdıktan sonra düştü jeton çok çirkin ötesi bi söz
evet annemle o lafı yanyana getiren ve bunun için evet doğru demiş dityen bişr ebedi var bu sittede. sileyim dur

konuyu bilmiyorum. sabah saah kafam karıştı. cevap yazmaktan okuyamadımda geriyi
ya sen hastamisin sana yazmadigim seyleri kendi ustune niye alindin haha :) saka gibi :) kime yazdigimi kendisi bilir. ozur borclusun bana.
Mesela bunu sana yazmış oky.

Tatlim hediye istemissin. sana soyle buyuklerinden 2-3 beden buyuk bir beyin alalim

1. seneyede kullanirsin hatta bi kac sene daha kus beyinli :))
Bunu da office'in yılbaşı hediyesi mesajının üstüne yazmış mesela.
Daha ne hakaretler vardı da silmiş.Ondan sonra gelip mağduru oynuyor burda

Tamam işte sen de ayni sekilde karsilik verirsen disaridan goruneni söylüyorum ben.
Bana da burada neler dendi ama seviyemi dusuremem ben.
Sen de ayni seviyede cevap yazinca ortada haklılık kalmiyor bence.
Ben onun ailesine namusuna lafmi soylemisim Allah askina surda hergun tartisma cikiyor milley birbirine ne hakaretler ediyor.sana bu laflar soylense a terbiyemi bozamammi derdin o zaman neden gep gakaretten banlaniyorsun.
beyazgriyde host kopek dedin niye seviyeni bozdun o zaman aklamaya calismayin yahu.
geldi ilk profile yazan oydu.
esimi cocugumu evliligimi diline doladi diyorum.ben sans bunu desem naparsin?

ya sen hastamisin sana yazmadigim seyleri kendi ustune niye alindin haha :) saka gibi :) kime yazdigimi kendisi bilir. ozur borclusun bana.
Mesela bunu sana yazmış oky.

Tatlim hediye istemissin. sana soyle buyuklerinden 2-3 beden buyuk bir beyin alalim

1. seneyede kullanirsin hatta bi kac sene daha kus beyinli :))
Bunu da office'in yılbaşı hediyesi mesajının üstüne yazmış mesela.
Daha ne hakaretler vardı da silmiş.Ondan sonra gelip mağduru oynuyor burda
biliyordum yanılmamışım. pes

evet annemle o lafı yanyana getiren ve bunun için evet doğru demiş dityen bişr ebedi var bu sittede. sileyim dur
Ben cok guzel diyelim o zaman dedim.
cok guzel demis demedim.
sen misty dayin dediklerine hak veren bi insansin gelmis banami ders veriyorsun.
dedin mi ona dedigin yanlis diye.

Ben cok guzel diyelim o zaman dedim.
cok guzel demis demedim.
sen misty dayin dediklerine hak veren bi insansin gelmis banami ders veriyorsun.
dedin mi ona dedigin yanlis diye.
neyine hak vermişim. kuşbeyinli office denmiş ,hastasın bana denmiş.

eee. denmemişmi. kopyalamış kız işte.
gerileri hala okumuyorum. okuyamadım henüz

Bak işte burada çocuklara ne laf gelmiş onu da derseniz biz de kınayalım. Ben cidden anlamadım bile çocuklara ne gibi bir laf var. Sen dermisin o söz neymiş, ciddi soruyorum..

Ayrıca sana çirkin hakaret etmedim, burada seni savunan lamelif dedim oysa ki ebedi burada 1 saattir millete saydırıyor farkındaysan. Diğerlerine (yani ona göre diğerleri AKPli olmayan sanırım) laf etmesi seni bağlamadı çünkü seni bağlamıyor bu durum.

Burada en nefret ettiğim (ki kimseden nefret etmiyorum bu sitede, görüş ayrılığım var o başka) kişi bile aşağılansa destek olurum, hatta aynı fikirde olduğum biri yamuk yapsa ben de laf ederim ama ben cidden çocuklarla ilgili bişey görmedim.

