• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HDP’li Altan Tan’dan ‘tekke ve zaviyeler’in için açılması için kanun teklifi

Ama ben farkındaysan ona ağır mesaj yazmadım lamelif, 3-4 sayfa tek başına yazdı ve diğerlerinden (yani bizden destek) alamadığı için ikiyüzlü pislikelr dedi biz de neden desteklemediğimizi, yanlış laflar söylediğini güzel dille anlattık, oku bak kimse ona ağır laf etmedi, yanlış bir durum var onu belirtti. Eee buna da hakaret ediyor, Sanane, sen sus, baksana @Hayyal arada ne biçim kaynadı kız, laf bile etmeden ağır laf yedi :KK70: :KK70:

Kız ona bile sustu.

Yani kime ne anlatalım, saydırıp dursun o zaman öyle mi?
:KK53:kendisiyle ilgili bişey demesem olur mu :-)neyse şaka bi yana kışkırtıcı mesaj yazmıştı kendisi şu anda tartışma içinde olmayanlar yani sen ben ve diğerleri ortalığı yatıştırsak daha hoş olmaz m mesela bende ilk mesajımda kışkırtmış olabilirim ama az kışkırttım :KK53:

Son düzenleme:
ettiğin lafı geri alma ebedi.. o arkadaşa katılıyorum. ne güzel söylemiş dedin az önce.
Ya git anlayacagin gibi anla.
sen git de misty day iyi demis oh demis ne guzelde namusuna laf etmis diyorsun icinden itiraf et.
yazdigini inkar etmemis.isine gelince kinama bile yapmamis.

Sen asagi kaliyo musun ebedi? Hakaretin azi çoğu mu var? Bak burda yazanlara da saldırıyorsun. O sana o kelimeleri yazmadan once sen cok duzgu seyler mi yazıyordun

Birlikte birbirinize saya saya olayı daha da ilerletip cirkinlestirdiniz bu kadar basit.
ben kimseye agir hakarette bulunmadim orada o gitti profile yazdi.
daha ne anlayayim yemin ederim nato mermet nato kafa.
neyse bilerek yapmaya devam edin.ben gorucem sizi basiniza bi is geldiginde.
bak o zamsn basil burada kavga kiyamet olacak.bize hajaret ettiler diye.
persembe gunu bana satasanlar kimdi.
ben ne guzel hakaretmi ediyorsunuz dedeydim.

Valla sana birsey diyimmi ben buradaki mikserler gibi bu kin davasini yillarca gutmem ama bazi mikserler var onlar kendilerini bilir biz birsey yaptigimizda yillarca surer o konu.
bakayim kim tepki veriyor dedim denedim ve dedigimde cikti.
burda size soylenmis olsaydi bu soz delil olmasina bile gerek olmazdi neler taxilir nele4 cizilirdi.
durust olun oyle cevap verin.
evet baxi pisliklerin icini cok iyi biliyorum.

Bana kocan sana yetmiyor dendi O okypete şahit. Kaldı ki ben bayanın evli olduğunu bilmeden şakavari söyledim, yalanım varsa Allah şahit, siyasi topikti siyasetle karışık şaka mahiyetinde yazdım. Belki yanlıştı ama karşılığında bana da laf edildi. Kimse de bana destek çıkmadı emin ol, AKPli kaynayan konu da kimse o arkadaşa laf edemedi. Üstüne başka yerde yine beni millete erkek bulan damgası ile yaftaladı kimse ses etmedi.

Ne yapalım yani ebedi? Ben kimseden yancılık beklemiyorum sadece hakaret edilmesin yeter. Ben sorunumu kendim hallederim, yancıya da ihtiyacım yok.

Yani şu yaşadığın herkesin başına geliyor emin olabilirsin...

bir şey yazınca çete diyorlar yamayınca niye yazmadın diyorlar.

kocaman kadınlarsınız karşılıklı yaptığınız hakaretler de çoook ayıp.cidden öyle , kimseye yakışmıyor.

yakında siyaset bölümü kapatılırsa şaşırıp kalmayın çünkü her güne bir kavga.

ben kimseye agir hakarette bulunmadim orada o gitti profile yazdi.
daha ne anlayayim yemin ederim nato mermet nato kafa.
neyse bilerek yapmaya devam edin.ben gorucem sizi basiniza bi is geldiginde.
bak o zamsn basil burada kavga kiyamet olacak.bize hajaret ettiler diye.
persembe gunu bana satasanlar kimdi.
ben ne guzel hakaretmi ediyorsunuz dedeydim.
Al işte aynen devam.
Ne diyeyim simdi sana senin seviyende mi cevap vereyim?
Destek bekledigin insanlara yazdigin her mesaj hakaret iceriyor. Yine de sana hakaretsiz duzgunce cevaplar veriliyor.
Bu sekilde devam ettigin surece kimseden destek goremezsin.
Bu insanlar taraf tuttuğu icin değil senin hakaretsiz yazamamandan kaynaklı

Bana kocan sana yetmiyor dendi O okypete şahit. Kaldı ki ben bayanın evli olduğunu bilmeden şakavari söyledim, yalanım varsa Allah şahit, siyasi topikti siyasetle karışık şaka mahiyetinde yazdım. Belki yanlıştı ama karşılığında bana da laf edildi. Kimse de bana destek çıkmadı emin ol, AKPli kaynayan konu da kimse o arkadaşa laf edemedi. Üstüne başka yerde yine beni millete erkek bulan damgası ile yaftaladı kimse ses etmedi.

