HDP’li Altan Tan’dan ‘tekke ve zaviyeler’in için açılması için kanun teklifi

Bu sitede herkes kendine yakın olduğunu savunmuyor mu zaten ebedi. Bu karşıt görüşlüler dediklerin için geçerliyse, senin görüşünde olanlar için de geçerli.

Burada bir üye millete hakaret ediyor mesajlar çatır çatır beğeni alıyor. Ya da yanlışı savunsa da yandaşı tarafından kollanıyor. Bu karşıt içinde geçerli senin görüşünü savunanlar için de.

Bak L lamelifAmine seni hemen savundu. Oysa sen de burada gerçekten hoş olmayan sözler sarf ediyorsun. Onlara tek laf etti mi, bak burada hatalısın dedi mi, sadece seni savundu. İşte senin diğerlerine kızdığın şey gibi.

Ya da kadesayı sizin görüşünüzdekilerden kaç kişi savundu?

Senin çocuklarına kim laf etti bilmiyorum cidden ama sen de kadesa'nın çocukları ile mevzusunu katarak o kızdıklarının aynısını yapıyorsun. Haklı olsan da çok haksız görünüyorsun dışardan bakılınca.

Burada karşıt görüşün olan herkese iki yüzlü pislik diyorsun ki ben aynı görüşte olsam da kimseye gidip yancılık yapmam, karşıtım diye de hakkı alınanı da ezdirmem. Ama direk iki yüzlü pislik grubuna girdik alayımız. Bu hoş bir kalıp mı?

Ama sen hakkını çok ama çok yanlış arıyorsun, keşke farklı söylemler de bulunsan da insanlar sana arka çıksa. Kimse daha konuyu okumadan millete hani kadesaya arka çıkanlar bana neden sustunuz demişsin kaldı ki sanki herkes mesajları anında okudu da sana arka çıkmadı gibisinden millete saydırmışsın.

okudum.
sadece sen dedin.
peki bugun olan olayda kimse birsey dedi mi? o pis laf icin?

Profiline mi yazdı. Sana yazdıysa evet haksız ama sonuçta burada yazsa kim öyle bir mesaja arka çıkar ebedi? Burada yazsa ve sana yazsa emin ol tepki alırdı.

Görmediğimiz şeye nasıl saldıralım ki?

Mesajları yeni okudum direk yazdım, ama profilinde yazılıp silinen şeye kim arka çıkar? Benim profilime de yazılan şeyler var, gelip millete x bana bunu yazdı sildi hadi ona saldıralım desem kim bana arka çıkar???

Son düzenleme:
Sen okumadin mi Allah askina gerileri oku.
cocuklarida sineye cektim.ben o laf olunca kızdım zaten tum yazdiklarini da sildi pislik.
halbuki ben kalsin herkes okusun istemistim.
Keske ekran goruntusu alsaydin. Simdi baktim kime yazilirsa yazilsin o yazilanlar korkunç tabii senin yazdıkların da. Kim başlattı ne yapti bilmiyorum ama görüntü cok çirkin.

Valla profillerden hakaret etmek moda heralde bu ara. Ben gecen salak yazıldığını gördüm mesela kibledim bi sonuc cikmadi. Kime yazıldığı belli degil diye mi ceza gelmiyor bilmiyorum. Ama herkes kimlere yazıldığını pekala biliyor

ZeyMurEl farketmez kimin annesine babasına çocuğuna eşine laf söylense aynı tepkiyi veririm verdimde önceden
haa en son bağlarımızı kopardıklarımız için bişey yazmam artık onuda kendileri istemiyor diye yoksa tavrım hep aynıdır hoşlanmıyorum kimse kimsenin kişiliğine saldıramaz heleki aile bireylerine hiç
beni bu tarz bi yazıyla fişliyorsun ama sende hoş olmayan çirkin bi hareket içindesin nerde ne zaman kimin evladına ailesine hakarete edildi de , benim onayladığımı-beğendiğimi gördün çıkar ortaya ben özürdileyim

ebedi ile aynı görüşteymişim değilmişim farketmez

Ben kadesanin cocuklarini katmadim olayi sakin baska yere cevirmeye calismayin
orada kizanlar burada b8rsey demiyor dedim.
o gun kadesanin olayinda akplilerden kadesayi savunanlar oldu.
kadesayi olaya katmayalim konu kapandi
niye aciyorsun!
evet isine geleni koruyana bu laflari ederim hicte gocunmam.sizden fikir istemedim.