Olay siz biz olmuş ve karşı taraf hakarete uğruyor. O ben rahatsız etti.
ben zaten mesajlarımda ebedinin tepkisine göre yazdım belliki çok sinirlenmiş belkide evladının adının geçmesini bile istemiyor aynısı bkz.okypeteyede yazdım söylenen söz sana ağır geliyorsa senin hassasınsa herkes haddini bilecek
zaten anlamadım ki kim kimle kavga ediyor mist day ile değil mi sorunu yoksa okypete ilemi
birde mesela senin bi mesajını gördüm diyelim baktım ki üzgünsün sinirlisin kızmışsın yine derim aynını faketmez sonuçta senin özeline dokunmuşsa olmaz o iş
bence bu konu burada kapanmalı birinizden çıkıp demiyorsunuz ki arkadaşlar birbirinizi yanlış anladınız konuyu kapatın hala kızın üstüne gidiyorsunuz toplanıp bu da bana çirkin geliyor mesela zeymurel
E EbediMutluluk bence sende konuyu kapat hem kendin hem diğerleri yıpranıyor
o nedi kim ne dedi o bunu şu onu dedi ile olacak iş değil bu

Iyi bilmukabele o zaman.
sanami soracaktim nereye yazacagimi
profilini sildigi icin ben bu topige yazdim ama sen buraya tepki verecegine gelnis bana tepki veriyor.cekin su pis dillerinizi cocuklarimin uzerinden.senin annen icin soylenmis lafta cok guzel o zaman degil mi?
o arkadasa katiliyorum ne de guzel soylemis o zaman diyelim
.neyse yine banlanacaksin kusura bakmayi geri aldigin icin.

ettiğin lafı geri alma ebedi.. o arkadaşa katılıyorum. ne güzel söylemiş dedin az önce.

İyi de sen burada onlar bizler diye insanları ikiye bölüp, iki yüzlü pislik dersen insanlar yazar.

İki yüzlü pislikler kim peki?

Kadesanın konusunu bilmiyorum sonradan duydum ama şurada millete kızıyorsun boş yere, kendi davan için millete hakaret ediyorsun farkındasın umarım. Kadesaya arka çıkanlar nerede ikü yüzlü pislikler dersen oradaki herkes alınır haklı olarak. Çocuklarına gelen laf ne onu bile anlamadık direk birilerini hedef gösterdin.
Valla sana birsey diyimmi ben buradaki mikserler gibi bu kin davasini yillarca gutmem ama bazi mikserler var onlar kendilerini bilir biz birsey yaptigimizda yillarca surer o konu.
bakayim kim tepki veriyor dedim denedim ve dedigimde cikti.
burda size soylenmis olsaydi bu soz delil olmasina bile gerek olmazdi neler taxilir nele4 cizilirdi.
durust olun oyle cevap verin.
evet baxi pisliklerin icini cok iyi biliyorum.

neyine hak vermişim. kuşbeyinli office denmiş ,hastasın bana denmiş.

eee. denmemişmi. kopyalamış kız işte.
gerileri hala okumuyorum. okuyamadım henüz
bu topigin gerisini okumadan ahkam kesme.
ben profilimi silmedim.ama misty day sildi.

ben zaten mesajlarımda ebedinin tepkisine göre yazdım belliki çok sinirlenmiş belkide evladının adının geçmesini bile istemiyor aynısı bkz.okypeteyede yazdım söylenen söz sana ağır geliyorsa senin hassasınsa herkes haddini bilecek
zaten anlamadım ki kim kimle kavga ediyor mist day ile değil mi sorunu yoksa okypete ilemi
birde mesela senin bi mesajını gördüm diyelim baktım ki üzgünsün sinirlisin kızmışsın yine derim aynını faketmez sonuçta senin özeline dokunmuşsa olmaz o iş
bence bu konu burada kapanmalı birinizden çıkıp demiyorsunuz ki arkadaşlar birbirinizi yanlış anladınız konuyu kapatın hala kızın üstüne gidiyorsunuz toplanıp bu da bana çirkin geliyor mesela zeymurel
E EbediMutluluk bence sende konuyu kapat hem kendin hem diğerleri yıpranıyor
o nedi kim ne dedi o bunu şu onu dedi ile olacak iş değil bu

Ama ben farkındaysan ona ağır mesaj yazmadım lamelif, 3-4 sayfa tek başına yazdı ve diğerlerinden (yani bizden destek) alamadığı için ikiyüzlü pislikelr dedi biz de neden desteklemediğimizi, yanlış laflar söylediğini güzel dille anlattık, oku bak kimse ona ağır laf etmedi, yanlış bir durum var onu belirtti. Eee buna da hakaret ediyor, Sanane, sen sus, baksana @Hayyal arada ne biçim kaynadı kız, laf bile etmeden ağır laf yedi :D :D

Kız ona bile sustu.

