• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HDP’li Altan Tan’dan ‘tekke ve zaviyeler’in için açılması için kanun teklifi

profillerde insanlara hakaret etmek hoşdeğil. o konuda, bana ilk mesajı sen yazdın..
saldırdın ki ben seni yok saydım hep.
bende kızıp, git çocuğunla ilgilen dedim. kızmıştım ama, onun için bile kusura bakma dedim sana onu bil. kendimede bunu yazdığım için kızdım.
kusura bakmamı, kaale almayıp yine devam ettin. bugün profillerdeki hakaretleri okudum sabah. hoş değildi bana değğilmiş ama yinede hakaret kime ise hoş değil. yine yazmışsın akılsız falan. ben hakaret etmem. etmeyeceğimde.
adım geçti yazdım. şimdi yazılanları tekrar okuyacağım. misafirim vardı. şimdi gitti giremedim. buraya sıçramasıda hoş değikll ayrıca. haber vermeseler adımın geçtiğini görmeyeceğim. bu arada kusura bakkmayı geri alıyorum
Iyi bilmukabele o zaman.
sanami soracaktim nereye yazacagimi
profilini sildigi icin ben bu topige yazdim ama sen buraya tepki verecegine gelnis bana tepki veriyor.cekin su pis dillerinizi cocuklarimin uzerinden.senin annen icin soylenmis lafta cok guzel o zaman degil mi?
o arkadasa katiliyorum ne de guzel soylemis o zaman diyelim.neyse yine banlanacaksin kusura bakmayi geri aldigin icin.

Iyi bilmukabele o zaman.
sanami soracaktim nereye yazacagimi
profilini sildigi icin ben bu topige yazdim ama sen buraya tepki verecegine gelnis bana tepki veriyor.cekin su pis dillerinizi cocuklarimin uzerinden.senin annen icin soylenmis lafta cok guzel o zaman degil mi?
o arkadasa katiliyorum ne de guzel soylemis o zaman diyelim.neyse yine banlanacaksin kusura bakmayi geri aldigin icin.
ne çocuğu ya.. ben hiçbirşryden haberdar değilim. sabah profillerdeki yazını okudum. bu konuyuda görmedim. feci millete saydırmışsın. banada yazmışsın. bende yazdım. neden banlanayım geri aldığım için banmı yiyeceğim. alakayya bak.. ben banımı yedim geldim.
benim anneme hayat kadını dendi. ben sana ne dedim. çocuklarınla ilgilen. anneme kadar getirdin konuyu pes. evet profildekini sildim. sana değil yazdığın için.. yoksa bana olsaydı asla silmezdim

millet profillerinde nler paylasiyor kimse onlara birsey dememis hayret.
cok guzel yazmisim en azindan sizin gibi
agzimdan pislik sacarcasina cocuklari aileyi hedef almamisim.

ne çocuğu ya.. ben hiçbirşryden haberdar değilim. sabah profillerdeki yazını okudum. bu konuyuda görmedim. feci millete saydırmışsın. banada yazmışsın. bende yazdım. neden banlanayım geri aldığım için banmı yiyeceğim. alakayya bak.. ben banımı yedim geldim.
sen niye kusura bakma demistin bana co uguna git bak dedigin icin.onu da geri aldim demissin.
he profil meaajlari icinse yine bilmukabele.
ortaya atladin kendi ustune aldin herseyi
hem sanane niye benim profil mesajlarima karisiyorsun sen.

Iste bak anlamissin hassasiyetimi okypete saygisizlik yapti basit bir cevap verdi ve bende karsiliginda basit cevap verdim etkiye tepkiydi.yoksa evdemi kaldin kiz diyecek bir tarzda bir insan degilim hic olmadimda.evlilik cocuk benim icin kıstas degil.ama herkes anladigi yerden aldi.
Allah biliyor onemli olan o.
o zamanlar ceza yoktu o yuzden beyazgri ceza almadi ama simdi ceza var.bunu anlayin once.videoya gelince onaylamiyorum.kendine densin ama cocuklar isin icine girince olmuyor.
ya su pis dillerini ceksinler artik cocuklarimdan ayip ya.
senin video olayinda tepkiler cig gibi buyurken herkes sessiz kalmis burada anlatmak istedigim buydu.
neyse bana dedikleri birgun baslarina gelsin diyorum.
Yoo kimse sessiz kalmadi ebedi ben yazdim mesela yanlis oldugunu ki zaten oky de hatasini kabul edip Özür diledi senden

Son düzenleme:
sen niye kusura bakma demistin bana co uguna git bak dedigin icin.onu da geri aldim demissin.
he profil meaajlari icinse yine bilmukabele.
ortaya atladin kendi ustune aldin herseyi
hem sanane niye benim profil mesajlarima karisiyorsun sen.
iyi sen hakaret et millete ben dahil karışmsaıyalım. . ben kusura bakmayı hakedene derim ebedi. ben kusura bakma dedim.
sen yine bana devam ettin laf saymaya. anlamı kalmadı. o yüzden geri aldım.
kusura bakmayı hakedene derim.
etmeyenede geri alırım kaldıki çocuğunla ilgilen, sen bana saldırma demek hakaret değil
,senin anneme hayyat kadını örneğini doğru demiş demenlede bir değil.

okudum.
sadece sen dedin.
peki bugun olan olayda kimse birsey dedi mi? o pis laf icin?
konuyu okumadım. kahvaltıya misafirim geldi yine. giremedim. o gelmeden biraz profillere baktım. severim okumayı. güzel sözler payaşılır vs. direkt seninki öndeydi okudum. şoka girdim. inançsız olunca üstüme alındım. bu konu gece olmuş. okumadım bile

iyi sen hakaret et millete ben dahil karışmsaıyalım. . ben kusura bakmayı hakedene derim ebedi. ben kusura bakma dedim.
sen yine bana devam ettin laf saymaya. anlamı kalmadı. o yüzden geri aldım.
kusura bakmayı hakedene derim.
etmeyenede geri alırım kaldıki çocuğunla ilgilen, sen bana saldırma demek hakaret değil
,senin anneme hayyat kadını örneğini doğru demiş demenlede bir değil.
Yahu sanane benim profilimden sen buranin muhtarimisin.
kibleyip gec.
ben sana hic kusura bakma demedim demeyecegimde.

Back