kime yazıldığı belli değil diye ban olmuyormuş. çünkü kkdan değil diyorlarmış. ispat olmayıncada olmuyor

silecegini tahmin etmedimki keske alsaydim.zaten inkar etmiyor yazdigini.
benim yazim hos degilmis.geldi saldirdi diyorum ben karsiligini verdim.

kime yazıldığı belli değil diye ban olmuyormuş. çünkü kkdan değil diyorlarmış. ispat olmayıncada olmuyor
Bu cok sacma bence. Salak bir hakarettir mesela ve bu foruma yakismiyor. Direkt bundan bile banlanmasi gerekir. Kime denip denmedigi onemli degil muhim olan yazilanlarin cirkinligi olmalı

laf söylense.
benim annemi örnek vererek hayat kadını demekle
biri sana saldırıp ,seni şikayet edeceğim devlerte laf ediyorsun deyip saldırkıı yaparsa buna kızıp hadi git bana saldıracağına çıoocuğunla ilgilen aynı kefedeyse okey diyelim.
ki ebedi anneme denen bu lafı haklı buldu. annen h. k demeye getirdi resmen. çocuğunla ilgilendeki, hakareti biri bana göstersin..

İyi de sen burada onlar bizler diye insanları ikiye bölüp, iki yüzlü pislik dersen insanlar yazar.

İki yüzlü pislikler kim peki?

Kadesanın konusunu bilmiyorum sonradan duydum ama şurada millete kızıyorsun boş yere, kendi davan için millete hakaret ediyorsun farkındasın umarım. Kadesaya arka çıkanlar nerede ikü yüzlü pislikler dersen oradaki herkes alınır haklı olarak. Çocuklarına gelen laf ne onu bile anlamadık direk birilerini hedef gösterdin.

silecegini tahmin etmedimki keske alsaydim.zaten inkar etmiyor yazdigini.
benim yazim hos degilmis.geldi saldirdi diyorum ben karsiligini verdim.
Tamam işte sen de ayni sekilde karsilik verirsen disaridan goruneni söylüyorum ben.
Bana da burada neler dendi ama seviyemi dusuremem ben.
Sen de ayni seviyede cevap yazinca ortada haklılık kalmiyor bence.

bak ben senin yazdığınıda görmedim sadece ebedinin tepkilerine göre yazdım mesela sana yazılanıda görmemiştim ama tepkine göre tepki vermiştim çünkü orada üzülende sendin hiçbişey bile söylenmese yada çokta basit bişey bile söylense eğer o seni incitiyorsa o senin özelindir hassasındır hoşlanmıyorsan söylenmemelidir

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy jeton şimdi düştü

h.k..
ayrıca müneccim değiliz neye nerede kimin tepki verip vermeyeceğini bilemeyiz.

Bak işte burada çocuklara ne laf gelmiş onu da derseniz biz de kınayalım. Ben cidden anlamadım bile çocuklara ne gibi bir laf var. Sen dermisin o söz neymiş, ciddi soruyorum..

Ayrıca sana çirkin hakaret etmedim, burada seni savunan lamelif dedim oysa ki ebedi burada 1 saattir millete saydırıyor farkındaysan. Diğerlerine (yani ona göre diğerleri AKPli olmayan sanırım) laf etmesi seni bağlamadı çünkü seni kapsamıyor bu durum.

Konuyu yeni okuduk sanki anında girip onu savunmalıymışız da neden savunmamışız ama savunana kadar millete saydırmış haklı da olsa nasıl destek olunur ki bu durumda???

Burada en nefret ettiğim (ki kimseden nefret etmiyorum bu sitede, görüş ayrılığım var o başka) kişi bile aşağılansa destek olurum, hatta aynı fikirde olduğum biri yamuk yapsa ben de laf ederim ama ben cidden çocuklarla ilgili bişey görmedim.

Olay siz biz olmuş ve karşı taraf hakarete uğruyor. O ben rahatsız etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…