• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HDP’li Altan Tan’dan ‘tekke ve zaviyeler’in için açılması için kanun teklifi

Ah yok canim kufur etmem tarzim degil hakaret ederim.beni takip ediyorsan profil mesajlarina ilk defa yazdigimi gorursun gerizekali :)

Yahu küfür değil mi gerizekalı demek?

Aklınca bana küfür edip beni üzdüğünü mü sanıyorsun?

Şurada yazdığın her hakaret seni yerin dibine sokuyor farkındamısın.

Koskoca kadının ettiği laflara bak, cidden utanmıyormusun?

Yemine derim senle tartıştığım için, ki sana hakaret bile etmedim, yerin dibine ben girdim. Utanıyorum senin adına yazma yeter..

sende valla ortalığı iyice bulandırmak için imalı imalı yazıyorsun. birilerine laf atıyorsun inceden. buda hoş değil..
evet......... bu haklı tepkini olmayan bir üye ile dalga geçtiklerinde görse idim o zaman seni takdir ederdim okypete ...
ben o üyeyi bilmiyorum yada hatırlamıyorum diyelim

amine weiss gideli 1.5 yildan fazla oldu kadinin adi hala dillerde o kadar batmiski bunlara.hayir kadin sitede bile degil.
surekli bir dedikodu.demek cok dogru yorumlari varki hala agizlarda.
siteden gidince arkasindan sevinenlere kiziyorlar ama weiss gidince sevinene birsey yok.
hayir yil olmus kadin yok yok sitede.
seyran agizkarina bir parmak bal csliyor.bunkarin agzi tatlanfikca dedikoduya devam.ama 3 u 5 i degil hepsinin zihniyeti pis.

evet......... bu haklı tepkini olmayan bir üye ile dalga geçtiklerinde görse idim o zaman seni takdir ederdim okypete ...
ben o üyeyi bilmiyorum yada hatırlamıyorum diyelim
ya birak bana hajaret edene bile bursey diyemedi cakma humanist.
neymis facede ekli atlrkafadiymis.
arkadasiysan istedigin kufuru et.
ama sen ben edersek vayy ki ne vayy :)

ee yazmış işte ne yazdığını . daha ne bileyim ne yazdığını demek de nedir.
gözümle görmeden yorum yapmamımı bekliyorsunuz. . onu mune çıkaracak.
ama gelip birilerine saldırıp hakaret edersen,insanları zıvanadan çıkarırsan bazen bu tarz yorumlar alırsın. herkesin sabırı aynı değil.
onun tarzıyla bir kısmı cevap verir bir kısmı yok sayar ama herkesin bir sabır kat sayısı var. kimin daha düşük kiminin daha yüksek

o
Yahu küfür değil mi gerizekalı demek?

Aklınca bana küfür edip beni üzdüğünü mü sanıyorsun?

Şurada yazdığın her hakaret seni yerin dibine sokuyor farkındamısın.

Koskoca kadının ettiği laflara bak, cidden utanmıyormusun?

Yemine derim senle tartıştığım için, ki sana hakaret bile etmedim, yerin dibine ben girdim. Utanıyorum senin adına yazma yeter..
once gelip hakaret eden sensin sirf burada mistydaye kizmiyorsunuz dedim diye.
ustune alindin cunku destekledigin icin.
cok iyi demusim hadi yallah

Yazisilacak insanla yazisirsin. Karsit fikirlere bile saygim var ama ispiyoncu kisilere asla. Olay benimle bile ilgili degildi. Okypete'e evde kalmissin sen denildigi icin karistim...... ama sonra bu seviyeli yorumlar benim eski nicklerime(bu nicklerimi Kazen Kazen ve arkadaslarim biliyor) ve aileme kadar uzandi . Her zaman da aileme dil uzatmayin diyen de kendisidir.

Herkes kendine yakisani yapar/yapiyor. Seviyenin olmadigi ortamda susacaksin ve Allah'a birakacaksin.