Ne yapalım yani ebedi? Ben kimseden yancılık beklemiyorum sadece hakaret edilmesin yeter. Ben sorunumu kendim hallederim, yancıya da ihtiyacım yok.

Yani şu yaşadığın herkesin başına geliyor emin olabilirsin...
Sen koca bulalim demissin neyi saka bunun.o da o lafi soylemis.
ama ben bu kisye bu tarz yazilar yazmadim.
o direk aileden girip namustan ciktigaka savunuyorsunuz ya komiksiniz cidden.

Al işte aynen devam.
Ne diyeyim simdi sana senin seviyende mi cevap vereyim?
Destek bekledigin insanlara yazdigin her mesaj hakaret iceriyor. Yine de sana hakaretsiz duzgunce cevaplar veriliyor.
Bu sekilde devam ettigin surece kimseden destek goremezsin.
Bu insanlar taraf tuttuğu icin değil senin hakaretsiz yazamamandan kaynaklı
Sen bana bu konuda destek falan vermedin.
sadece persembe gunu yanlusti dedin.
once onu ayirt et.
sunu anlayin once destek beklefigim yokki.
karsimda nadil bir zihniyet oldugunu biliyorum.siz devam edin.
diyorum ya yanlisti demeyen gerkesin basindan gecsinki bu olay.hetkes anlasin anyayi konyayi.
gorurum o zaman hanimefendiliginizi.
bana seviyeden bahsetmeyin su sitede hakaret etneyen bur kisi gosterin.vogunuz hakaeetten banlaniyorsunuz be.
nasul bir cirkeflik ikiyuzluluk bu ya.

Sen koca bulalim demissin neyi saka bunun.o da o lafi soylemis.
ama ben bu kisye bu tarz yazilar yazmadim.
o direk aileden girip namustan ciktigaka savunuyorsunuz ya komiksiniz cidden.

Koca bulalım demedim, okudun mu mesajı bunu söylüyorsun?

Eğer bunu dediysem, sana koca bulalım dediysem getirin mesajımı.

Bekarmısın bak Davutoğlu bekar kalmayacak evlendirecek tüm bekarları dedim. Nickine istinaden de nickinin anlamını sonradan anladım. Buradan birine laf çarpıyor aklınca hem nickle hem profil fotosuyla. Bu mu edep??

Koca bulalım ne demek ya? Atıp atıp durmayın, edebinizi takının.

Akabinde sana bulalım kocan sana yetmiyor diye mesaj attı 2-3 kez.

Bunun karşılığı bu yani. İşte bence sen de ne olduğunu şu mesajla belli ettin.

Sizin yapınız bu millete bel altı vurmak, hoşunuza gidiyor millete edilen laflar.

O mesajı okuyıp egosunu tatmin eden, bel altı vurucu, millete hakaret eden sana ne desem boş.

Sizin gibiler anca profilden millete hakaret eder ego tatmine dersiniz.

Sana destek çıkmak ne ya, sen bence ettiğin her hakaretin karşılığını alıyorsun bence.

Bir de burada senin gibilere kendimizi ifade etme telaşındayız ne aptalız...

okypete misty dayla kankalik yapacagina hala okuyaminmi gerileri isine gelmiyor degil mi?
sen varya cok kurnazsin mikser gibi ortaligi karistirip aglarsin anneme bunu dediler diye.
ama baskadina yapilinca ne varki modunda gezersin.

yalnız misty kadın. faceimde ekli. hemide çok güzel ,tarz bir kadın. o yüzden erkek olarak düşünüyorsan yanılıyorsun
Iyi kadin dusmani pislik bir kadinmis.
sen hala ne dedigini bulamadinmi
numara yapmada okudugunu soyle fikrini alayim.

Sen bana bu konuda destek falan vermedin.
sadece persembe gunu yanlusti dedin.
once onu ayirt et.
sunu anlayin once destek beklefigim yokki.
karsimda nadil bir zihniyet oldugunu biliyorum.siz devam edin.
diyorum ya yanlisti demeyen gerkesin basindan gecsinki bu olay.hetkes anlasin anyayi konyayi.
gorurum o zaman hanimefendiliginizi.
bana seviyeden bahsetmeyin su sitede hakaret etneyen bur kisi gosterin.vogunuz hakaeetten banlaniyorsunuz be.
nasul bir cirkeflik ikiyuzluluk bu ya.
Yanlis yazmis iste diyoruz cok pis seyler cok ayip seyler yazmis daha ne diyelim?Taksimde mi sallandirmamiz lazim.?

Neden bir sey dememisiz gibi görüyorsun biliyor musun? Çünkü sana da yanlislarini söylüyoruz. Sen az buz seyler mi yaziyorsun da" bakin bana ne dedi siz de tarafsiniz bir sey demiyorsunuz" diye feveran ediyorsun. Kusura bakma senin yazdıklarını da gormezden gelemiyorum

Back