• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HDP’li Altan Tan’dan ‘tekke ve zaviyeler’in için açılması için kanun teklifi

işte burada senin hatan okypete ! sevmiyorsun diye her türlü gidere layık yani öyle mi ?bu durumda sevdiğimize yapılan hoş olmayan şeylere de toplu karşı mı çıkmalıyız yada sevmediğimize yapılan hoş olmayan şeylere arkamı durmalıyız
hangisi doğru sence ?kim olursa olsun yanlışa yanlış demek mi yoksa diğeri mi
bu konuda ebedinin hoşuna gitmeyen şeyler söylenmiş ya da profiller de her ikiside karılıklı hakaretlerde bulunmuş ikiside haksız kim başlattı kim körükledi bilmiyorum sen -mist day ve ebedi arasında geri kalan çıkın aradan sizlerde yeter artık özelde çözün yada çözemeyin burda gördükçe istemeye istemeye müdahil oluyoruz bizlerde
beni çok korudu karşı düşünce değilmi. anneme h k. dendiğinde diyeni savundular. geç bunu

işte burada senin hatan okypete ! sevmiyorsun diye her türlü gidere layık yani öyle mi ?bu durumda sevdiğimize yapılan hoş olmayan şeylere de toplu karşı mı çıkmalıyız yada sevmediğimize yapılan hoş olmayan şeylere arkamı durmalıyız
bu konuda ebedinin hoşuna gitmeyen şeyler söylenmiş ya da profiller de her ikiside karılıklı hakaretlerde bulunmuş ikiside haksız kim başlattı kim körükledi bilmiyorum sen -mist day ve ebedi arasında geri kalan çıkın aradan sizlerde yeter artık özelde çözün yada çözemeyin burda gördükçe istemeye istemeye müdahil oluyoruz bizlerde
Iste bende bunu diyorum les kargalari gibi ususuyorlar.yalniz korkak bi halt edemezler cunku reelde kim bilir ne ezik bunlar.

olay soyunuz kurusuna kadar getirildiğine göre ben artık yazmam buraya. bitti benim için bu konu. benlede alakası yoktu. adımı gördüm yazdım. benim için bitmiştir

Iste senin hatan lamelif. !

Sen oraya buraya bakma. Burada kim hakaret ediyor ona bak ve ona gore dahil ol. Birini aklamaya calisirken gercekten ak mi kara mi bir dusun.

Aha ezikde gelmis :)
ya sen eski nikinle ailenle ilgili konu acmissin.
oradaki uye sana sakin donus yapma demis.
sende uyeye saydirmissin ben neyapacagimi bilirim donerim donmem deyip konuyuda kapattirmissin herkeste kizmis sana.
sence sen normalmisin ruh hastasi:)

Bu şahıs sürekli ailesinden dem vururken bana "ailesi terketmiş bu gerizekalıyı" gibi bişeyler yazmıştı.Neresinden uydurduysa:KK70:Sonra da travestisin sen filan demeye başladı.
Aman neyse ya ben daha yazmayayım,bu tipi gören üyeler beni tecrübeyle anlamıştır zaten.:cool:

he he ayni uyeyim :)
senin gibi gerzek beni bilse nolur bilmese nolur.
site yonetimi beni taniyor sen merak etme.
2.uyelik alacak kadar adilesmedim.
kisi kendinden bilir isi 2.uyeligin var demek.

Yok 8 üyeliğim var benim 2 yetmiyor.

Ayrıca hakaret etme Allah çarpar. Günah. Bak ayetler de hakaret küfür haram edilmiş.

Yazılanları okuyunca iyi ki burada yorum yapmama kararı almışım diyorum.
Bu çirkinlikler bizin üye portföyümüz mü ? Demek ki bende böyle zavallı görünüp, sağa sola sataşıyormuşum. Beni bu çirkinlikten uzak tuttuğunuz için bir kez daha teşekkür ederim.

Mune geldiğinde gerekli çalışmayı yapacaktır, bu sebeple KİB yaparken çirkinleşmenize gerek yok !

Back