Yani kime ne anlatalım, saydırıp dursun o zaman öyle mi?

Misty Day dedi:
Bir de bahsettiği tarikatlar özgürce yaşıyor zaten,hatta hocaları kanal kanal geziyor bile,daha ne özgür olacaklar
misty bunu yazmış.sana değil başkasına.
o zamana kadar sen yokmuşsun konuda alıntı yapıp bunu yazmışsın.

Efendim iticilik abidesi :)
akbabalar gibi gelecegine,bana olan kinini beni alintilayarak baska bir yerde konustursaydin.siz zaten yalniz gelemezsinizki.3 - 5 kisi gelip saldirir.o 3 - 5 kisi bir adam yapar, yani yaparsa :)
ben cocuguma da bakarim,yemekte yaparim sen o beyincigini yorma :)
ya senin ne oldugun bile belli degil ki
nerde din konusu var.hemen din dusmanligini konusturup saldiriyorsun. islamofobik.
sen once evet ben buyum diyebil.
biri de cikmis beni alintilayamazlarki demis.senin fikrin mi varki alintilasin millet.baskalarinin fikirleriyle hareket eden insanlar ders veriyor.iki geyikle,hukumeti kotulemek,yorumun icinde siyaset yok.
ama al siyaset yaptik diyorlar.
akp liler hep cahil,birde kendi cahilliginize baksaniz ya
ben herseyi bildigimi iddia etmiyorum.bilmedigim seylerde de yorum yapmam.ama sizin herseye bir cevabiniz var.
o zamanlar cahildim herseyi biliyordum
sozu size cuk oturuyor.

Ama ben farkındaysan ona ağır mesaj yazmadım lamelif, 3-4 sayfa tek başına yazdı ve diğerlerinden (yani bizden destek) alamadığı için ikiyüzlü pislikelr dedi biz de neden desteklemediğimizi, yanlış laflar söylediğini güzel dille anlattık, oku bak kimse ona ağır laf etmedi, yanlış bir durum var onu belirtti. Eee buna da hakaret ediyor, Sanane, sen sus, baksana @Hayyal arada ne biçim kaynadı kız, laf bile etmeden ağır laf yedi :KK70: :KK70:

Kız ona bile sustu.

Ben bu olayi kendimle ozlestirecek bi insan degilim.sizden birine yapilsaydi x uye sunu yazdi sildi denseydi sizin tayfaniz neler yapardi tahmin ediyormusun.
yapilan ikiyuzlulugu anlatiyorum.
o kisi bana yazdigini inkar etmiyor ama siz hala delil yok ne diyelim diyorsunuz

Ben onun ailesine namusuna lafmi soylemisim Allah askina surda hergun tartisma cikiyor milley birbirine ne hakaretler ediyor.sana bu laflar soylense a terbiyemi bozamammi derdin o zaman neden gep gakaretten banlaniyorsun.
beyazgriyde host kopek dedin niye seviyeni bozdun o zaman aklamaya calismayin yahu.
geldi ilk profile yazan oydu.
esimi cocugumu evliligimi diline doladi diyorum.ben sans bunu desem naparsin?
Sen asagi kaliyo musun ebedi? Hakaretin azi çoğu mu var? Bak burda yazanlara da saldırıyorsun. O sana o kelimeleri yazmadan once sen cok duzgu seyler mi yazıyordun

Birlikte birbirinize saya saya olayı daha da ilerletip cirkinlestirdiniz bu kadar basit.

Ama ben farkındaysan ona ağır mesaj yazmadım lamelif, 3-4 sayfa tek başına yazdı ve diğerlerinden (yani bizden destek) alamadığı için ikiyüzlü pislikelr dedi biz de neden desteklemediğimizi, yanlış laflar söylediğini güzel dille anlattık, oku bak kimse ona ağır laf etmedi, yanlış bir durum var onu belirtti. Eee buna da hakaret ediyor, Sanane, sen sus, baksana @Hayyal arada ne biçim kaynadı kız, laf bile etmeden ağır laf yedi :KK70: :KK70:

Kız ona bile sustu.

Yeminle yıldım bu insanlardan ve üslûplarından.
Bu ve saz ekibi yüzünden foruma yazmak istemiyorum artık.

Back