Yav he he bekarsa sanane belki evlenmek istemiyir sana mi jaldi koca bulmak.
terbiyesizlik yaptin orada.etkiye tepki hakettin.
ya sen bana yazmasana yermeye mi geldin sen beni.kendine yapikani unutmamus aylar gecmus.
bana yapilan seyi basit buluyor.
ama evlenmeyenlere evde kalmış diyebiliyorsun.

ebedi gerilere giderek okudum . değmez boşver sıkma canını.
Hayir zaten demedim demiyor birde sana yazdigimi ne biliyirsun diyorlar.
ya varya su pisliklerin soyu kurusun koku kazinsin insaallah.
nasil bir zihniyet hala silinmis diyor.
neyse bunlara kufur edilince bende gulecem hakettiniz dicem.
gorupte gormemezlikten geliyor adiler.

o

once gelip hakaret eden sensin sirf burada mistydaye kizmiyorsunuz dedim diye.
ustune alindin cunku destekledigin icin.
cok iyi demusim hadi yallah

Sana hakaret olan tek mesajımı göstersen ya? Sen hakettin diyince ben de sana hakketmişsin dedim.

Bence sen benim tartıştığım diğer üyeyle aynı kişisin.

İki nickin var, aynı üslup, onu bu derece savunman. O konuda yoktun bile. Ama aynı şekilde savundun, aynı lafları ettin.

Bence sen osun :)))))

O okypete sence de değilmi, o üyeyi nasıl savunuyo, yallah mallah aynı üslup değil mi?

İkisi de sana takık falan.

Hayir zaten demedim demiyor birde sana yazdigimi ne biliyirsun diyorlar.
ya varya su pisliklerin soyu kurusun koku kazinsin insaallah.
nasil bir zihniyet hala silinmis diyor.

neyse bunlara kufur edilince bende gulecem hakettiniz dicem.
gorupte gormemezlikten geliyor adiler.
al banada pislik dedi. sırf silinmiş okuyamıyorum dedim diye.
ama şunu unutma asla aynı tarzda yazmam sana ben

kendisini biliyorum. aramız iyi değildi. sevmezdik birbirimizi o ayrı
işte burada senin hatan okypete ! sevmiyorsun diye her türlü gidere layık yani öyle mi ?bu durumda sevdiğimize yapılan hoş olmayan şeylere de toplu karşı mı çıkmalıyız yada sevmediğimize yapılan hoş olmayan şeylere arkamı durmalıyız
hangisi doğru sence ?kim olursa olsun yanlışa yanlış demek mi yoksa diğeri mi
bu konuda ebedinin hoşuna gitmeyen şeyler söylenmiş ya da profiller de her ikiside karılıklı hakaretlerde bulunmuş ikiside haksız kim başlattı kim körükledi bilmiyorum sen -mist day ve ebedi arasında geri kalan çıkın aradan sizlerde yeter artık özelde çözün yada çözemeyin burda gördükçe istemeye istemeye müdahil oluyoruz bizlerde

Sana hakaret olan tek mesajımı göstersen ya? Sen hakettin diyince ben de sana hakketmişsin dedim.

Bence sen benim tartıştığım diğer üyeyle aynı kişisin.

İki nickin var, aynı üslup, onu bu derece savunman. O konuda yoktun bile. Ama aynı şekilde savundun, aynı lafları ettin.

Bence sen osun :)))))

O okypete sence de değilmi, o üyeyi nasıl savunuyo, yallah mallah aynı üslup değil mi?

İkisi de sana takık falan.
he he ayni uyeyim :)
senin gibi gerzek beni bilse nolur bilmese nolur.
site yonetimi beni taniyor sen merak etme.
2.uyelik alacak kadar adilesmedim.
kisi kendinden bilir isi 2.uyeligin var demek.

Onun aciklamasini yaptim yine mi okumadin yalanci :)
sen basitce cevap verdin bende basit sekilde cevap verdim etki tepki.
sen cocuklarimi o pis agzina alirken sorun yok dimi.
pis ağız pes. sadece bana saldırdığın ve hükümete laf ettin seni şikayet edeceğim dedin diye
git bana saldırma çocuğunla ilgilen yazdım diyemi pis ağız oldum. bunun için kusura bakma dedim üsrtelik. ne çoocuğuna hakaret ettim ne birşey. ilk insanlara saldır tepki alıncada aa bana şunu dedi evde kalmış seni. yok öyle şey. hala ağzında küfür hakaret. yeter artık gerçekten

Back